Kızlar hakaret etmesinden nefret ediyorum!

Erkek arkadasım msj atmadan once ogrendım yanı sabahta evden telefon actım cep telefonu kapalıydı arkadaslar ulasamadım..

dış kapının dış mandalı olduğunu biliyorsun ama gurursuzluk yapmaya devam ediyorsun. bir de kendini acındırmaya çalışıyorsun. şaka mısın kuzum sen

Ayrılmaya karar verdim.. Yarın son bir sınavı var su an sesimi cıkarmıyorum ama konusmuyoruz da yarın söyleyeceğim bittiğini.. Garip bi duygu hem karar verdiğim için rahatım hem de üzüleceğimi bildiğim için korkuyorum. Yorumlarınız için cok tesekkur ederim tekrar kafamı toparlamam da cok yardımcı oldunuz:) iyiki varsınıza.s.
Cok zor olucak ama cok zor ona o kadar güvenmiştimki.. hiçbi arkadasımla görüşmüyorum bütün hayatım o olmustu nasıl kendime gelicem ben

onu hayatından çıkarınca hayatında bişiy kalmadı mı yanii ..normaldir her kız aynı şeyi yapıyor..sende yaşayarak öğreniceksin.henüz yaşın çok küçük ve artık hayatınla ilgilenmelisin..okul gibi ,iş gibi...kendini bunlara odakla..zaman herşeyi unuttururyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
bence o sinirini çıkartamıyor aynı sorun bendede var ve bunu karsımdakini ezmek için değil sadece kendimi ifade edemediğim zamanlarda ve cok sinirlendiğimde yapıyorum .

Aynnenn bende yapıorum bazen o dinlıo dınlıo sinirin geçıcek dıo beklıo ben sonra sakınleşıorum oda bana edıodu önceden ama artık etmıo araya bı ayılımız girdi o sıra çok edıodu şimdi çok çok ii Allahıma binn şükür

Ne kadar sanslısın canım biz bu sebepten bir bucuk ay ayrı kalmıstık bana 1 bucuk sayfa dolusu kufur etmişti bu yüzden bende bitti kesinlikle bu kadar laftan sonra dönüşü olmaz dedim cok üzüldü güya bi kaç gün özür diledi fln sonra yılbasında fln cok ozledım tabi ben dayanamayıp msj attım bana msjında hayatına baska bir kız sokmaya caliştiğini anlatıp kızı övmüştü kız bunu öpmüş fln bu da karsılık vermemiş onu unutamadım bana biraz zaman tanı diye... sonra barıstık falan ama hep içimde kaldı benim o bir bucuk ayım nasıl gecti onun ki nasıl o gezdi tozdu içti s..tı resmen yılbasında 3 e kadar bu kız ve bir cift daha beraber kutlamıslarmafoldumben

bu yuzden biliyorum degmeyeceğine. Universiteye de basladı ya uff kim bilir kactane kız girecek hayatına... sevgisi için hicbirsey yapmadıgını farkettim bu yuzden degmezmiş.. Yani sizlerin dediği gibi sevmiyor...
dün gece cok zor uyudum gozlerım hala şiş cok sesli agladım bide eminim babam duymustr agzimi tıkıyom işe yaramıyo:roflol:

Hepinize COOK TESEKKUR EDİYORUMa.s. kafama vura vura birilerinin aklımı basıma getirmesi gerekiyordu:) insan sizinle kendinii hiç yalnız hissetmiyoo be:içelim:

Arkadaslar bıraz once telefonda konustum onunla ayrılmak ıstediğimi soyledim. Sebeplerini acıkladım dedim böle böle bana saygı gostermıyosun hakaretlerin bunu gosteriyor sevgin için hiç bir caba göstermiyorusn dedim.. Kendime olan özgüvenimi kaybettim kendime gelmek istiyorum dedim. Cevabı Git o zaman baska erkekler sana kaybettin özgüveni geri versin. Herkese yüz ver oldu..
Bana bu sekilde ve hala hakaret eden bir erkeğin bir daha yüzüne bile bakmayarak yapıcam bunu burdan baslıcam dedim ve kapattım...

Dediklerinizde haklıymıssınız o kadar sakin konustum ki sorunu görsün duzgnce bıtırelım diye ama yok değişmiyo anacım aglayarak ezilerek gecirdiğim 3 yılıma yanarım... :1no2:

Kızlaaarr o konusmadan sonra msn e girmiş ve bunları yazmıs bi bakarmısınız lutfenn! siz ne derseniz onu yapıyorum artık lutfen sizden baska kimsem yok yardım edecek...

özür dilerim hakkım olmadan sinirlendiğim için. sana sevgimden kuskun olunca daha cok sinir oluyorum ama özür dilerim
*tüm kabalıklarım için her şey için özür dilerim
*fedakarlıkların için bni düşündüğün her konu için tesekkur ederım
düşünmeğin her konu içinse yine tesekkur ederım cunku bu pek azdı
seni gercekten sevıp sevmediğim önemli degıl aslında*ne kadar sevdıgımınde onemı yok
*gerçek su kı seni cok fazla aşırı artık ne dersen... sevıyorum
*ama sevgi hissedebıldıgın kadarıdır dimi?
*eger hissetmıyosan bnım sevgımın bı onemı yok
*hıssettıremıyosam bı onemı yok.
*ve sana istedıgın aşkı yasatamadıgım için sevgiöi yanında hissettiremedıgım için özür dilerim..
seni hep sevdim
*seviyorum
*sevicem...
*GERÇEKTEN COK ÖZÜR DİLERİMMMM
ya ece sen üzülürsen bn cok kotu olurum lütfen beni affet tmam mı
*bebgimsin benım cok üzgünüm
*lütfen büyütme tmam mı
*lutfen daha fazla üzülmeyelim tmam mı konusalım
*seni seviyorum
*muck

Canlarım ya nolur okuyun da birseyler diyin iyi kötü ne dusunuyosanız lütfen cok ihtiyacım var onun üzülmesine dayanamıyorum sınavı da kötü gecmiş... Pilot olmak istiodu şimdi fizik okıycak ya nolurrr onu cok seviyorum ama beni üzdüğü yeter artık dimi? Nolur desteğinize ihtiyacım var...:gitme:

hala neyi düşünüyorsun onu anlamadım ben.
2 güzel sözüne kanacaksan sen bilirsin tabii hayat senin hayatın.
bunları yazmış ya çok duygusallaşmıştır eminim.
çok seviyordur seni deli gbi aşıktır.
çok pişman çocuk.
inanacak mısın buna?

seni adam yerine bile koymuyor bırak ne hali varsa görsün

iki güzel söze kanmayacaksın umarım:mymeka:

Ayy sen beni bayıltacaksın arkadaşım..
Adam ağzına mıçıyormuş çok çok özür dilerim ama hala affedeyim mi yok pilot olacaktı da fizik kazandı falan fişman..
sana ne sen işine bak,sen nereyi kazandın..? okulun ne durumda derslerin ne durumda..
ayyy kaç yaşındasın daha ya bırak nicelerini bulursun ..
el üstünde tutulursun hayatına bak ya,bırak küfürbazı..!!

bence de bırak gitsin zaten erkekler üniversiteye geldi iyice zıvanadan çıkarlar...lmaz:
iki güzel sözüne kanma bitir artık bu işi sana değer verecek insanlarla görüş

Arkdaşlarr valla biz boşuna nefes tüketiyruz bu kızcağıza.bu kız sevyr ve en ufak bi sevgi sözcğünde inanıp gtmek istyr.emnim şurda 3 kişiden 1 kişi git barış dese barışcak durumda ve destek aryor.ayrılck cesareti yok kendnde..peki bizi dnlemeye ihtyacın varsa ve bz sana en uygn durumu göstermeye çalışıyrsak,sen daha ne burnunun dkine gtme durumundasn.biz seni tanımasakta ii olmanı ve hayatta pişman olmaman için knşuyruz.sana 2 gn önce uzun bi msj attım ama yok bugn bi grdm daha farklı konulara grmşsin.yazık etme kendne.bak sırf senn bu konun için grdm ve bu yorumdan snra çıkıyrum.kendni iice bi dnle.burdaki tüm yorumları bnce tekrar tkrar oku.yaşadğn üzüntüleride untma cnm :S

Canim soylediklerinde haklisin diger msjini tekrar okudum burdaki yazilari tekrar tekrar okuyorum zaten her gun Sadece cok zor geliyor cunku gercekten cok seviyorum ve sonucta o da seviyor yani en azindan bana goremafoldumben severken ayrilmak zor geliyor sadece her an geri barisma ihtimalim var dun gece yine uyuyamadim cok ozluyorum:gitme: o yuzden sizin soyledikleriniz bana cesaret veriyor. Yuzukte takmistik biz cikaramiyorum parmamimdan:sinifsinif: onu hep sevicem ama ona donmicem:2:

delikafadulden

yüzüğü çıkar gözünün göremeyeceği yere kaldır

ilk adımı bununla at

hala o da seviyor diyorsun.
seven adam sevdiğini kırmaz.
kötü söz söylemez.
ilk sevgilin sanırım.
karşına öyle insanlar çıkar ki 'ne kadar aptalmışım kıymet bilmeyen biriyle o kadar zamanımı heba etmişim.' dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…