meraba arkadaşlar.bende korunmayı bıraktım(yasmin doğum kontrol hapı) bırakalı da uzun bi süre oldu.adet düzenim hala oturmadı çok sıkılıyorum bazı ay adet görüyorum bazenn görmüyorum.anlamadım bu işi.yardımcı olabilecek varsa çokkk sevinirim...
kelin ilacı olsa basına surer bacııııııım varsa senın bı onerın bana da yaz :)
hahaha bak bi sürü önerimiz oldu canım oku hepsini inan çok yararlı bilgiler aldım burdaki arkadaşlardan sabretmeyi umut etmeyi öğrendim
bende bakıyorum bastan benım bılmedıgım bısey varmı dıye :))
mutlaka çıkıyo bak bak hiç bişey olmasa bile burda paylaşıyoruz birlikte bekliyoruz o ayı birlikte geçirip sonuç bekliyoruz emin ol daha çok sakinleşiyoruz sende katıl bize
ınsallah canım en kısa zamanda olur bebısımız. burayı da takıp edıcem merak etme :)) dedıgın gıbı stresı burda atarız paylasa paylasa
ilk yazılarıma bak düne kadar sabırsız bekleyemeyen biriydim şimdi burda konuşarak paylaşarak sabretmeyi sabrederek beklemeyi öğrendim diğer kızların yumurtlama tarihi geliyo onu hep beraber takip ediyoz bazılarının regl günü geliyo hpimiz birden hamile mi diye bekliyorum en azından stresle bir ayı geçirmiyoruz senide aramızda görmek dileğiyle
bılıyorum canım tahmın edebılıyorum benım yazdıgım topıkdekı arkadaslarda oyleyız. gun gun hamılelık beklıyoruz valla heyecanlauzulup sevınıyoruz beraber ınsallah buraya da gelırım takıp edecem
mutlaka çıkıyo bak bak hiç bişey olmasa bile burda paylaşıyoruz birlikte bekliyoruz o ayı birlikte geçirip sonuç bekliyoruz emin ol daha çok sakinleşiyoruz sende katıl bize
söylediğin iyi oldu bende oraya geleyim azda ordan bilgiler alayım ozaman inşallah kısa sürede hamileyimmmmm diye bağırırız :))
merhabalar. ben de hamile kalmaya çalışıyorum. 2 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum. umarım bu ay tutturabilmişimdir. önceki gün koyu çizgiyi yakaladım. dün silikleşti. bugün de silik çıktı ama bugünü değerlendiremedik kocam uyudu. gidip uyandırsam mı diye içim içimi yiyor :))
ben olsam uyandırırdım
çok yordum kaç gündür sabah saati kurup erkenden kaldırdım adamcağızı. uykum var başım ağrıyor diye gitti yattı korkuyom valla uyandırmaya.ama kaçırmakta istemiyorum. dün yumurtam çatladıysa hala şansım var mı ki acaba? 24 saat süresi var diyorlar ya. bi bilgin varmı? :44:
o zaman bısey dıyemem tabı canım sabah ıse gıdıcekse eger. ama kacırmak ıstemıyorsan yınede sen bılırsın. tabı daha 2 ay olmus ama yınede erken sayılır :) en 7 aydan berı beklıyorum olmadı daha.dun catladıysa sansın var canım. ama dedıgım gıbı karar senın artık :)
geçen yaz 4 ay denedik olmadı canım. sonra benim bazı sağlık sorunlarından ara vermek zorunda kaldık. şimdi tekrar başladık. bu sefer de korkuyorum olmayacak mı acaba diye. ama dur bi gidip yoklayayım sonra pişman olacağıma belki ikna ederim
hımm 4 ay kısa bı sure ama canım sen uzulme sakın olmuyor dıye rabbım ıstedıkten sonra hersey olur tabıkı. sen bı bak bakalım eşine ne durumda :)))
tamam canım teşekkür ederim. ben gideyim o zamanhakkımızda hayırlısını istemekten başka elden bişey gelmiyor. umarım bu ay kavuşuruz bebişlerimize. iyi geceler allah rahatlık versin cnm.
yafruu allah seni daima güldürsün inşallah güzel haberlerini alalım bu ay inşallah aminnnnbak her zaman dediğim gibi streslendiğin an hemen düşün rabbim vermişse olmuştur vermemişse bir hayır vardır daha yavrumun yiyecek ekmeği dünyada yok demektir nasıl olsa ikisinden biri yani boşuna mahfetme kendini ikide bi gidip de tuvalete bakma acaba oldum mu diye eğer bebek varsa bile o stresle düşük bile yaparsın haberin olmaz regl oldum sanırsın allah korusun çok sakin ol tamam mı böyle ol inşallah bu ayın sonunda kikiki
sorma ya o fitili yapana kadar emdiğim süt burnumdan geliyo aha düz gittimi yamuk mu gitti yamuk gidiyo ilerlemiyo çıkarsam çıkmıyo itsem acıyo peh ne deyim daha hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?