• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Kizlaaaar telefondan giriyorum o yuzden tek tek yazamıyorum ama aksami bekleyemedim soylemek icin.hamileyiiiiim :)) sabah test yaptim bu kez birkaç saniye icinde 2. Cizgi belirdi. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 ay önce kürtaj oldum.Allahim çok bekletmedi ama yine ayni şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum :(

rabbım yüzünü güldürmüş nehirdeniz saglıklı sıhatlı bebegını kucagına almayı nasıp etsin insallah. bizede nasıp edsin en kısa zamanda hamile kalmayı

mrb arkadşlar ben foruma yeni katıldım ama uzun süredir izleyip yazılanları okuyordum.ben 2.5 yıllık evliyim.evlenmeden önce myom vardı bende.doktor bekarken almayalım dedi ve takip etti mymun büüyklüğünü..evlendikten sonra da 1 sene takibe aldık büyüyor mu die ya da hamile kalabili miym diye ama ne yazııkki olmadı.9 ay önce myom ameliyatı oldum çok şükür çok güxel geçti.3 ay oldu korunmayı bırakalı doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyatan sonra.sonra kontrole gittiğimde kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.doktor d.kontrol hapı verdi 1 ay kullan die.ben de soğan küür ve incir kürü uyguladım.bu ay kontrole gittiğimde kistim yoktu sanırm soğan kürü fayda etti hatta doktorum bir yumurtan var dedi bende bunu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı.hamile kalmayı çok istiyorum ilk kez her şey normal.ama hamile kalamazsam diye çok korkum var..

meraba arkadaşlar.bende korunmayı bıraktım(yasmin doğum kontrol hapı) bırakalı da uzun bi süre oldu.adet düzenim hala oturmadı çok sıkılıyorum bazı ay adet görüyorum bazenn görmüyorum.anlamadım bu işi.yardımcı olabilecek varsa çokkk sevinirim...

slm kızlar bnmde 4ay olmadı son ay eşime keçibonuzu pekmezi aldım sabah aksam içti,2günde bi sabahları ilişki oldu bakın sabah olması cok önmli yani işe gtmedn önce çünkü spermler daha çok ve daha harektli olurmuş sabh.ve o ay hamile kaldım,kuzenmnde olmuodu onada anlattm bugn hamile oldgu haberini aldım,sizinlede paylasyım dedim

bu yeni bilgiye çok şaşırdım canım aslından mantıklı gerçekten çok ama çok teşekkür ederim bu ay olur inşallah benim ki olmaza tüm bu dediklerinizi denicm birde sende ilişkiden sonra kalkmamazlık yaptın mı acaba :49::49::49:

Peceteye dokuyom siliyorum icine girmiyo pek dıştan neresi varsa siliyom gunde 3-5 defa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım başlamaz tekrar inşallah ama başlayacağından eminim bu dediğini yaparım sana da bol bol dua ederim inşallah :):34:

Günaydın ,Allah em kısa zamanda nasip etsin size bebişinizi inş.İlk y olmadı dıye korkup stres yapmayın hemen stres yaparak en gel olursunuz belkı yumurtlama gununu ayarlayamamışsınızdır .Regl tarıhlerınız duzenlımı? ve sıze doktorumun bana soyledıklerını aktarayım bebek dusunuldugunde cıkolata,kafeın,kırmızı et ,tuz bunları cok tuketmemem gerektıgını ve sıgara kesınlıkle kullanmamam gerektıgını soyledı.Folık asit ıcmeye başladınız mı?

öncelikle verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı size çoook teşekkür ederim :16: regl tarihlerim düzenlidir 28 günde bir olurum.kafein ve kırmızı etle aram çok yoktur fakat tuzu baya kullanıyorum hamileliğe engel sanırım azaltmam gerekiyo birde bende mantar oluyo geçen ay doktora gittiğimde korunmadığımı söyledim fakat bana folik asit vermedi onuda burdan arkadaşlardan öğrendim zaten :50::50::50:

kelin ilacı olsa basına surer bacııııııım varsa senın bı onerın bana da yaz :)

hahahah :) Sabah sabah güldürdün beni canikomm :) Çok doğru söylüyorsun herşey rabbim'in ol demesinde. Bizi de böyle imtihan ediyordur belkide..
dün akşam eve gittim hiç halim yok, nasıl kasıklarım ağrıyor on dk sonra regl olacağım gibi. Gittim hafif sıcak bir duş aldım koltuğa yattım Allahtan uyumuşum.. Sabah korkarak tuvalete gittim regl oldum sandım olmamışım çok şükür :) Gerçi bat 31 mart ama ben stressden bi hallerdeyim..

yafruu allah seni daima güldürsün inşallah güzel haberlerini alalım bu ay inşallah aminnnn :32::32::32: bak her zaman dediğim gibi streslendiğin an hemen düşün rabbim vermişse olmuştur vermemişse bir hayır vardır daha yavrumun yiyecek ekmeği dünyada yok demektir nasıl olsa ikisinden biri yani boşuna mahfetme kendini ikide bi gidip de tuvalete bakma acaba oldum mu diye eğer bebek varsa bile o stresle düşük bile yaparsın haberin olmaz regl oldum sanırsın allah korusun çok sakin ol tamam mı böyle ol inşallah bu ayın sonunda :49::49::49: kikiki :52::52:

sirke ile kendini silenler hep geçtiğini söylemiş. Doğal şeyler var ne güzel fitile falan gerek yok :)

sorma ya o fitili yapana kadar emdiğim süt burnumdan geliyo aha düz gittimi yamuk mu gitti yamuk gidiyo ilerlemiyo çıkarsam çıkmıyo itsem acıyo peh ne deyim daha hehe :52::52::52:

Kizlaaaar telefondan giriyorum o yuzden tek tek yazamıyorum ama aksami bekleyemedim soylemek icin.hamileyiiiiim :)) sabah test yaptim bu kez birkaç saniye icinde 2. Cizgi belirdi. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 ay önce kürtaj oldum.Allahim çok bekletmedi ama yine ayni şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum :(

canımmmmm çok ama çok mutlu oldum ay gözlerim doldu bana noluyo bilmiyorum ama sizinle bütün oldum ben ya :34: canım benim ama ne dedim sana hatırlıyosun demi içimde nedense hamile olduğun hissi var dedim sende inşallah hislerin doğrudur dedin inan çok mutlu oldum bu birrrr ikincisi sakınnnnnnnnnnnnn bir daha yine boş gebelik olur mu deyip de bebeğimizi strese sokma sakın çok kızarım valla :20::20::20: senin şimdi stresten daha çok uzak durman lazım sadece şunu düşün eğer rabbim o bebeği kucağına almayı nasip etmişse buna hiç bişey engel olamaz ama etmemişse bunun içinde elinden hiç bişey gelmez sadece dua et allahım bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma de ve seni çok bekletmediği içinde şükür et bu arada verdiğim 40 gün boyunca olan ayetel kürsi ye şimdide bebeğini sağlıkla kucağına almak için niyet edip başlayabilirsin huzurlu bi hamilelik geçirirsin böylece :16::16::16: ayyy heyecandan ne uzun yazmışım tebrik ediyorum ve seni çooooooooooook öpüyorum bebişşş :32::32::32::32:

İnş canım ya hepimize nasip olur. Heyecanı benim yerime sen yapıyorsun ne güzel bana da stres kalmıyo yaşasın :) saka biyana da hersey paylaştıkça güzel kimseyle paylaşmıyorum size geçiyor nazım işte öpüyorum tatlım:32:

oyy tatlım benim paylaş ve rahatla yeterki ben çekerim nazını merak etme o güzel bebeğin için herşey :32::32::32:

hamile kalmak için birinci kural !
sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır !

oyyy :))) haklısın canım benim bende bu öneriler le sabır edebiliyorum artık çok teşekkürler :54::54:

Mrb arkadaslar.Biz de 11 aydir deniyoruz 2. bebis icin.Galiba zamani gelmedi daha.Nisan ayinda cok istiyorum hamile kalmayi Rabbim insallah isteyen herkese versin.

amin canım tüm iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz rabbim sana da hayırlısıyla ikinci evladını kucağına almayı nasip etsin aminn :34::34:

Canım bende 1 sene hep hamile kalmak istedim testler de eşimde ve bende sıkıntı yoktu ama bi doktor yumurtalıklarn çatlamıo aşı yapalm dedi.Eşim asla dedi böyle bişeye izin vermem yumurtalıklarnla oynatma dedi.iyikide beni engellemiş başka bi doktor sadece bana tek tavsiyee verdi folic asit A Plus iç dedi kahvaltıdan sonra ve aksatma dedi denedim hakikaten 1 ay sonra hamile kaldm kızım suan 3 aylık denemeni isterim ama folic asit a plus al özel bu ilaç 10 tl filan 60 adet var içinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya canım bu folik asit çok önemli burda bunu anlamıştım şimdi senin tecrübenle bunu daha iyi kavradım da ben doktoruma korunmuyorum dedim de bana neden vermedi folik asit aptal şey :(

Bu arada canım ben ocak ayinda dr gittim genel bi kontrol icin bebek istiyoruz dedim folik asit 1 verdi hergun bitane iciyorum bebeğin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi baska sorunlardan dolayi daha buay baslayabildik calismalara en az 3ay oncesinde baslaman gerekiyor 10 tl civarinda 90 adet var icinde ki hamile kaldigin andan itibaren de devam etmen gerekiyor dr un verdigi sekilde canim aksatma bence içmeye devam et;)

iyide bebeğim ben hiç başlamadım ki folik aside benim aptal doktora geçen ay dedim korunmuyorum diye vermedi hiç bişey folik sitle ilgili bilgim de yoktu burda öğrndim dediğim gibi eğer bu ay olmz ki inş olur gidip yolarım o doktoru :53:

allah razı olsunn.tmm cnm allah senınde gönlündeki muradını versin insallah

allah senden de razı olsun canım benim rabbim hepimizi sevindirsin inşallah amin :54:

mrb arkadşlar ben foruma yeni katıldım ama uzun süredir izleyip yazılanları okuyordum.ben 2.5 yıllık evliyim.evlenmeden önce myom vardı bende.doktor bekarken almayalım dedi ve takip etti mymun büüyklüğünü..evlendikten sonra da 1 sene takibe aldık büyüyor mu die ya da hamile kalabili miym diye ama ne yazııkki olmadı.9 ay önce myom ameliyatı oldum çok şükür çok güxel geçti.3 ay oldu korunmayı bırakalı doktor doğum kontrol hapı verdi ameliyatan sonra.sonra kontrole gittiğimde kistim olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm.doktor d.kontrol hapı verdi 1 ay kullan die.ben de soğan küür ve incir kürü uyguladım.bu ay kontrole gittiğimde kistim yoktu sanırm soğan kürü fayda etti hatta doktorum bir yumurtan var dedi bende bunu değerlendirmek için çatlatma iğnesi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı.hamile kalmayı çok istiyorum ilk kez her şey normal.ama hamile kalamazsam diye çok korkum var..

tatlımmm rabbim sana da anne olmayı nasip etsin bu birincisi :34: ikincisi sakın üzülme bak herşey normal gidiyo yani iyi gidiyo devam et soğan kürüne eğer olmazsa bu hayırlı olduğu içindir bir dahaki ay belkide daha fazla yumurtan oluşacak sen sadece rabbim ne zaman nasip etmişse ozaman olacak de ve dua et bak herkes okumaya başladı ayetel kürsiyi diğer sayfalarda yazdık hep sende oku faydasını göreceğinden eminim canım bu arada biz burda hepimiz birbirimizi takip ediyoruz sende aramıza katıl ve belirtilerin varsa falan yaz inşallah bir hafta sonra gel hamileyimmmm diye bağır :32::32::32:

Back