• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

merhaba, geçmiş olsun. ben de bebek denemelerinde sürekli mantar oluyorum. Fitil krem vs kullanınca geçti ama yeniden başladı. Forumda okudum 1 lt ılık suya 1 şeker kaşığı karbonatı karıştırıp o su ile vajinanın dışını ( normal taharet alır gibi) çok hafif dudak içlerini yıkayın geçer demişlerdi denedim gerçektende işe yaradı. Sabah yaptım akşama geçti.4 gün oldu tekrarlamadı. Dene istersen canım yalnız vajinanın içine değil iç dudakları yıka sadece.
Umarım faydasını görürüsün , kaşınmak kızarmak şişmek vs çok rahatsız edici.

Not: mantar sürekli olmanın nedeni vajinanın hep ıslak olması. Duştan sonra pamuklu yumuşak havlu ile kendini kurula. Çok ıslak gezme. Mantar nemde çogalır

ayyy sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten şu an ilaç kullandığım için sakinleşmiş durumda ama mutlaka ayda iki defa oluyo muhakkak denicem dediğini allah razı olsun bebek çalışmalarında yım ve mantarın olması şişlik kaşıntı acı olması beni cinsellikten uzaklaştırıyor :50:

NERELERDESİNNN:52: biliyor musun bugün 1 kişi daha inşallah ikizlerin olur sen her seyin en iyisini hak ediyorsun dedi :52: ya bu ikiz olayı duamı bedduamı daha anlamış değilim

geldim geldim burdayımmm :1: ahaha nasıl kahkaha attım anlatamam :D kız dua tabiki beddua değil merak etme birinin daha böyle demesi hayırlı bişey rabbim ikiz mi vercek acaba :D :52::52::52:

ah kuzum neler çektim bu mantardan bilsen ben doktoruma kaç defa dedim eşimden ayrıyken olmuyo eşimle birleşince başlıyo diye ama ona hiç tedavi vermiyo sadece bana verdiği ilaçtan bir tanesini eşin içsin gerisini sen iç diyo geçiyo mantar bi daha başlıyo şimdi hafiflemiş durumda fitil kullandım ilacı da hala kullanıyorum du bakalım nolcak yine başlarsa saçını yolmaya gidicem :D :9::9::9:

ne çektik biz su doktorlardan yaaa:52: bence doktoru değiştir kökten kesin çözüm :) 1 tane ilaçla tedavimi olur o zaman senin tedavinde yarım kalır

geldim geldim burdayımmm :1: ahaha nasıl kahkaha attım anlatamam :D kız dua tabiki beddua değil merak etme birinin daha böyle demesi hayırlı bişey rabbim ikiz mi vercek acaba :D :52::52::52:

ne bilim bende anlamadım eşimde ikiz istiyor :) bu zamanda 2 çocuğa birden bakanları tebrik etmek lazım zor iş biri uyusa biri uyanır biri hasta olsa diğeri de olur ayyyy eğer ikiz olursa benim imajda böyle olur heralde :37: :52: :52: :52:

ayyy sana ne kadar teşekkür etsem az gerçekten şu an ilaç kullandığım için sakinleşmiş durumda ama mutlaka ayda iki defa oluyo muhakkak denicem dediğini allah razı olsun bebek çalışmalarında yım ve mantarın olması şişlik kaşıntı acı olması beni cinsellikten uzaklaştırıyor :50:

1 ayda 2 defa olması hiç normal değil canım...mantarda erkekler genelde taşıyıcı oluyor gidip bayana bulaştırıyor...ne çektik biz bu erkeklerden bee:52:
zaten böyle bir durumda hamile kalırsan büyük mucize çünkü hamileliği engelliyor hem o acıyla insan bebeğe nasıl konsatre olcak ...canım ilaçlarını kullanırken cinsellikten de uzak dur onunda etkisi vardır ben 1 hafta sadece ilaçlarımı kullandım ve ağırdı benim mantarım ....1 ay oluyor daha sesi yok dünya varmış diyorum :49:

:35:
canımmm benim rabbim nasip eder inşallah bizim komşunun 14 yıl olmamış ondan sonra olmuş biliyomusun sen rabbimden sürekli duayla iste diğer sayfalarda ayetel kürsi vermiştim onları da okumaya başla allahtan kuru kuru istemek başka onun kelamıyla duasıyla istemek başka bunu hiç unutma allahım sevindrsin inşallah senide aminn

İnşallahhhhhh nasip eecek biliyorum her zaman okurum ayetel kursiyi aminn insallah cumlemizi sevindirsin rabbim isteyen herkeee versin.

Hamile kaldimmi acaba olacakmi oldumu ?diye hiiic kafana takma dusunme bence merak etme zamana birak .Bende ayni seningibi her ay acaba adet olucammi hamile kalicammi diye meraklandim ve 10 ay boyunca olmadi sonra tam umudumu kestim artik dusunmedim allah nezaman verirse ozaman oluyo dusunmedigim beklemedigim anda hamile kaldim :) insallah sende kalirsin canim

ben bunu hep duyuyorum yapmaya da çalışıyorum ama yumurtlama günümü de mi takip etmesem diye düşünüyorum onu takip etmesem ya yumurtladığım dönemde ilişkiye girmezsem diye düşünüyorum hep sonra diyorum en iyisi yumurtlamayı takip edeyim gerisini koyvereyim düşünmeyeyim

Canım ya sagol desteğin icin :) bugun ağrılar hafifledi ama regl olmus gibi hissediyorum fazlaca.akintida ara ara geliyor. Ruh halime gelince hic takılıyorum bikac gündür sanki bole bir düşüncem yok gayet sakinim sanirim regl olcam die yerleşti beynime :/ sen nasılsın bakalım :)

bebeğim zaten bak hamile olan herkes ilk ay çok ağrılar olduğunu adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı olduğunu söylüyo hiç belli olmaz sakin olmana çok sevindim adet günün ne zaman geçiyo bende durumlar stabil :D yumurtlama günlerim adamı buldukça bebek yapmaya çalışıyorum :))):52::52::52:

ne çektik biz su doktorlardan yaaa:52: bence doktoru değiştir kökten kesin çözüm :) 1 tane ilaçla tedavimi olur o zaman senin tedavinde yarım kalır

bence doktorun önce saçını yolayım sora değiştireyim nolur yolmadan değiştir deme nolurrrr :DD :36::36::36::36:

ne bilim bende anlamadım eşimde ikiz istiyor :) bu zamanda 2 çocuğa birden bakanları tebrik etmek lazım zor iş biri uyusa biri uyanır biri hasta olsa diğeri de olur ayyyy eğer ikiz olursa benim imajda böyle olur heralde :37: :52: :52: :52:

hahaha ay yerim imajını senin sen kaç çocuğa birden bakmış kadınsın ya iki çocuk mu seni alaşağı edecek inanmam :D :27::27::27:

ben bunu hep duyuyorum yapmaya da çalışıyorum ama yumurtlama günümü de mi takip etmesem diye düşünüyorum onu takip etmesem ya yumurtladığım dönemde ilişkiye girmezsem diye düşünüyorum hep sonra diyorum en iyisi yumurtlamayı takip edeyim gerisini koyvereyim düşünmeyeyim

canım yumutlama zamanını kadına haber veren mucize gibi bir belirti var. iki parmak arasında uzayan yumurta beyazına benzer akıntı. o akıntı ya yumurtlamanın çok kısa süre bir süre önce gerçekleştiğini ya da gerçekleşmek üzere olduğunu gösteriyor. onu takip etmen yeterli. ovülasyon testlerini yapmak bence çok zahmetli ve insanı strese sokuyor. ben bu ay almıştım ama beceremedim sonra yine bu yöntemi kullandım. aslında şansa bırakmadım bu ay nonstop çalıştık ama:1: ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklarımı yatağın başına dikip yatıyordum. folik asit kullanmıyorsan başlamalısın gebelik planladığına göre.birde saraçoğlunun çok etkili olduğu söylenen kürleri var. ben bu ay yumurtlama zamanında yumurta çatlatmak için incir kürü var onu uyguladım . bol bol dua et. ben sanırım hamileyim daha kesin değil ama günüm geçti bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
1 ayda 2 defa olması hiç normal değil canım...mantarda erkekler genelde taşıyıcı oluyor gidip bayana bulaştırıyor...ne çektik biz bu erkeklerden bee:52:
zaten böyle bir durumda hamile kalırsan büyük mucize çünkü hamileliği engelliyor hem o acıyla insan bebeğe nasıl konsatre olcak ...canım ilaçlarını kullanırken cinsellikten de uzak dur onunda etkisi vardır ben 1 hafta sadece ilaçlarımı kullandım ve ağırdı benim mantarım ....1 ay oluyor daha sesi yok dünya varmış diyorum

he yahu ne çektik bu erkeklerden feminist duygularım kabardı yine :D şu an yumurtlama zamanım bebek yapmaya çalışıyorum adamı tuttukça :D ama çok şükür mantarım sakinlemiş durumda bakalım bu ay hamilelik olmazsa başka doktora giderim önce doktorumu yolup giderim :D :9::9::9:

:35:

İnşallahhhhhh nasip eecek biliyorum her zaman okurum ayetel kursiyi aminn insallah cumlemizi sevindirsin rabbim isteyen herkeee versin.

amin canım inşallah ayetel kürsiyi 40 gün boyunca aksatmadan her gün 133 tane okuyup öyle dua edersen rabbim kabul edermiş bide öyle oku istersen

canım yumutlama zamanını kadına haber veren mucize gibi bir belirti var. iki parmak arasında uzayan yumurta beyazına benzer akıntı. o akıntı ya yumurtlamanın çok kısa süre bir süre önce gerçekleştiğini ya da gerçekleşmek üzere olduğunu gösteriyor. onu takip etmen yeterli. ovülasyon testlerini yapmak bence çok zahmetli ve insanı strese sokuyor. ben bu ay almıştım ama beceremedim sonra yine bu yöntemi kullandım. aslında şansa bırakmadım bu ay nonstop çalıştık ama:1: ilişkiden sonra en az yarım saat ayaklarımı yatağın başına dikip yatıyordum. folik asit kullanmıyorsan başlamalısın gebelik planladığına göre.birde saraçoğlunun çok etkili olduğu söylenen kürleri var. ben bu ay yumurtlama zamanında yumurta çatlatmak için incir kürü var onu uyguladım . bol bol dua et. ben sanırım hamileyim daha kesin değil ama günüm geçti bekliyorum.hepimiz için hayırlısı olsun.

canım galiba hamileyim demen bile beni heyecanlandırdı ya :9: inşallah hamilesindir allahım hayırlısıyla naip etsin birde ben o akıntıyı 2hafta önce öğrendim fakat ne tür akıntı olduğunu bilmiyodum şimdi senden öğreniyorum akıntının nasıl olduğunu bunun için de ayrıca teşekkür ederim folik asite gelince doktoruma korunmadığımı söyledim fakat hiç bişey vermedi bu ay hamile kalmazsam doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve olmazsa ki inşallah olur dediğin incir kürünü de kullanırım ama sende beni haberdar et olur mu kaç gün geçti günün inşallah gelip te ben hamileyimmmm diye yazarsın :))) :21::21::21:

Canim yumurtlama gununude takip etme hic takma kafana bende cok takip ettim yumurtlama gunlerimi ama olmadi 10 ay dan sonra hic bisey yaomadim dusunmedim umudu kestim tam doktorumdan randevu aldim asilama icin randevuye gitmeden hamile kaldigimi ogrendim gerek kalmadi. Dedigim gibi hic dusunme yumurtlama gununu felan akisina birak insallah tez zamanda hamile kalirsin:)

Canim yumurtlama gununude takip etme hic takma kafana bende cok takip ettim yumurtlama gunlerimi ama olmadi 10 ay dan sonra hic bisey yaomadim dusunmedim umudu kestim tam doktorumdan randevu aldim asilama icin randevuye gitmeden hamile kaldigimi ogrendim gerek kalmadi. Dedigim gibi hic dusunme yumurtlama gununu felan akisina birak insallah tez zamanda hamile kalirsin:)

ayyy canım benimmm ağzından bal damlıyo valla bu dediklerini unutmicam allah razı olsun mucxxx :54::54::54:

Kızlar merak ettiğim bişey var. Bilen kimse var mı,cevap verilirse çok sevinirim. İdrar testi için illa adeti mi beklemek lazım. Benim adetim düzensiz oldu geçen ay, bende meraklanıp idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ama bunu adetim bitince hemen yaptım.şimdi ne yapmalıyım bilemedim ya :-(

bence doktorun önce saçını yolayım sora değiştireyim nolur yolmadan değiştir deme nolurrrr :DD :36::36::36::36:

aman boşver büyüklük sende kalsın canım :45: öfkeyle kalkan zararla oturur unutma stres yokk :1:

zaten böyle bir durumda hamile kalırsan büyük mucize çünkü hamileliği engelliyor hem o acıyla insan bebeğe nasıl konsatre olcak ...canım ilaçlarını kullanırken cinsellikten de uzak dur onunda etkisi vardır ben 1 hafta sadece ilaçlarımı kullandım ve ağırdı benim mantarım ....1 ay oluyor daha sesi yok dünya varmış diyorum

he yahu ne çektik bu erkeklerden feminist duygularım kabardı yine :D şu an yumurtlama zamanım bebek yapmaya çalışıyorum adamı tuttukça :D ama çok şükür mantarım sakinlemiş durumda bakalım bu ay hamilelik olmazsa başka doktora giderim önce doktorumu yolup giderim :D :9::9::9:

benim yumurtlama zamanımda 2 gün boyunca ağrım oldu ...yumurtlamak bir dert yumurtlamamak bir dert:52: ne çekti bu kocan senden yaaa:52:
yumurtlama gününde yumurta olgunlaştıktan sonra çatladığında 24 saatlik dilimde denk getirdin denk getrdin dahası yok ..bence siz yumurtlama zamanında 1 hafta eve kapanın 2.balayınızı yapın:52:

Kızlar merak ettiğim bişey var. Bilen kimse var mı,cevap verilirse çok sevinirim. İdrar testi için illa adeti mi beklemek lazım. Benim adetim düzensiz oldu geçen ay, bende meraklanıp idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı. Ama bunu adetim bitince hemen yaptım.şimdi ne yapmalıyım bilemedim ya :-(

bu testi ne için yapıyosunuz ?

Back