Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha ay yerim imajını senin sen kaç çocuğa birden bakmış kadınsın ya iki çocuk mu seni alaşağı edecek inanmam![]()
[/QUO
öğretmenlik yapmaya başlayalı toplamda 60 civarı çocuk tanıma fırsatım oldu %90 nıda fırlama çocuklardı ee tecrübesi var tabi..birde kardeşim elimde büyüdü sayılır ama iş kendi çocuğuna gelince durumlar nasıl olur bilemiyorum![]()
afedersiniz yazmayı unutmuşum, hamilelik için. Ne zamandır istiyoruz ama ne yapmam lazım bilemedim.düzensiz erken gelen adetim kafamı karıştırdı. Folik asitte kullanıyorum 2 aydır ondan mı böyle oldu bilemedim.
kızlar test ne zaman yapılmalı kac gün gecmiş olmalı
afedersiniz yazmayı unutmuşum, hamilelik için. Ne zamandır istiyoruz ama ne yapmam lazım bilemedim.düzensiz erken gelen adetim kafamı karıştırdı. Folik asitte kullanıyorum 2 aydır ondan mı böyle oldu bilemedim.
Kızlar merak ettiğim bişey var. Bilen kimse var mı,cevap verilirse çok sevinirim. İdrar testi için illa adeti mi beklemek lazım. Benim adetim düzensiz oldu geçen ay, bende meraklanıp idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ama bunu adetim bitince hemen yaptım.şimdi ne yapmalıyım bilemedim ya :-(
aman boşver büyüklük sende kalsın canımöfkeyle kalkan zararla oturur unutma stres yokk
![]()
benim yumurtlama zamanımda 2 gün boyunca ağrım oldu ...yumurtlamak bir dert yumurtlamamak bir dertne çekti bu kocan senden yaaa
yumurtlama gününde yumurta olgunlaştıktan sonra çatladığında 24 saatlik dilimde denk getirdin denk getrdin dahası yok ..bence siz yumurtlama zamanında 1 hafta eve kapanın 2.balayınızı yapın![]()
yumurtlama gününde ağrı mı oluyo e benim yumurtlama günlerim bugun de çatlama günü ama hiç ağrım olmadı yumurtalarım olgunlaşıp çatlamadı mı ki![]()
![]()
kızlar test ne zaman yapılmalı kac gün gecmiş olmalı
hahaha ay yerim imajını senin sen kaç çocuğa birden bakmış kadınsın ya iki çocuk mu seni alaşağı edecek inanmam![]()
[/QUO
öğretmenlik yapmaya başlayalı toplamda 60 civarı çocuk tanıma fırsatım oldu %90 nıda fırlama çocuklardı ee tecrübesi var tabi..birde kardeşim elimde büyüdü sayılır ama iş kendi çocuğuna gelince durumlar nasıl olur bilemiyorum![]()
yavru sen yemiş bitirmişsin bu işi sana 4düz bile vız gelir tırıs gider onuda halledersin![]()
![]()
Adetim düzenli normalde fakat 12 gün erken adet oldum,az az.normal adetim gb de değildi. Bende adetim bitince acaba bişey.var mıdır diye test yaptım aslında meraklanıp heves ettim biliyorum ama..testte de silikti bir çizgi o zaman önemsemedim.Nisanın 3 ya da 4 ü adet günüm, şu anda kasık ağrımda var, aklımda devamlı acaba sorususizce beklemek mi lazım yoksa test yapmalı mıyım?
Bu arada cevaplarını için teşekkür ederim
yumurtlama gününde ağrı mı oluyo e benim yumurtlama günlerim bugun de çatlama günü ama hiç ağrım olmadı yumurtalarım olgunlaşıp çatlamadı mı ki![]()
![]()
kızzz çatlama günü varda ben mi bilmiyorumçatlama günü diye bir sey yok benim bildiğim..yumurta oluştuktan sonra çatladığı vakit 24 saati var o 24 saatlik dilimde yumurta spermle buluşursa hamilesin demektir..
hadi bakalım terfi ettin seni evham bası seçiyorumben stres yok dedikçe sen stres yapıyorsun ama..herkes aynı olacak diye bir sey yok ,bazısında ağrı olmuyor demek ki
![]()
yavru sen yemiş bitirmişsin bu işi sana 4düz bile vız gelir tırıs gider onuda halledersin![]()
![]()
oldu canım en iyisi ben kendime bir kreş açayım meslek ve annelik hayatıma orda devam edeyimgerekirse 1 tane olsun sağlıklı olsun bel fıtığım var kız ne dördüzü
![]()