Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Ben dha 21 yasndaym 8 aylik evlym ama cok istyrum hayrlsyla bi bebgmin olmasni

sevgililik ve nişanlılık dönemini uzun geçirdiyseniz normaldir canım bebek istemen :) bizim hepsi 1 yılda olduğu için evlilikte yasıyoruz her seyi :D

Aynen ya bide evlenince yasin kac olursa olsun bi 5 6 ay sonra insan anne olmak istiyo evine bi nese gelsin istiyo.Allah her isteyene nasip etsin.

sevgililik ve nişanlılık dönemini uzun geçirdiyseniz normaldir canım bebek istemen :) bizim hepsi 1 yılda olduğu için evlilikte yasıyoruz her seyi :D
Bnimde hepsi 1 sene icnde oldu 2012de tanstk esmle söz nsan dugun ddk smdi bebege geldi hayrlsyla sıra

Tum yarismacilara basarilar diliyomusun:) kiz sen daha iki aylik evlisin bide evham yapiyo yaaa bida stres yaptigini gormucem he:)))

o yarışmacılara başarılar dilemek aklımdan geçmişti he :D valla diyorum ya yaş 27 olcak ya doğurganlık zalacak diye strese giriyorum galiba hehe tamam yapmam bi daha :52::52::52:

Slm kızlar bende buay başladım çalışmalara cok heyacan yapıyorum. :) ov.donemindeyim kocayı gorebilirsek yapicaz biseyler ins.:)))))

Du bakalım daha 1 ayda topik açtıysan :36::36::36:
benim gibi 3 bucuk yıllık evli olsan kısır damgası yesen kafayı yicen :52::52::52::52::52:
1 yıldır bizimde olmuyo sebepsiz infertiillite :31::31:

Iknzde bendn buyukmussunuz tek kucuk benmym;(

burda önemli olan küçük büyük olmak değil bebem hepimiz evliyiz bebek çabasındayız önemli olan tecrübe senin benden daha çok tecrübeli olduğuna eminim senden öğreneceğim çok şey vardır :34::34::34:

heh heh bende bilmiyorum artık ne oldu zaten hep o yaramaz çocukları göre göre çocuklardan soğudum :52::52: artık kendi çocuğumuzu avutma zamanı geldi bu arada Allah sana da üçüz versinde gör bakalım:52: ben ikiz olsun isterim:16:

kendi çocuğun başka canım onun herşeyine seve seve katlanırsın eminim bende ikiz isterimde üçüze bakabilirmiyim bilmiyom seninki sanırım bedduaya daha yakın oldu hehe :D :52::52:

burda önemli olan küçük büyük olmak değil bebem hepimiz evliyiz bebek çabasındayız önemli olan tecrübe senin benden daha çok tecrübeli olduğuna eminim senden öğreneceğim çok şey vardır :34::34::34:

Bencede yasin onemi yok yirmi aylik evliyim daha bu ay basliyoruz calismaya ama heywcan tavan yapiyor okudukca da artıyor sanki:)

ben 29 uma giricem :D 27 yasında daha 2 aylık evliyken bebek isteme olayı çok erken yaaa evliliğin tadı çıksın bakalım aaa

öyle deme balım ya eşim başımın etini yiyo psikolojimi bozdu hesap yapıyo şu yaştayız şu tarihte çocuğumuz olunca o askere gidince biz yaşlanmış olucaz ona arkadaş gibi olamıcaz vs vs vs gelde kafayı yeme çocuk diye :D :52::52::52:

Ya ona bsy demyrm cevrmdkilr acele edysun yasn kucuk falan dyolar acaba hakllar mi ddm ama bn ynde istyrm hayrlsyla agustosda evlndm ekmde tedavi icn doktra bsvrdum o zamandn bri br suru ilc kullandm tabi dha öncsnde yasminde kullanyrdum

bu konuları o kadar çok araştırdım ki o yüzden midem bulandı canım yakında kadın doğumcu olurum bende :52: ya ne bilim ben kendimi haziranda hamile kalmaya o kadar adepte ettim ki o kadar çok inanıyorum ki bunu sanki ilk istememde hamile kalcak gibi hissediyorum kendimi belkide 6.histir :)

valla inşallah gerçekten öyle olur buna hepimiz çok ama çok mutlu oluruz ama bende sanki ilk deneme de hamile kalacam zannediyodum tüh dedim noluyoruz haha :D:1::1::1:

Aynen ya bide evlenince yasin kac olursa olsun bi 5 6 ay sonra insan anne olmak istiyo evine bi nese gelsin istiyo.Allah her isteyene nasip etsin.

canısımmm ne dedin evlendikten sonra 5-6 ay sonra mı istiyo dedin wıyyy ben iki aylık evliyim desene anormallik var bizde :D :52::52::52:

Slm kızlar bende buay başladım çalışmalara cok heyacan yapıyorum. :) ov.donemindeyim kocayı gorebilirsek yapicaz biseyler ins.:)))))

aleyküm selammmm aramıza hoş geldinnnnn :) çok iyi ettin geldin yazını okudum kahkaha attım süper bi giriş oldu :D benimde eşim yoğun çalışıyo bu ay ovu. döneminde küçük parmağından bağlıcam kaçamasın diye hehe :60::60::60:

Du bakalım daha 1 ayda topik açtıysan :36::36::36:
benim gibi 3 bucuk yıllık evli olsan kısır damgası yesen kafayı yicen :52::52::52::52::52:
1 yıldır bizimde olmuyo sebepsiz infertiillite :31::31:

Canım bana eşim kafayı yedirdi hesap yapıp duruyo şu zamanda çocuk şu yaşta biz yaşlı olcaz falan diye :D bide yaş oldu 27 doğurganlık elden gidecek diye korku sardı :52::52::52:

canısımmm ne dedin evlendikten sonra 5-6 ay sonra mı istiyo dedin wıyyy ben iki aylık evliyim desene anormallik var bizde :D :52::52::52:

Ay bide yasim geciyo demis yaa hee bi menapoza girme evhamin eksik kiz:):) valla senin bu ay hemen cocuk yapman lazim yoksa sen bidaki ay kisirim menapoza girdim dersin o yuzden 2 ay cok bile:):)

Back