Kızlar hakaret etmesinden nefret ediyorum!

zaten daha çok küçüksün uzaktan uzağa arada bi görücen bide o kadar hakaret üstelik düzelmezde evlensen dahada ileri gider şimdidenm bile kaybetme korkusu yok sen kendine başka bi yol çiz merak etme o kadar uzun sürmez acısı

adam sana hakaret ediyor ve seni sevdiğine eminsin:roflol:

bu kadar mı kör olur insanlar,görmek istediğini görürler anlamıyorumdelikafadulden

sen dene güzelim bir kaç ay değil ömrünü bu saygısız adama harca

gençliğin elden gittiğinde anlarsın da çok geç olurşakkıdı

Hakaret eden adam seviyorsa döven adam kara sevdalı mıdır?
Bu orantıyı yapabilecek biri var mıdır?

senin hayatına bu kadar müdahale etmesine neden izin veriyorsun?belli ki kendine güvenmeyen cahil saygısız biri.verdiği sözlere de kanma.evlenirsen seni döver bile haberin olsun.
bitir ve hayatına devam et..

Cok üzgünümm cok Su yasımda düştüğüm hale bak aciz hissediyorum kendimi bırakamıyorum onuu allah kahretsin iştemafoldumben:sinifsinif:
Durup dururken degilde bunu bir daha böle bişi yaptığında bitirsem olmaz mı?eyvahedigeldismile

Şeyy yap sana vayy o.... pu niye bacağını açıyorsun falan dediğinde hatta üstüne falan yürüdüğün de hatta vurduğunda hatta burnunu falan kırdığında ayrıl ki sebebi olsun ayrılmanın

Olur kardeşim olur..
Allah Allah iyice dibe mi batıyoruz biz kadın milleti olarak?

durup dururkenmi bilmiyorumkismile
şu durumda hala ayrılmak için nedenin olmadığınımı düşünüyorsun anlamadım ben bilmiyorumkismile
daha çok küçüksün sana adam gibi davranıcak, en güzel çağlarını bir faciaya dönüştürmeyecek çook kişi girebilir hayatına boshayallersmile sen kendine yapıyorsun bak, psikolojini iyice mahfediceksin.. Bırak kes at şu saygısızla arandaki herşeyi lmaz: Hayatının tadını çıkar, çünkü bu yaşadığın hayat değil, inan değil lmaz:

Sen hakaret etmesinimi bekliyorsun yine .
Nedir bu gençliğin hali ya ...
Hiç mi saygınız yok kendinize ..
Elalemin çocuklarına kul köle oluyorsunuz daha bu yaşta ...

bi saniye bile düşünme hemen ayrıl
ne sanıyo kendini o denyo?kim ki o sana küfür ediyo?
ay gerildim gündüz gündüz..ayrıl canım hem de hemen

o yaşında kendi kendini o hale düşürdün ve düşürüyorsun. hiç mi acımazsın kendine

daha da durup dururken mi ayrılayım diyorsun ya ne demeli sana bilmem ki

anan baban yok mu evladım senin. çeksinler iki kulağından tavana assınlar:umursamaz:

benim de böyle bir ilişkim(!) olmuştu.
3 sene sürdü.başlarda önemsememiştim ben de.çocukluk işte...
sonuç: tokadı yedi suratına; ayrıldık.

seven adam sevdiğini incitmez.
inan bana çok daha iyileri çıkar karşına.
sonra dönüp baktığında öyle bir insanla geçirdiğin zamanına acırsın.
en kıymetli sensin.
senin kıymetini bilmiyorsa bırak gitsin.

Son düzenleme:
biz eşimle 4 sene çıktık 4 senedirde evliyiz. şükür daha bir tokadını yemedim. insan sevdiğine kıyamaz. birde biz neler nelr yaşadık sinri krizleri geçirdim kaynanamın yüzünden hemde defalarca ama eşim bana sarıldı ben git istemiyorum yeter ben ne yaptım diye ağlarken o bana sıkıca sarıldı sakinleştirdi. sen öyle olsan demekki hastanelik edecek seni. değil tokat atmak el kaldrıması bile ayrılık sebebidir.

söyle düşün bu çocukla bir ömür geçer mi? her gün onun hakaretlerini çekebilir misin?
benim çevremde birkaç örnek var evli adam misafirlerin yanında eşine hakaretler ediyo, onu aşşağılıyo sonuç mu? o kadının psikolojisi bir daha düzelmeyecek şekilde bozuldu ve emin ol ileride senin ruh halinde ağır bir şekilde bozulur ve mutsusz bir hayat yaşarsın, mutlu olabilmek için şartlardan biri saygıdır ve hakaretler hiç bir şekilde gömezden gelinemez
bence normal bir erkek seni seviyorsa asla bunu yapmaz, belki seni bilinçaltında kötü bir kadın olarak bile görüyor olabilir, kısaca çok iyi düşün
ek olarak bir gün onunla tekrar hakaretler hakkında konuşmaya çalış o konuşmayı reddedince ayrılırsın ama dikkat et tvde ayrılmak isteyen kadınlarla ilgili şiddet haberleri çok var gerekirse annene babana söyle yardım iste

Tüm yazılarını ve herkesin tüm yorumlarını okudum...kızım sen daha 18 yaşındaym diyrsun.daha senn ünv yılların var,iş hayatı yılların var.evde mi kaldın da buna tabi olmak zorundasn anlamıyrum ki.nye bağlı hissedyrsun kendni.bak herkes ne gzel yorumlamış..ne evlilkler bitiyr bu yüzden..senn nye ayrılamama sorunun var bunu anlayamadım??
bnmde ilk çıktğım erkk arkşım vardı.5 yıl snunda btti nye mi? bana sadece tlfnda BAĞIRDI diye.küfür etmedi ama kırdı bni hemde çok..bn ünv için kıbrısa geldikten snra o çok değşti daha çok kısknç oldu.yeri geldi okula gtme bugn dedi..ama bn btirebildim.sevdm mi hemde deli gbi sevdm.ilk aşkımdı o bnm.ve yeri özeldi bnde.ama kendmi ezdremezdm.bştan nasıl gderse öyle dvam eder..
Sana gelince işte sen o ipleri baştan vermşsin kızım eline.şmdi anca kendnce dövün dur.bu adam artık dü-zel-meezz..bak keyfne ya.yurt dşındayım dyrsun çıkarsana oranın keyfni. görsene önnde ki hayatın gzellklerini..
ben şmdi ii ki de btrmişim dyrum inan kii.yoksa şu an hayatımda bni mtlu edeblcek bi bşka aşk olamazdı.sadece o 5 yıl bnm için ii bi tecrübe oldu.ayrıldık ama düşman olmadan saygısızlık yaşamadan ayrıldk.onunda bnmde birbrmze bakıcak yüzümüz oldu hiç değlse..
ama sizde oda olmcak yakında.ii düşün.pişman olmazsn umarım kararnda.hakkında hayrlısı olsun ne dyelim artık karar senin..bu hayatını iyiye ya da kötüye çevrmek senn elinde bunu da unutma!!

Son düzenleme:
Kızlar sevgilim ege fiziği kazanmıs:) bunu 6 saat sonra ögrendim internet yokmus oy uzden kardesime msj atmıs( benım telefon her zmn kayıptır aldıgım anda kaybederım yenısını:sinifsinif:)
Herseyiini en son bana anlatıyor dayanamıyorum artık
oturup zırıl zırıl agladım.. Onu cok seviyorummirmirmirmir ve bundan nefret ediyorum
Bu arada ben kazandıgı yeri kardesimin faceini acıp erkek arkadasımın ablasının profiline bakarak ögrendim.. Dıs kapının dıs mandalıyım işte...

Canım yaa ne kadar yanlış bir ilişki içindesin
Çocuk sana sayıp sövüyo sen çok seviyo biliyorum diyorsun
Bu nasıl sevgi aklın alıyor mu senin, hiç gerçekten seven bir erkek gördün mü sen??
Evliliğe kadar gitmesi zaten mümkün değil ki evlenilecek bir insan değil eee vakit mi öldürüyorsun erkeklerin köküne kıran mı girdi?
En güzel yaşlarını neden böyle bir psikopatla ziyan ediyorsun, aç gözünü biraz, burada sana önerilerde bulunanların çoğu senden büyük ve tecrübeli emin ol, duygularını değil mantığını dinlemen lazım
Haa bir de şu var bak sen tavır koymayı beceremiyorsun o sana nasıl muamele yapıyor, kim seviyor sence...SEN mi? O mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…