Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Tabiii hic yapmazsinnnnn evham:) bende seni seviyom stres yokkk:) sen kac yasindasin bu arada canimmm nerdensin?ben istanbuldayim 24 yasndayim 9 aylik evliyim:)

bende istanbuldayım bu ay 27 yaşıma bascam inşallah 2 aylık evliyim son bir aydır bebek istiyorum :D :52::52::52:

ne ikizler miiii:52: zaten çocuklardan basımı kaşıyacak vaktim olmuyor ki canım heh heh okul öncesi öğretmeni olunca napcan mecburrrr :52:

anaaaa desene duamı oldu beddua mı belli değil :D olsun ben ettiğim her neyse ısrarlıyım :D :21::21::21:

bende istanbuldayım bu ay 27 yaşıma bascam inşallah 2 aylık evliyim son bir aydır bebek istiyorum :D :52::52::52:

Tum yarismacilara basarilar diliyomusun:) kiz sen daha iki aylik evlisin bide evham yapiyo yaaa bida stres yaptigini gormucem he:)))

bencede :) doktorlarda bilgi vereyim anlatayım diye bir anlayış yok her seyi kendim araştırdım off hamilelik hakkında o kadar çok yazı okudum ki midem bulanmaya başladı artık ( belirtiler erken yola çıktı bakalım :52:)

Evet ben aile hekimine gittim dedim burda kan testi ypiyomusnuz diyo oyle hemen test yapilmaz adetin 20 gun gecsin oyle gel kucumsuyo.yok dogururken geleydim dicektim:):)

terapi sarttt :) nusece senin mesleğin ne ben öğretmen olunca ona göre ayarlayıp hamile kalmam lazım ev hanımı olsam istediğim ayda hemen denemelere baslardım:52:

canım şu an çalışmıyorum bölüm değiştirmeye çalışıyorum çocuk gelişimi yapıyorum bölümümü ondan sonra çalışıcam inşallah bende diyom bi an önce çocuk yapayım çalışınca ilgilenemem fırsatım da olmaz :D:52::52::52:

anaaaa desene duamı oldu beddua mı belli değil :D olsun ben ettiğim her neyse ısrarlıyım :D :21::21::21:

heh heh bende bilmiyorum artık ne oldu zaten hep o yaramaz çocukları göre göre çocuklardan soğudum :52::52: artık kendi çocuğumuzu avutma zamanı geldi bu arada Allah sana da üçüz versinde gör bakalım:52: ben ikiz olsun isterim:16:

canım şu an çalışmıyorum bölüm değiştirmeye çalışıyorum çocuk gelişimi yapıyorum bölümümü ondan sonra çalışıcam inşallah bende diyom bi an önce çocuk yapayım çalışınca ilgilenemem fırsatım da olmaz :D:52::52::52:

bizim yoldan ilerliyorsun demek bence de bebek yap o çocukları görünce hiç yapasın gelmez sonraa:52:

bencede :) doktorlarda bilgi vereyim anlatayım diye bir anlayış yok her seyi kendim araştırdım off hamilelik hakkında o kadar çok yazı okudum ki midem bulanmaya başladı artık ( belirtiler erken yola çıktı bakalım :52:)

ayyy sakın o psikolojiye girme mahfediyo insanı ben daha geçen ay istemeye başladım bebek sanki ilk korunmamada olacak gözüyle baktım hamile psikolojisine girdim hareketlerimi kısıtladım midem bulandı başım döndü adet oluncaya kadar 2 test yaptım adet olunca tepetaklak oldu psikolojim hehe :D :52::52::52:

Ben de 22 subatta 8 haftalik bebegimi kaybettim, kalp atislari durmustu. Anestesi bile yapilmadan kurtaj oldum dusun. O yuzden canini sıkma hic. Hayirlisi ile olur insallah. Daha ilk ayın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ya canım bu anestezisiz kürtajı ben anlamıyorum. dr larmı sadist sen düşünemedin mi o an nasıl yaparlar o şekilde ya. bende kürtaj oldum ama tamamen uyuttular yani . devlette mi olmuştun?

ayyy sakın o psikolojiye girme mahfediyo insanı ben daha geçen ay istemeye başladım bebek sanki ilk korunmamada olacak gözüyle baktım hamile psikolojisine girdim hareketlerimi kısıtladım midem bulandı başım döndü adet oluncaya kadar 2 test yaptım adet olunca tepetaklak oldu psikolojim hehe :D :52::52::52:

bu konuları o kadar çok araştırdım ki o yüzden midem bulandı canım yakında kadın doğumcu olurum bende :52: ya ne bilim ben kendimi haziranda hamile kalmaya o kadar adepte ettim ki o kadar çok inanıyorum ki bunu sanki ilk istememde hamile kalcak gibi hissediyorum kendimi belkide 6.histir :)

eczaneden alınan bazı testler varmış galiba tükürüğünü koyup yumurtlama zamanını öğreniyomuşsun acaba omu daha güvenilir yoksa normal saymak mı bilemedim :)

tükürükle değilde idrarla yapılanı daha kolay. ovülasyon testin adı canım.

Ben dha 21 yasndaym 8 aylik evlym ama cok istyrum hayrlsyla bi bebgmin olmasni

sevgililik ve nişanlılık dönemini uzun geçirdiyseniz normaldir canım bebek istemen :) bizim hepsi 1 yılda olduğu için evlilikte yasıyoruz her seyi :D

Back