- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
Ya ona bsy demyrm cevrmdkilr acele edysun yasn kucuk falan dyolar acaba hakllar mi ddm ama bn ynde istyrm hayrlsyla agustosda evlndm ekmde tedavi icn doktra bsvrdum o zamandn bri br suru ilc kullandm tabi dha öncsnde yasminde kullanyrdum
Slm kızlar bende buay başladım çalışmalara cok heyacan yapıyorum. :) ov.donemindeyim kocayı gorebilirsek yapicaz biseyler ins.:)))))
Bencede yasin onemi yok yirmi aylik evliyim daha bu ay basliyoruz calismaya ama heywcan tavan yapiyor okudukca da artıyor sanki:)
Sen kendini hazir hissedyosan yasin cok onemi yok canim daha guzel genc anne olmak.
Ya ona bsy demyrm cevrmdkilr acele edysun yasn kucuk falan dyolar acaba hakllar mi ddm ama bn ynde istyrm hayrlsyla agustosda evlndm ekmde tedavi icn doktra bsvrdum o zamandn bri br suru ilc kullandm tabi dha öncsnde yasminde kullanyrdum
Ay bide yasim geciyo demis yaa hee bi menapoza girme evhamin eksik kiz:):) valla senin bu ay hemen cocuk yapman lazim yoksa sen bidaki ay kisirim menapoza girdim dersin o yuzden 2 ay cok bile:):)
valla inşallah gerçekten öyle olur buna hepimiz çok ama çok mutlu oluruz ama bende sanki ilk deneme de hamile kalacam zannediyodum tüh dedim noluyoruz haha
Ayyyyy bende oleyim yaa nolcek :)
Canım bana eşim kafayı yedirdi hesap yapıp duruyo şu zamanda çocuk şu yaşta biz yaşlı olcaz falan diyebide yaş oldu 27 doğurganlık elden gidecek diye korku sardı
aleyküm selammmm aramıza hoş geldinnnnn :) çok iyi ettin geldin yazını okudum kahkaha attım süper bi giriş oldubenimde eşim yoğun çalışıyo bu ay ovu. döneminde küçük parmağından bağlıcam kaçamasın diye hehe
aynen öyle canım sen 20 aylık evlisin ordaki 0'ı çıkar bende okadarlık evliyim ama ikimizinde heyecanı şu an aynıönemli olan burda aynı heyecanı beraber yaşayabilmek hepinizi seviyorummmm :)
Hayirli olsun hosgeldin canim..insallah Allah nasip eder sana da.
Ayyyyy bende oleyim yaa nolcek :)
tek tavsiyem hamile moduna girme sakın ben hamileymişim gibi midem bulandı hareketlerimi kısıtladım sakın gelme bu oyunlaraDD
canım ben çevreme bakmam çevrenin ne dediği çok önemli değil önemli olan senin yüreğinde ne hissettiğindir eğer sen anne olmayı istiyosan kimse geçmemeli önüne yaşın kaç olursa olsun inan önemli olan ne istediğin bak ben 2 aylık evliyim sadece bir ayını korunarak geçirdim ikinci ay başladım bana herkes daha yeni evlendin biraz evliliğin tadını çıkar diyo gez toz vs ama ben anne olmak istiyorum evimde bi neşe çocuk çığlığı olsun istiyorum benden bi parçaya sarılmak öpmek istiyorum önemli olan benim bunları hissetmem :)))
Yokkkkkkkkk tatlım acele etme nasip kısmet bu işler
kızlar merhaba. ben de 7 aylık evliyim bu ay 4. denememizi yaptık. 5 gün var bata. bakalım inşaallah hayırlısıysa bu ay olmuştur. sizlere sormak işstediği bir şey var:44: ben bu ay ilk kez ovulasyon testini kullandım. 15.gün çift çizgiyi gördüm çok şükür. 15.gün akşam 16. gün akşam ve 17.gün sabah yakınlaşma oldusonra bıraktık. devam etmeli miydim yoksa doğru zamanlarda yapmış mıyız
bende öyle diyorum ama koç burcuyum çoook ama çok sabırsızım galiba :)))
Hahhahah birak parmagini bantlamak lazim bu saat oldu adam hala yok :) hosbuldum buarada :)))
Merhaba canım aramıza hoş geldin aramıza :13: bende burda öğrendim onu da öğrendiğim kadarıyla ovu. olduğu günden iki gün önce ovu. günü ve ondan 2gün sonra ilişki olması gerekiyo ama en yüksek olma ihtimali tabiki ovul. gününde yani seninkine göre 15 günde doğru zamanlama canım inşallah hamilesindir belirtilerin var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?