• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

canım eşinde veya sende kısırlık sorunu yoksa ki inşallah yoktur çözümü sık sık ilişkidir.3 günde 1 kez gibi.

inşallah yoktur öyle bişi çünkü daha yeni bebek istiyoruz bu ayda olmazsa doktoa gideyim diyorum ama erken mi doktora gitmeye karar veriyorum bilmiyorum :36::36::36:

inşallah yoktur öyle bişi çünkü daha yeni bebek istiyoruz bu ayda olmazsa doktoa gideyim diyorum ama erken mi doktora gitmeye karar veriyorum bilmiyorum :36::36::36:

yani 1 ay boyuna birlikteliğinizden bir sonuç çıkmıyorsa, doktora gitmek düşünülmelidir canım.

yani 1 ay boyuna birlikteliğinizden bir sonuç çıkmıyorsa, doktora gitmek düşünülmelidir canım.

ozaman doğru yoldayım beni aydınlattığınız içinde size çoook teşekkür ederim :16::16::16:

anestezi yapılmadan nasıl kürtaj oldunuz. çok merak ettim. nasıl dayandınız.

Bagira bagira..
Kalkmak istedim ama olmadi
Doktorun simdi bitti simdi bitti demesini hatirliyorum hep
Istemiyorum kalsin icimde desem de olmadi
Cumartesi gecesi oldugu icin devlet hastanesinde oldu. Ve perisan oldum asla unutamam o gunu
once ilac yerlestirdi, dusmedi. Sonra suni sanci serumu, sabaha kadar agri ve dusmeyen bebek. Sabah altida da anestezisiz kurtaj
Allah ne bana ne de kimseye yasatmasin cok kotuydu cok :(

slm kızlar bnmde 4ay olmadı son ay eşime keçibonuzu pekmezi aldım sabah aksam içti,2günde bi sabahları ilişki oldu bakın sabah olması cok önmli yani işe gtmedn önce çünkü spermler daha çok ve daha harektli olurmuş sabh.ve o ay hamile kaldım,kuzenmnde olmuodu onada anlattm bugn hamile oldgu haberini aldım,sizinlede paylasyım dedim

canım bana da doktorum sirkeli suda oturmamı söylemiştii ama hiç denemedim çekindiğimden sen üzüm sirkesiyle sadece dış dudakları mı siliyosun onu bana bi anlatan olur mu

Peceteye dokuyom siliyorum icine girmiyo pek dıştan neresi varsa siliyom gunde 3-5 defa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum :28::28::28:

Günaydın ,Allah em kısa zamanda nasip etsin size bebişinizi inş.İlk y olmadı dıye korkup stres yapmayın hemen stres yaparak en gel olursunuz belkı yumurtlama gununu ayarlayamamışsınızdır .Regl tarıhlerınız duzenlımı? ve sıze doktorumun bana soyledıklerını aktarayım bebek dusunuldugunde cıkolata,kafeın,kırmızı et ,tuz bunları cok tuketmemem gerektıgını ve sıgara kesınlıkle kullanmamam gerektıgını soyledı.Folık asit ıcmeye başladınız mı?

eğer rabbim sana bu ay bebek nasip edecekse o bir haftalık denemede de olur merak etme :34: en azından pert olana kadar denemişsin pertliği boşver sanayi ye gidersin de yeterki bebek olsun hhe :52::52::52:

hahahah :) Sabah sabah güldürdün beni canikomm :) Çok doğru söylüyorsun herşey rabbim'in ol demesinde. Bizi de böyle imtihan ediyordur belkide..
dün akşam eve gittim hiç halim yok, nasıl kasıklarım ağrıyor on dk sonra regl olacağım gibi. Gittim hafif sıcak bir duş aldım koltuğa yattım Allahtan uyumuşum.. Sabah korkarak tuvalete gittim regl oldum sandım olmamışım çok şükür :) Gerçi bat 31 mart ama ben stressden bi hallerdeyim..

bu arada benim doktorum bana suya bir çay bardağı sirke koy içine otur demişti de hiç yapmadım belkide işe yarıyodur

sirke ile kendini silenler hep geçtiğini söylemiş. Doğal şeyler var ne güzel fitile falan gerek yok :)

Kizlaaaar telefondan giriyorum o yuzden tek tek yazamıyorum ama aksami bekleyemedim soylemek icin.hamileyiiiiim :)) sabah test yaptim bu kez birkaç saniye icinde 2. Cizgi belirdi. Ilk gebeliğim boş gebelikti 2 ay önce kürtaj oldum.Allahim çok bekletmedi ama yine ayni şeyleri yasarsam diye çok korkuyorum :(

canım benimmmm inşallah hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz iyiki benden öncesin he senin heyecanından kendimin kni unutuyorum stres kalmıyo seviyom kız sen ummaahhh :21::21::21::21:

İnş canım ya hepimize nasip olur. Heyecanı benim yerime sen yapıyorsun ne güzel bana da stres kalmıyo yaşasın :) saka biyana da hersey paylaştıkça güzel kimseyle paylaşmıyorum size geçiyor nazım işte öpüyorum tatlım:32:

Son düzenleme:
Bagira bagira..
Kalkmak istedim ama olmadi
Doktorun simdi bitti simdi bitti demesini hatirliyorum hep
Istemiyorum kalsin icimde desem de olmadi
Cumartesi gecesi oldugu icin devlet hastanesinde oldu. Ve perisan oldum asla unutamam o gunu
once ilac yerlestirdi, dusmedi. Sonra suni sanci serumu, sabaha kadar agri ve dusmeyen bebek. Sabah altida da anestezisiz kurtaj
Allah ne bana ne de kimseye yasatmasin cok kotuydu cok :(

amin canım çok üzüldum geçmiş olsun gerçekten.

hamile kalmak için birinci kural !
sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır sabır !

Mrb arkadaslar.Biz de 11 aydir deniyoruz 2. bebis icin.Galiba zamani gelmedi daha.Nisan ayinda cok istiyorum hamile kalmayi Rabbim insallah isteyen herkese versin.

Canım bende 1 sene hep hamile kalmak istedim testler de eşimde ve bende sıkıntı yoktu ama bi doktor yumurtalıklarn çatlamıo aşı yapalm dedi.Eşim asla dedi böyle bişeye izin vermem yumurtalıklarnla oynatma dedi.iyikide beni engellemiş başka bi doktor sadece bana tek tavsiyee verdi folic asit A Plus iç dedi kahvaltıdan sonra ve aksatma dedi denedim hakikaten 1 ay sonra hamile kaldm kızım suan 3 aylık denemeni isterim ama folic asit a plus al özel bu ilaç 10 tl filan 60 adet var içinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum :28::28::28:

düşünürsen asla olmuyor...

canım benimmmm inşallah hepimiz hayırlısıyla evlat sahibi oluruz iyiki benden öncesin he senin heyecanından kendimin kni unutuyorum stres kalmıyo seviyom kız sen ummaahhh :21::21::21::21:

İnş canım ya hepimize nasip olur. Heyecanı benim yerime sen yapıyorsun ne güzel bana da stres kalmıyo yaşasın :) saka biyana da hersey paylaştıkça güzel kimseyle paylaşmıyorum size geçiyor nazım işte öpüyorum tatlım:32:

Bu arada canım ben ocak ayinda dr gittim genel bi kontrol icin bebek istiyoruz dedim folik asit 1 verdi hergun bitane iciyorum bebeğin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi baska sorunlardan dolayi daha buay baslayabildik calismalara en az 3ay oncesinde baslaman gerekiyor 10 tl civarinda 90 adet var icinde ki hamile kaldigin andan itibaren de devam etmen gerekiyor dr un verdigi sekilde canim aksatma bence içmeye devam et;)

Son düzenleme:
Evet ilc kullandim serphone yumrtalrm cuma buyudu bugun catlatma ignesi yapldı[/

canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz bizlere de haber ver dualarımız seninle :54::54::54:

Allah razi olsun hayırlsyla hepimzn olur ins 2 gun önce ctlatma ignem yapldi hayrlsı dyrum rabbim nasip edrse olur

canım tek başına okumak zorunda değilsin yakın birine dersen bana yardım et oda adet oldugun günlerde okuyabilir ama ne niyetle okudugunu ona söyle ki bilsin ona göre okusun niyet çok önemli

allah razı olsunn.tmm cnm allah senınde gönlündeki muradını versin insallah

Back