amin canım inşallah ayetel kürsiyi 40 gün boyunca aksatmadan her gün 133 tane okuyup öyle dua edersen rabbim kabul edermiş bide öyle oku istersen
Adetim düzenli normalde fakat 12 gün erken adet oldum,az az.normal adetim gb de değildi. Bende adetim bitince acaba bişey.var mıdır diye test yaptım aslında meraklanıp heves ettim biliyorum ama..testte de silikti bir çizgi o zaman önemsemedim.Nisanın 3 ya da 4 ü adet günüm, şu anda kasık ağrımda var, aklımda devamlı acaba sorususizce beklemek mi lazım yoksa test yapmalı mıyım?
Bu arada cevaplarını için teşekkür ederim
Ayy çok mutlu oldum ya,inş cümlemiz hamileyizdir
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
bebeğim zaten bak hamile olan herkes ilk ay çok ağrılar olduğunu adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı olduğunu söylüyo hiç belli olmaz sakin olmana çok sevindim adet günün ne zaman geçiyo bende durumlar stabilyumurtlama günlerim adamı buldukça bebek yapmaya çalışıyorum :)))
ayyy sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten şu an ilaç kullandığım için sakinleşmiş durumda ama mutlaka ayda iki defa oluyo muhakkak denicem dediğini allah razı olsun bebek çalışmalarında yım ve mantarın olması şişlik kaşıntı acı olması beni cinsellikten uzaklaştırıyor
bana hiçbişey fayda etmiyo flucan fungan içmeden geçmiyo maalesef((
canım tetikleyen bir şey vardır mutlaka. sürekli ilaç kullanmak da doğru değil kiKimisine uğramaz kimisinden de hiç gitmez bu illet..
Nedir o hastalık mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vajinal mantar
valla bana göre bir hastalık
Ben onu üzüm sirkesiyle hallediyorum elhamdulillh yoksa ilaçların hic bi faydasını göremedim malesef
bende karbonatlı su ile yıkadım öyle geçti. İnşallah tekrarlamaz ama cinsel birlitelikten sonra gene geliyor maleseff
Ben ne zamn ağrı kesici icsem hemen birden mantar cikiyo eşimden bulasmiyoda mantar cikincada iki uc gun üzüm sirkesiilesiliyom geciyo cok şükür su an yok
canım tetikleyen bir şey vardır mutlaka. sürekli ilaç kullanmak da doğru değil kiKimisine uğramaz kimisinden de hiç gitmez bu illet..
antibiyotiğe alerjim var içtiğim an başlar kaşıntı
canım galiba hamileyim demen bile beni heyecanlandırdı yainşallah hamilesindir allahım hayırlısıyla naip etsin birde ben o akıntıyı 2hafta önce öğrendim fakat ne tür akıntı olduğunu bilmiyodum şimdi senden öğreniyorum akıntının nasıl olduğunu bunun için de ayrıca teşekkür ederim folik asite gelince doktoruma korunmadığımı söyledim fakat hiç bişey vermedi bu ay hamile kalmazsam doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve olmazsa ki inşallah olur dediğin incir kürünü de kullanırım ama sende beni haberdar et olur mu kaç gün geçti günün inşallah gelip te ben hamileyimmmm diye yazarsın :)))
kızzz çatlama günü varda ben mi bilmiyorumçatlama günü diye bir sey yok benim bildiğim..yumurta oluştuktan sonra çatladığı vakit 24 saati var o 24 saatlik dilimde yumurta spermle buluşursa hamilesin demektir..
hadi bakalım terfi ettin seni evham bası seçiyorumben stres yok dedikçe sen stres yapıyorsun ama..herkes aynı olacak diye bir sey yok ,bazısında ağrı olmuyor demek ki
eee womanlog indirdim onda öyle görünüyo birkaç gün yumurtlama günü görünüyo sadece bir gun çok önemli onu gösteriyo ondan sonraki 2günde az önemli anlatamadım ama öyle işteburdan araçlardan bak burdada öyle diyo bir gün hamile kalmak için en yüksek gün diyo
oldu canım en iyisi ben kendime bir kreş açayım meslek ve annelik hayatıma orda devam edeyimgerekirse 1 tane olsun sağlıklı olsun bel fıtığım var kız ne dördüzü
abooo adam defolu mal almış desene sana 4üz şart oldu
tmm cnm okurumda 40 gun boyunca nasıl okıcamkı adet oldugum zaman nasıl olucakkı okunuyomuki okunuyosa okım rabbım nasıp eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?