:) umarım 1 yıldır her ay hüsran inşallah bu ay gelmiştir bebişim
O duyguyu çok iyi biliyorum canm üzülme demek kolay ama rabbim zamanını biliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) umarım 1 yıldır her ay hüsran inşallah bu ay gelmiştir bebişim
canımmmmm çok ama çok mutlu oldum ay gözlerim doldu bana noluyo bilmiyorum ama sizinle bütün oldum ben yacanım benim ama ne dedim sana hatırlıyosun demi içimde nedense hamile olduğun hissi var dedim sende inşallah hislerin doğrudur dedin inan çok mutlu oldum bu birrrr ikincisi sakınnnnnnnnnnnnn bir daha yine boş gebelik olur mu deyip de bebeğimizi strese sokma sakın çok kızarım valla
senin şimdi stresten daha çok uzak durman lazım sadece şunu düşün eğer rabbim o bebeği kucağına almayı nasip etmişse buna hiç bişey engel olamaz ama etmemişse bunun içinde elinden hiç bişey gelmez sadece dua et allahım bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma de ve seni çok bekletmediği içinde şükür et bu arada verdiğim 40 gün boyunca olan ayetel kürsi ye şimdide bebeğini sağlıkla kucağına almak için niyet edip başlayabilirsin huzurlu bi hamilelik geçirirsin böylece
ayyy heyecandan ne uzun yazmışım tebrik ediyorum ve seni çooooooooooook öpüyorum bebişşş
![]()
bu yeni bilgiye çok şaşırdım canım aslından mantıklı gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bu ay olur inşallah benim ki olmaza tüm bu dediklerinizi denicm birde sende ilişkiden sonra kalkmamazlık yaptın mı acaba![]()
aminnnnn :))![]()
Mrb arkadaslar bi konuda fikrinize ihtiyacım var cok zordaym
Mrb arkadaslar bi konuda fikrinize ihtiyacım var cok zordaym
sorununu yazmazsan nasıl yardımcı olucaz :)
Bence aşılamadan dolayıdır belki yumurtalıklarda çatlama başlamıştır bu yüzden agrı yapıodır bence korkma ama agrı kesici filan içme eve gidip sıcak bi duş ve dinlen derim benKimse yoktu o yuzdn yazmadm:) salı gunu catlatma ıgnem yapldı sn 2 gundr kasıklarmda şiddtli bi agrı var otrurken falan bni rahatsz edyr dr da yurt dısnda ve bugun clsyrm korkuyrmda
Kimse yoktu o yuzdn yazmadm:) salı gunu catlatma ıgnem yapldı sn 2 gundr kasıklarmda şiddtli bi agrı var otrurken falan bni rahatsz edyr dr da yurt dısnda ve bugun clsyrm korkuyrmda
Kimse yoktu o yuzdn yazmadm:) salı gunu catlatma ıgnem yapldı sn 2 gundr kasıklarmda şiddtli bi agrı var otrurken falan bni rahatsz edyr dr da yurt dısnda ve bugun clsyrm korkuyrmda
bir de seni bulmuşken bişey sormak istiyorum. nerdesin bilmiyorum ama avrupa da doktorlar 8 haftalık olmadan gebelik muayenesi yapmıyor diye duymuştum. doğru mu :)
Ben yurt dsnda dglm doktrm yurt dsna gtti salya kadar yok ;(
Ya ne blym cok korktm arkadslrm da anrmal bsyler olblr falan ddiler acl dr görustm onunda bu knuda fikri yok bde dun gece cok dgsk br ruya grdum bugun gercekten thafmanladım canım o tamam da neden canını sıkıyosun ki sen kasıklarında hissettiğin o ağrıya sevin bence.
Ya ne blym cok korktm arkadslrm da anrmal bsyler olblr falan ddiler acl dr görustm onunda bu knuda fikri yok bde dun gece cok dgsk br ruya grdum bugun gercekten thafm
yumurtlaman hangi tarihe denk geldi?
yumurtlaman hangi tarihe denk geldi?
22 mart dı ya umarm br bebegm olr hayrlsyla
canım korkma bence döllenmenin etkisi dediğim gibi. inşallah bebeğin yerleşiyordur. onu ağrısıdır.
hap kullanmadan önce günü gününe olmasa da 1 2 gün gecikmeyle kesin oluyodum.ama hapı bıraktıktan sonra 1 ay olmayıp 2.aya olduğum oluyo hiç gecikmezdi önceden bu kadar.dr.a gittip bi sorun görünmedi ama tekrar gitcem bu gidişle.teşekkür ederim cvp yazdığın için![]()