- Konu Sahibi AdrianaLimaa
-
Kızlar bende sizlere katılıyorum ama bilmiyorum kıskanıcak bi konu olmadıgı zaman iyiyiz tek sorunu erkekler bende de hata var biraz biz cıkmaya basladığımzda facebookta 50 60 erkek vardı sonunda facebook hesabımı kapattım msn imde sadece kızlar var ama kıskanclık hala sürüyor. Bilemiyorum erkek arkadasım 20 yasında. Benden onceki kız arkadasıyla 1.5 yıllık bi ilişkisi varmıs aldatmıs kız. ona cok benziyorsun korkuyorum diyordu. 5 ay once herseye bir cizgi cekip yeniden deneme kararı aldık ben cok degiştim artık erkek gördüğüm zaman konusmuyorum bu sefer de etegin acık diyo yakafamçokkarıştı. Bilmiyorum kızlar sevdiğine eminim hiç bir şüphem yok o konuda. Sizce bir kac ay daha denemeli miyim? Dün konustuk tamam saygılı olucam askım dedi. :çok üzgünüm::sinifsinif:
adam sana hakaret ediyor ve seni sevdiğine eminsin:roflol:
bu kadar mı kör olur insanlar,görmek istediğini görürler anlamıyorumdelikafadulden
sen dene güzelim bir kaç ay değil ömrünü bu saygısız adama harca
gençliğin elden gittiğinde anlarsın da çok geç olurşakkıdı
Cok üzgünümm cokSu yasımda düştüğüm hale bak aciz hissediyorum kendimi bırakamıyorum onuu allah kahretsin iştemafoldumben:sinifsinif:
Durup dururken degilde bunu bir daha böle bişi yaptığında bitirsem olmaz mı?eyvahedigeldismile[/QUOT
sana hangisini yapmak mantıklı geliyorsa onu yap
Cok üzgünümm cokSu yasımda düştüğüm hale bak aciz hissediyorum kendimi bırakamıyorum onuu allah kahretsin iştemafoldumben:sinifsinif:
Durup dururken degilde bunu bir daha böle bişi yaptığında bitirsem olmaz mı?eyvahedigeldismile
Durup dururken degilde bunu bir daha böle bişi yaptığında bitirsem olmaz mı?eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?