• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

sen 1 hafta zorla su içmeye basla bak her sey nasıl yoluna gircek canım..benim 1,5 lt lik su şişem var ölçülü olsun diye ondan içiyorum hep...birde benim soğan kürü bitti ya canım soğan suyu çekiyor kız o aklıma geldikçe de su içiyorum:9:

amanınnn soğan suyuda can çektirirmi böğğğ :27:

tüh bende heyecanlanmıştım:52::52::52:

bebiş aşırı kansızlığım var ondan çalışmalara baslayamadk birde nodülüm patolojiye gitmişti onunda sonucunu alamadık ondan başlamadı çalışmalar.ya simdi adet olunca içtiğim kan şurupları boşa gitti gibi geliyor.adet bitimine denk geliyor kan tahlil günüm ya değeri artmış gözükmezse :43: 2 gündür fındık kuru üzümde yiyorum ama

bebiş aşırı kansızlığım var ondan çalışmalara baslayamadk birde nodülüm patolojiye gitmişti onunda sonucunu alamadık ondan başlamadı çalışmalar.ya simdi adet olunca içtiğim kan şurupları boşa gitti gibi geliyor.adet bitimine denk geliyor kan tahlil günüm ya değeri artmış gözükmezse :43: 2 gündür fındık kuru üzümde yiyorum ama

canım onu söylersin zaten doktora adet oldum kan tahlili yaparken diye üzülme bebeğim

doğru su bile içmeyen birine soğan suyu böğğğ gelir:1: ama bi denesen ne kadar lezzetli olduğunu anlarsın:34:

bu ay olmazsa denerim bi daha ki ay kusmazsam tabi çünkü ben bitkilerden oluşan şeyleri asla içemiyorum siyah çay dışında :D ne yeşil çay ne nanelimon ağzıma aldığım an kusarım :52::52::52:

Özellikle bunu kullanın içeriği çok farklı aslında nuseceye verdiğim sırdı ama olsun anam doğurun hepiniz üreyelim;) çoğalın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sagol :-) ayhhh evett herkez hamile olsun pitir pitir saglikli bebisler doguralm :-) hi hihh

Cok sagol :-) ayhhh evett herkez hamile olsun pitir pitir saglikli bebisler doguralm :-) hi hihh

Kız bana etme dua ben unumu eledim eleğimi duvara astım siz doğurn anam;) doğurunda dünya kaç bucak görün:)

Kız bana etme dua ben unumu eledim eleğimi duvara astım siz doğurn anam;) doğurunda dünya kaç bucak görün:)

Ben 5 tanede sonra unumu eleyip elegimi duvara asmayi düşünüyorum hehe 😆

Ben 5 tanede sonra unumu eleyip elegimi duvara asmayi düşünüyorum hehe 😆

Gunaydınelllaa böcem;)Yuhhhhh manyak:):):)1-2 doğur bakalm 5 liyebilcenmi aa kafayı yemiş bebek aşkına futbol takımı kurcak allah sana birden 5'iz versin emi:)

Gunaydınelllaa böcem;)Yuhhhhh manyak:):):)1-2 doğur bakalm 5 liyebilcenmi aa kafayı yemiş bebek aşkına futbol takımı kurcak allah sana birden 5'iz versin emi:)

Günaydın benim bal bebeğim 😗 haha eşim fenerbahçe ye oyuncu lazım diyor ben ne deyim seve seve tamam dedim kikiki👍

Günaydın benim bal bebeğim 😗 haha eşim fenerbahçe ye oyuncu lazım diyor ben ne deyim seve seve tamam dedim kikiki👍

Canm fenerbahçe oyuncusuzda götürür işi üzülme sen;)bence aklını başına devişir tamm be 2 çock yap ama 5 nedir yavrum bebem aşkm utanır lan insan evet efendim eşim rahat durmuo ceketi atsa hamile kalıyorum:):):)ahahahahah

Canım sen ne zaman kurtaj oldun bir de kurtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını nerden öğrendin? Ben de Kasım'da kurtaj oldum Dr um 2 ay dinlen dedi sonra başladık ama henüz bir gelişme yok. Dr lar yani 3 farklı doktora muayene oldum diyebilirim bütün tetkiklerim cok iyi rahmim de toparlanmış görünüyor yumurtaliklarda da sıkıntı yok ama ovulasyonu mı ayarlayamiyorum bilmiyorum 😔 inşallah bu ay döllenme olmuştur da artık huzurla geçer günlerimiz inşallah sen de en yakın zamanda hamiş olursun canım..

Canim ben 22 subatta kurtaj oldum. Bu ay da regl oldum. Korunmuyorum da bakalim nasibimizde ne var. Cok dusunmemek lazim. Sen de akisina birak hesap kitapla cok zor oluyo cunku

bu ay olmazsa denerim bi daha ki ay kusmazsam tabi çünkü ben bitkilerden oluşan şeyleri asla içemiyorum siyah çay dışında :D ne yeşil çay ne nanelimon ağzıma aldığım an kusarım :52::52::52:

hadi yaa ne kadar değişikmiş.1 kere dene bakalım belki bir ilk olurda içersin:9:

Back