• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

amin canım inşallah ayetel kürsiyi 40 gün boyunca aksatmadan her gün 133 tane okuyup öyle dua edersen rabbim kabul edermiş bide öyle oku istersen

tmm cnm okurumda 40 gun boyunca nasıl okıcamkı adet oldugum zaman nasıl olucakkı okunuyomuki okunuyosa okım rabbım nasıp eder insallah

Adetim düzenli normalde fakat 12 gün erken adet oldum,az az.normal adetim gb de değildi. Bende adetim bitince acaba bişey.var mıdır diye test yaptım aslında meraklanıp heves ettim biliyorum ama..testte de silikti bir çizgi o zaman önemsemedim.Nisanın 3 ya da 4 ü adet günüm, şu anda kasık ağrımda var, aklımda devamlı acaba sorusu :-) sizce beklemek mi lazım yoksa test yapmalı mıyım?
Bu arada cevaplarını için teşekkür ederim

normal adet gibi değilse hamile olma ihtimalin de var ama kesin bir sonuç için nisanın 3 ya da 4 dünde adet olmazsan 1 hafta sonra yap bakalım :49:
bende meraklandım simdi :52:

Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum :28::28::28:

Keçi boynuzu yemenizi veya pekmezini tüketmenizi öneririm. Adetinizin 10-17 günleri arası gün aşırı birliktelik ve folik asit ile günde 1 tane bebe asprini kullanmanızı öneririm. Tabii sağlıklı (protein ağırlıklı) beslenme de önemli.

bebeğim zaten bak hamile olan herkes ilk ay çok ağrılar olduğunu adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı olduğunu söylüyo hiç belli olmaz sakin olmana çok sevindim adet günün ne zaman geçiyo bende durumlar stabil :D yumurtlama günlerim adamı buldukça bebek yapmaya çalışıyorum :))):52::52::52:

Tatlım ağzından bal damliyor valla ins oyledir bu ay hepimizde seviniriz. Adet gunume 6 gün kaldi ay sonunda yani 1nisan sakasi gibi gelecek artik kirmizimi bebismi :))) sende ins yakalarsin yumurtlamayi buay sende annis olursun :)

ayyy sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten şu an ilaç kullandığım için sakinleşmiş durumda ama mutlaka ayda iki defa oluyo muhakkak denicem dediğini allah razı olsun bebek çalışmalarında yım ve mantarın olması şişlik kaşıntı acı olması beni cinsellikten uzaklaştırıyor :50:

canım insan acı çektiği şeyden hoşlanması garip olur zaten :) Tabi ki soğuman normal. İnşallah tekrarlamaz da yapmaya gerek kalmaz. Benim bu ay doktor o kadar yumurta takibi yaptı 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi. 1 hafta sonra ben pert :D Baktım yanma hissim var bıraktım denemeyi. İnşallah yaptıklarımız tutmuştur :D Bat 31 mart. Allahımdan hayırlısı olsun inşallah hepicimize

bana hiçbişey fayda etmiyo flucan fungan içmeden geçmiyo maalesef :(((

canım tetikleyen bir şey vardır mutlaka. sürekli ilaç kullanmak da doğru değil ki :( Kimisine uğramaz kimisinden de hiç gitmez bu illet..

Ben onu üzüm sirkesiyle hallediyorum elhamdulillh yoksa ilaçların hic bi faydasını göremedim malesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende karbonatlı su ile yıkadım öyle geçti. İnşallah tekrarlamaz ama cinsel birlitelikten sonra gene geliyor maleseff

bende karbonatlı su ile yıkadım öyle geçti. İnşallah tekrarlamaz ama cinsel birlitelikten sonra gene geliyor maleseff

Ben ne zamn ağrı kesici icsem hemen birden mantar cikiyo eşimden bulasmiyoda mantar cikincada iki uc gun üzüm sirkesiilesiliyom geciyo cok şükür su an yok

Ben ne zamn ağrı kesici icsem hemen birden mantar cikiyo eşimden bulasmiyoda mantar cikincada iki uc gun üzüm sirkesiilesiliyom geciyo cok şükür su an yok

teşekkürler canım verdiğin bilgi için. Birde üzüm sirkesini deneyelim :)

[Q UOTE=eakgull;34584136]teşekkürler canım verdiğin bilgi için. Birde üzüm sirkesini deneyelim :)[/QUOTE]
Rica ederim canım ☺️

canım tetikleyen bir şey vardır mutlaka. sürekli ilaç kullanmak da doğru değil ki :( Kimisine uğramaz kimisinden de hiç gitmez bu illet..

antibiyotiğe alerjim var içtiğim an başlar kaşıntı :(

canım galiba hamileyim demen bile beni heyecanlandırdı ya :9: inşallah hamilesindir allahım hayırlısıyla naip etsin birde ben o akıntıyı 2hafta önce öğrendim fakat ne tür akıntı olduğunu bilmiyodum şimdi senden öğreniyorum akıntının nasıl olduğunu bunun için de ayrıca teşekkür ederim folik asite gelince doktoruma korunmadığımı söyledim fakat hiç bişey vermedi bu ay hamile kalmazsam doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve olmazsa ki inşallah olur dediğin incir kürünü de kullanırım ama sende beni haberdar et olur mu kaç gün geçti günün inşallah gelip te ben hamileyimmmm diye yazarsın :))) :21::21::21:

23 ünde olmam gerekiyordu. normalde 28 günde bir oluyorum düzenli ama kürtajdan sonra 31. gün oldu o yüzden düzen bozulmuştur belki diye bikaç gün daha beklemek istiyorum. sağol güzel dileklerin için :) ama folik asit gebe kalmadan en az 3 önce kullanılmaya başlanmalı ki belki ilk aydan gebe kalırsın o yüzden bi an önce başlamanı tavsiye ederim...

kızzz çatlama günü varda ben mi bilmiyorum:37: çatlama günü diye bir sey yok benim bildiğim..yumurta oluştuktan sonra çatladığı vakit 24 saati var o 24 saatlik dilimde yumurta spermle buluşursa hamilesin demektir..:52:
hadi bakalım terfi ettin seni evham bası seçiyorum:1: ben stres yok dedikçe sen stres yapıyorsun ama..herkes aynı olacak diye bir sey yok ,bazısında ağrı olmuyor demek ki:54:

eee womanlog indirdim onda öyle görünüyo birkaç gün yumurtlama günü görünüyo sadece bir gun çok önemli onu gösteriyo ondan sonraki 2günde az önemli anlatamadım ama öyle işte :D burdan araçlardan bak burdada öyle diyo bir gün hamile kalmak için en yüksek gün diyo :53:

tmm cnm okurumda 40 gun boyunca nasıl okıcamkı adet oldugum zaman nasıl olucakkı okunuyomuki okunuyosa okım rabbım nasıp eder insallah

canım tek başına okumak zorunda değilsin yakın birine dersen bana yardım et oda adet oldugun günlerde okuyabilir ama ne niyetle okudugunu ona söyle ki bilsin ona göre okusun niyet çok önemli

Back