• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

:) umarım 1 yıldır her ay hüsran inşallah bu ay gelmiştir bebişim

O duyguyu çok iyi biliyorum canm üzülme demek kolay ama rabbim zamanını biliyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımmmmm çok ama çok mutlu oldum ay gözlerim doldu bana noluyo bilmiyorum ama sizinle bütün oldum ben ya :34: canım benim ama ne dedim sana hatırlıyosun demi içimde nedense hamile olduğun hissi var dedim sende inşallah hislerin doğrudur dedin inan çok mutlu oldum bu birrrr ikincisi sakınnnnnnnnnnnnn bir daha yine boş gebelik olur mu deyip de bebeğimizi strese sokma sakın çok kızarım valla :20::20::20: senin şimdi stresten daha çok uzak durman lazım sadece şunu düşün eğer rabbim o bebeği kucağına almayı nasip etmişse buna hiç bişey engel olamaz ama etmemişse bunun içinde elinden hiç bişey gelmez sadece dua et allahım bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma de ve seni çok bekletmediği içinde şükür et bu arada verdiğim 40 gün boyunca olan ayetel kürsi ye şimdide bebeğini sağlıkla kucağına almak için niyet edip başlayabilirsin huzurlu bi hamilelik geçirirsin böylece :16::16::16: ayyy heyecandan ne uzun yazmışım tebrik ediyorum ve seni çooooooooooook öpüyorum bebişşş :32::32::32::32:

çooook teşekkür ederim bende sana :) biraz meşguldüm ancak cevap yazabildim. güzel dileklerin için çok sağol canım :)

bu yeni bilgiye çok şaşırdım canım aslından mantıklı gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bu ay olur inşallah benim ki olmaza tüm bu dediklerinizi denicm birde sende ilişkiden sonra kalkmamazlık yaptın mı acaba :49::49::49:

inş.canım rabbim isteyen herkeze nasip eyler inş.evet yarım saat kadar hiç kendmi oynatmadan ayagım havada uzandım canım

sorununu yazmazsan nasıl yardımcı olucaz :)

Kimse yoktu o yuzdn yazmadm:) salı gunu catlatma ıgnem yapldı sn 2 gundr kasıklarmda şiddtli bi agrı var otrurken falan bni rahatsz edyr dr da yurt dısnda ve bugun clsyrm korkuyrmda

Kimse yoktu o yuzdn yazmadm:) salı gunu catlatma ıgnem yapldı sn 2 gundr kasıklarmda şiddtli bi agrı var otrurken falan bni rahatsz edyr dr da yurt dısnda ve bugun clsyrm korkuyrmda
Bence aşılamadan dolayıdır belki yumurtalıklarda çatlama başlamıştır bu yüzden agrı yapıodır bence korkma ama agrı kesici filan içme eve gidip sıcak bi duş ve dinlen derim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hımm. benimde döllenmeden sonra kasıklarımda batma yanma oldu.korkma o bence döllenmenin etkisidir. yani inşallah hamilesindir :) daha sonrasında da kasıklarda ve karında ağrılar devam ediyor korkulacak bi durum değil :)

bir de seni bulmuşken bişey sormak istiyorum. nerdesin bilmiyorum ama avrupa da doktorlar 8 haftalık olmadan gebelik muayenesi yapmıyor diye duymuştum. doğru mu :)

bir de seni bulmuşken bişey sormak istiyorum. nerdesin bilmiyorum ama avrupa da doktorlar 8 haftalık olmadan gebelik muayenesi yapmıyor diye duymuştum. doğru mu :)

Ben yurt dsnda dglm doktrm yurt dsna gtti salya kadar yok ;(

anladım canım o tamam da neden canını sıkıyosun ki sen kasıklarında hissettiğin o ağrıya sevin bence.
Ya ne blym cok korktm arkadslrm da anrmal bsyler olblr falan ddiler acl dr görustm onunda bu knuda fikri yok bde dun gece cok dgsk br ruya grdum bugun gercekten thafm

Şey bende bi yerde okumuştum meryem suresi salat-ı tefriciye yunus as ve musa as in sureleri bide kenzul ars (kenzul ars suresini okumafan once 3 fatiha 3 ihlas 3 kafirun suresini okuyup sonra bu sure okunup hacet soylenmeliymis sureler ve dualar kitabinda okumustum) suresini okumakda hamile kalmaya yardımcıymis yer gök dua üstüne kurulu umarim isteyen herkezin sağlıklı ve hayırlı bebisleri olur..Amin

hap kullanmadan önce günü gününe olmasa da 1 2 gün gecikmeyle kesin oluyodum.ama hapı bıraktıktan sonra 1 ay olmayıp 2.aya olduğum oluyo hiç gecikmezdi önceden bu kadar.dr.a gittip bi sorun görünmedi ama tekrar gitcem bu gidişle.teşekkür ederim cvp yazdığın için:34:

rica ederim,inş en kısa zamanda eskısı gıbı duzene girer

Back