• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

meraba arkadaşlar.bende korunmayı bıraktım(yasmin doğum kontrol hapı) bırakalı da uzun bi süre oldu.adet düzenim hala oturmadı çok sıkılıyorum bazı ay adet görüyorum bazenn görmüyorum.anlamadım bu işi.yardımcı olabilecek varsa çokkk sevinirim...

canım hoş geldin aramıza benim kuzenim de böyleydi 1ay adet olurdu 3ay olmazdı bi defasında 6ay adet olmadığını bile veriyorum ilk çocuğu sorunsuz oldu ama ikinci çocuğu uzun süre olmadı tedavi gördü sadece ilaç tedavisi gördü ve ikinci bebeğide oldu yani diyeceğim oki sen doktora gidip peşine düşüyosan aynı zamanda rabbimden istiyosan sana en hayırlı zamanda verecektir inşallah sakın sıkma canını :54::54::54:

kelin ilacı olsa basına surer bacııııııım varsa senın bı onerın bana da yaz :)

hahaha bak bi sürü önerimiz oldu canım oku hepsini inan çok yararlı bilgiler aldım burdaki arkadaşlardan sabretmeyi umut etmeyi öğrendim :34::34::34:

hahaha bak bi sürü önerimiz oldu canım oku hepsini inan çok yararlı bilgiler aldım burdaki arkadaşlardan sabretmeyi umut etmeyi öğrendim :34::34::34:

bende bakıyorum bastan benım bılmedıgım bısey varmı dıye :))

bende bakıyorum bastan benım bılmedıgım bısey varmı dıye :))

mutlaka çıkıyo bak bak hiç bişey olmasa bile burda paylaşıyoruz birlikte bekliyoruz o ayı birlikte geçirip sonuç bekliyoruz emin ol daha çok sakinleşiyoruz sende katıl bize :32::32::32:

mutlaka çıkıyo bak bak hiç bişey olmasa bile burda paylaşıyoruz birlikte bekliyoruz o ayı birlikte geçirip sonuç bekliyoruz emin ol daha çok sakinleşiyoruz sende katıl bize :32::32::32:

ınsallah canım en kısa zamanda olur bebısımız. burayı da takıp edıcem merak etme :)) dedıgın gıbı stresı burda atarız paylasa paylasa

ınsallah canım en kısa zamanda olur bebısımız. burayı da takıp edıcem merak etme :)) dedıgın gıbı stresı burda atarız paylasa paylasa

ilk yazılarıma bak düne kadar sabırsız bekleyemeyen biriydim şimdi burda konuşarak paylaşarak sabretmeyi sabrederek beklemeyi öğrendim diğer kızların yumurtlama tarihi geliyo onu hep beraber takip ediyoz bazılarının regl günü geliyo hpimiz birden hamile mi diye bekliyorum en azından stresle bir ayı geçirmiyoruz senide aramızda görmek dileğiyle :54::54::54:

ilk yazılarıma bak düne kadar sabırsız bekleyemeyen biriydim şimdi burda konuşarak paylaşarak sabretmeyi sabrederek beklemeyi öğrendim diğer kızların yumurtlama tarihi geliyo onu hep beraber takip ediyoz bazılarının regl günü geliyo hpimiz birden hamile mi diye bekliyorum en azından stresle bir ayı geçirmiyoruz senide aramızda görmek dileğiyle :54::54::54:

bılıyorum canım tahmın edebılıyorum benım yazdıgım topıkdekı arkadaslarda oyleyız. gun gun hamılelık beklıyoruz valla heyecanla :D uzulup sevınıyoruz beraber ınsallah buraya da gelırım takıp edecem :16:

bılıyorum canım tahmın edebılıyorum benım yazdıgım topıkdekı arkadaslarda oyleyız. gun gun hamılelık beklıyoruz valla heyecanla :D uzulup sevınıyoruz beraber ınsallah buraya da gelırım takıp edecem :16:

söylediğin iyi oldu bende oraya geleyim azda ordan bilgiler alayım ozaman inşallah kısa sürede hamileyimmmmm diye bağırırız :)) :16::16::16:

merhabalar. ben de hamile kalmaya çalışıyorum. 2 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum. umarım bu ay tutturabilmişimdir. önceki gün koyu çizgiyi yakaladım. dün silikleşti. bugün de silik çıktı ama bugünü değerlendiremedik kocam uyudu. gidip uyandırsam mı diye içim içimi yiyor :))

söylediğin iyi oldu bende oraya geleyim azda ordan bilgiler alayım ozaman inşallah kısa sürede hamileyimmmmm diye bağırırız :)) :16::16::16:

beklerız canım tabıkı :) ınsallah dedıgın gıbı olur

merhabalar. ben de hamile kalmaya çalışıyorum. 2 aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum. umarım bu ay tutturabilmişimdir. önceki gün koyu çizgiyi yakaladım. dün silikleşti. bugün de silik çıktı ama bugünü değerlendiremedik kocam uyudu. gidip uyandırsam mı diye içim içimi yiyor :))

ben olsam uyandırırdım:9::9:

ben olsam uyandırırdım:9::9:

çok yordum kaç gündür sabah saati kurup erkenden kaldırdım adamcağızı. uykum var başım ağrıyor diye gitti yattı korkuyom valla uyandırmaya. :1: ama kaçırmakta istemiyorum. dün yumurtam çatladıysa hala şansım var mı ki acaba? 24 saat süresi var diyorlar ya. bi bilgin varmı? :44:

çok yordum kaç gündür sabah saati kurup erkenden kaldırdım adamcağızı. uykum var başım ağrıyor diye gitti yattı korkuyom valla uyandırmaya. :1: ama kaçırmakta istemiyorum. dün yumurtam çatladıysa hala şansım var mı ki acaba? 24 saat süresi var diyorlar ya. bi bilgin varmı? :44:

o zaman bısey dıyemem tabı canım sabah ıse gıdıcekse eger. ama kacırmak ıstemıyorsan yınede sen bılırsın. tabı daha 2 ay olmus ama yınede erken sayılır :) en 7 aydan berı beklıyorum olmadı daha.dun catladıysa sansın var canım. ama dedıgım gıbı karar senın artık :)

o zaman bısey dıyemem tabı canım sabah ıse gıdıcekse eger. ama kacırmak ıstemıyorsan yınede sen bılırsın. tabı daha 2 ay olmus ama yınede erken sayılır :) en 7 aydan berı beklıyorum olmadı daha.dun catladıysa sansın var canım. ama dedıgım gıbı karar senın artık :)

geçen yaz 4 ay denedik olmadı canım. sonra benim bazı sağlık sorunlarından ara vermek zorunda kaldık. şimdi tekrar başladık. bu sefer de korkuyorum olmayacak mı acaba diye. ama dur bi gidip yoklayayım sonra pişman olacağıma belki ikna ederim :52:

geçen yaz 4 ay denedik olmadı canım. sonra benim bazı sağlık sorunlarından ara vermek zorunda kaldık. şimdi tekrar başladık. bu sefer de korkuyorum olmayacak mı acaba diye. ama dur bi gidip yoklayayım sonra pişman olacağıma belki ikna ederim :52:

hımm 4 ay kısa bı sure ama canım sen uzulme sakın olmuyor dıye rabbım ıstedıkten sonra hersey olur tabıkı. sen bı bak bakalım eşine ne durumda :)))

hımm 4 ay kısa bı sure ama canım sen uzulme sakın olmuyor dıye rabbım ıstedıkten sonra hersey olur tabıkı. sen bı bak bakalım eşine ne durumda :)))

tamam canım teşekkür ederim. ben gideyim o zaman :1: hakkımızda hayırlısını istemekten başka elden bişey gelmiyor. umarım bu ay kavuşuruz bebişlerimize. iyi geceler allah rahatlık versin cnm.

tamam canım teşekkür ederim. ben gideyim o zaman :1: hakkımızda hayırlısını istemekten başka elden bişey gelmiyor. umarım bu ay kavuşuruz bebişlerimize. iyi geceler allah rahatlık versin cnm.

tamam canım ıyı geceler sana da bol sans. umarım dedıgın gıbı bu ay kavusuruz canım :emir_bebek:

Meraba bende anne olmak istiyorum ama Zamanı gelmemiş anlaşılan 3 yıldır evliyim ama anne olamadım adetlerim düzensiz arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevınırım doktora gittim herşey normal dedi napicagım bilmıyorum bu ay sogan kürü yapıcam bakalım nolucak arkadaşlar dua edin lütfen (ALLAH'ıM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yafruu allah seni daima güldürsün inşallah güzel haberlerini alalım bu ay inşallah aminnnn :32::32::32: bak her zaman dediğim gibi streslendiğin an hemen düşün rabbim vermişse olmuştur vermemişse bir hayır vardır daha yavrumun yiyecek ekmeği dünyada yok demektir nasıl olsa ikisinden biri yani boşuna mahfetme kendini ikide bi gidip de tuvalete bakma acaba oldum mu diye eğer bebek varsa bile o stresle düşük bile yaparsın haberin olmaz regl oldum sanırsın allah korusun çok sakin ol tamam mı böyle ol inşallah bu ayın sonunda :49::49::49: kikiki :52::52:

:))))))) ne güzel yazmışsın canım valla bat' kaldı 3 gün.. ben dayanamayıp test yaptım şuanda negatif gözüküyor bakalım. Herşeyde hayır vardır zamanı gelince olacak inşallah :)

sorma ya o fitili yapana kadar emdiğim süt burnumdan geliyo aha düz gittimi yamuk mu gitti yamuk gidiyo ilerlemiyo çıkarsam çıkmıyo itsem acıyo peh ne deyim daha hehe :52::52::52:

hahahahah :)))))
Gitsinde düz mü yamuk mu önemli değil canım :))))
Eriyince dağılıyor zaten ,
çok komiksin hahahaha :)
Şeker kızzzz seniiii :52:

Back