Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Ya ona bsy demyrm cevrmdkilr acele edysun yasn kucuk falan dyolar acaba hakllar mi ddm ama bn ynde istyrm hayrlsyla agustosda evlndm ekmde tedavi icn doktra bsvrdum o zamandn bri br suru ilc kullandm tabi dha öncsnde yasminde kullanyrdum

Sen kendini hazir hissedyosan yasin cok onemi yok canim daha guzel genc anne olmak.

Bencede yasin onemi yok yirmi aylik evliyim daha bu ay basliyoruz calismaya ama heywcan tavan yapiyor okudukca da artıyor sanki:)

aynen öyle canım sen 20 aylık evlisin ordaki 0'ı çıkar bende okadarlık evliyim ama ikimizinde heyecanı şu an aynı :D önemli olan burda aynı heyecanı beraber yaşayabilmek hepinizi seviyorummmm :) :64::64::64:

Ya ona bsy demyrm cevrmdkilr acele edysun yasn kucuk falan dyolar acaba hakllar mi ddm ama bn ynde istyrm hayrlsyla agustosda evlndm ekmde tedavi icn doktra bsvrdum o zamandn bri br suru ilc kullandm tabi dha öncsnde yasminde kullanyrdum

canım ben çevreme bakmam çevrenin ne dediği çok önemli değil önemli olan senin yüreğinde ne hissettiğindir eğer sen anne olmayı istiyosan kimse geçmemeli önüne yaşın kaç olursa olsun inan önemli olan ne istediğin bak ben 2 aylık evliyim sadece bir ayını korunarak geçirdim ikinci ay başladım bana herkes daha yeni evlendin biraz evliliğin tadını çıkar diyo gez toz vs ama ben anne olmak istiyorum evimde bi neşe çocuk çığlığı olsun istiyorum benden bi parçaya sarılmak öpmek istiyorum önemli olan benim bunları hissetmem :))) :21::21::21:

Ay bide yasim geciyo demis yaa hee bi menapoza girme evhamin eksik kiz:):) valla senin bu ay hemen cocuk yapman lazim yoksa sen bidaki ay kisirim menapoza girdim dersin o yuzden 2 ay cok bile:):)

Hahaha ay kahkahalarım ta nereye gitti eşim diyo noluyo bayılıyom sana varya :D mucx mucx mucx :D :29::29::29:

Canım bana eşim kafayı yedirdi hesap yapıp duruyo şu zamanda çocuk şu yaşta biz yaşlı olcaz falan diye :D bide yaş oldu 27 doğurganlık elden gidecek diye korku sardı :52::52::52:

Yokkkkkkkkk tatlım acele etme nasip kısmet bu işler:16:

kızlar merhaba. ben de 7 aylık evliyim bu ay 4. denememizi yaptık. 5 gün var bata. bakalım inşaallah hayırlısıysa bu ay olmuştur. sizlere sormak işstediği bir şey var:44: ben bu ay ilk kez ovulasyon testini kullandım. 15.gün çift çizgiyi gördüm çok şükür. 15.gün akşam 16. gün akşam ve 17.gün sabah yakınlaşma oldu:17: sonra bıraktık. devam etmeli miydim yoksa doğru zamanlarda yapmış mıyız:17:

aleyküm selammmm aramıza hoş geldinnnnn :) çok iyi ettin geldin yazını okudum kahkaha attım süper bi giriş oldu :D benimde eşim yoğun çalışıyo bu ay ovu. döneminde küçük parmağından bağlıcam kaçamasın diye hehe :60::60::60:

Hahhahah birak parmagini bantlamak lazim bu saat oldu adam hala yok :) hosbuldum buarada :)))

aynen öyle canım sen 20 aylık evlisin ordaki 0'ı çıkar bende okadarlık evliyim ama ikimizinde heyecanı şu an aynı :D önemli olan burda aynı heyecanı beraber yaşayabilmek hepinizi seviyorummmm :) :64::64::64:

Heyecan genclestirir kizlar devammmmm :))))

canım ben çevreme bakmam çevrenin ne dediği çok önemli değil önemli olan senin yüreğinde ne hissettiğindir eğer sen anne olmayı istiyosan kimse geçmemeli önüne yaşın kaç olursa olsun inan önemli olan ne istediğin bak ben 2 aylık evliyim sadece bir ayını korunarak geçirdim ikinci ay başladım bana herkes daha yeni evlendin biraz evliliğin tadını çıkar diyo gez toz vs ama ben anne olmak istiyorum evimde bi neşe çocuk çığlığı olsun istiyorum benden bi parçaya sarılmak öpmek istiyorum önemli olan benim bunları hissetmem :))) :21::21::21:

kesnlkle katlyrum ve ben artık her gece rüya gryrum br bebegm oldgnu sevdgmi rüymda kokusunu bile hssedyrum ya ama uyandgmda yok koksu burnumda hala

kızlar merhaba. ben de 7 aylık evliyim bu ay 4. denememizi yaptık. 5 gün var bata. bakalım inşaallah hayırlısıysa bu ay olmuştur. sizlere sormak işstediği bir şey var:44: ben bu ay ilk kez ovulasyon testini kullandım. 15.gün çift çizgiyi gördüm çok şükür. 15.gün akşam 16. gün akşam ve 17.gün sabah yakınlaşma oldu:17: sonra bıraktık. devam etmeli miydim yoksa doğru zamanlarda yapmış mıyız:17:

Merhaba canım aramıza hoş geldin aramıza :13: bende burda öğrendim onu da öğrendiğim kadarıyla ovu. olduğu günden iki gün önce ovu. günü ve ondan 2gün sonra ilişki olması gerekiyo ama en yüksek olma ihtimali tabiki ovul. gününde yani seninkine göre 15 günde doğru zamanlama canım inşallah hamilesindir belirtilerin var mı peki

Hahhahah birak parmagini bantlamak lazim bu saat oldu adam hala yok :) hosbuldum buarada :)))

Kuzu bende aynı dertten muzdarbim :D bizim adam da evde ama okadar yorgun düştü ki uyuya kaldı napim şimdi hadi kalk bebek istiyorum diyemem ya hehehe :9::9::9:

Merhaba canım aramıza hoş geldin aramıza :13: bende burda öğrendim onu da öğrendiğim kadarıyla ovu. olduğu günden iki gün önce ovu. günü ve ondan 2gün sonra ilişki olması gerekiyo ama en yüksek olma ihtimali tabiki ovul. gününde yani seninkine göre 15 günde doğru zamanlama canım inşallah hamilesindir belirtilerin var mı peki

valla pek bi belirti yok. sadece 3 gündür birkaç kez çok yoğun akıntı oldu. bir anlık böyle bişey boşalır gibi afedersin. ama sürekli değil gün içinde. üşüttüm diye düşünüyorum. böyle ara ara belirti sayılabilecek şeyler oluyor ama sürekli olmayınca ciddiye almıyorum. birgün karnımın alt tarafı çok ağrıdı ertesi gün geçti vs vs. o yüzden yok gibi bir şey belirti. bakalım hiçbi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen birsürü insan var. hayırlısı Allahtan:17:

Kizlar sizi cok opuyorummm iyi gecelerrrrrrrrrrr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back