Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Ben bi gun ara vererek denedim oldu bide hemen kalkmadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya canım bu anestezisiz kürtajı ben anlamıyorum. dr larmı sadist sen düşünemedin mi o an nasıl yaparlar o şekilde ya. bende kürtaj oldum ama tamamen uyuttular yani . devlette mi olmuştun?

Evet canim ben de anlayamiyorum. Anestezi yasagi mi var nedir devlet hastanelerinde anlam veremedim. Yalvardim yeter istemiyorum kalsin icimde diye ama olmadi. Cumartesi gecesi oldugu icin ozele gitme durumum yoktu. Pazar sabahi kurtuldum ordan. Allah kimseyi dusurmesin cok kotuydu. Bebege mi yanayim cektiklerime mi

Bitanesn sen gercektn iyiki katlmsm dyrum her saat knusack bri yoktu yanımda fırsatm oldukca gryrm hep olmsada szlerle knusmak iyi gelyo keske hep brleri olsa knusck

Canım benim hepiniz bitanesiniz sizlerle konuşmak paylaşmak bana da iyi geliyo aynı duyguları paylaştığın insanların olması çok güzel hepinizi çok sevdim ben :) :46::46::46:

zaten anne baba çocuklarıyla arkadaş gibi olmamalı ki canım anne babalık yapsın yeter :) bizde bebek karaını ben verince sorun olmuyor:52:

kararı bN bırakıyo allah razı olsun da o yaptığı hesaplarla psikolojik baskı uyguluyo çin işkencesi hehe :53::53::53:

maşallah diyorum sizeeee :D doktor pko var 30 dan önce bebek yap demese ben daha düşünmüyordum ya anormallik bende mi:30:

hayır bitanem anormallik benimki sen normal ilerliyosun hayatımı yaşayım öyle yaparım diyosun yada işlerimi yoluna koyim vs herkes böyle düşünür ama herkes delilik yapıp evlendikten bir ay sonra bebek istemez :D :52::52::52:

Ben bi gun ara vererek denedim oldu bide hemen kalkmadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoş geldin aramıza yumurtlama gününde mi bir gün ara vererek ilişkiye girdin her gün girilse olmaz mı ki :18::18::18:

Evet canim ben de anlayamiyorum. Anestezi yasagi mi var nedir devlet hastanelerinde anlam veremedim. Yalvardim yeter istemiyorum kalsin icimde diye ama olmadi. Cumartesi gecesi oldugu icin ozele gitme durumum yoktu. Pazar sabahi kurtuldum ordan. Allah kimseyi dusurmesin cok kotuydu. Bebege mi yanayim cektiklerime mi

Canım çok geçmiş olsun :( üzüldüm allah yaşatmasın bi daha sağlıklı bebekler kucağına alman dileğiyle...

kararı bN bırakıyo allah razı olsun da o yaptığı hesaplarla psikolojik baskı uyguluyo çin işkencesi hehe :53::53::53:

canım bu arada yanlış anlama anne baba çocuklarıyla arkadaş olmamalı derkken anne baba tutumlarıyla ilgili de bir sürü yazı okuduğum için ondan öyle dedim:52: baskıları bir kenara bırak bebek için önce anne hazır hissetmeli kendini sora hamilelik sürecinde psikolojik sorunlar yasama :5:

oy bebeğim benim olcak allahın izniyle sen yeterki içini ferah tut ve bol bol dua et rabbim duyar sesini inşallah böyle olursn yakında :49: :)))

amin aminnn :) bu arada canım hormon testleri yaptırcam sonuçlarım normal çıkarsa ona göre ayarlarız yok bir sorun çıkarsa ona göre çalışmalara erken baslıcaz artık:52: dualarımı ediyorm dün akşam başladım okumaya , Nihat hatipoğlunun programından hayırlı evlat duası diye bir dua yazmıştım onu okuyorm

off of of ya niye böyle yapıyolar bilemiyorum.çok duydum burda senin gibi kürtaj olan arkadaş.ya ben sonrasında bile 2 saat aagladım agrıdan siz nasıl dayandınız canım yaa :(

hayır bitanem anormallik benimki sen normal ilerliyosun hayatımı yaşayım öyle yaparım diyosun yada işlerimi yoluna koyim vs herkes böyle düşünür ama herkes delilik yapıp evlendikten bir ay sonra bebek istemez :D :52::52::52:

burcun ne bakim senin acaba yengeç mi :) bu arada kilon kaç canım rejim felan yapıyor musun ?

off of of ya niye böyle yapıyolar bilemiyorum.çok duydum burda senin gibi kürtaj olan arkadaş.ya ben sonrasında bile 2 saat aagladım agrıdan siz nasıl dayandınız canım yaa :(

Ben de anlam veremedim canim
Anestezi yapmiyorlar, kurtaja da son care olarak bakiyorlar sanirim. Dogum yapmis kadar oldum resmen. Suni sanci ile ölmüş bebek mi dusurulur? Sabaha kadar agri cektirdiler, dusmeyince de anestezisiz kurtaj.
Umurlarinda degil ki, kendi esleri kizlari olsa oyle mi yaparlar? Amaan amann

Ben de anlam veremedim canim
Anestezi yapmiyorlar, kurtaja da son care olarak bakiyorlar sanirim. Dogum yapmis kadar oldum resmen. Suni sanci ile ölmüş bebek mi dusurulur? Sabaha kadar agri cektirdiler, dusmeyince de anestezisiz kurtaj.
Umurlarinda degil ki, kendi esleri kizlari olsa oyle mi yaparlar? Amaan amann
:( çok üzüldüm canım. keşke hafta içini bekleseymişin diycem ama kanaman falan mı başlamıştı?sende benimle yakın zamanlarda olmuştun galiba ben 24 ocak

Back