• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hakaret etmesinden nefret ediyorum!

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Selamm kızlar,
Sorunum buyuk mu kucuk mu bılmıyorum, karar veremıyorum. sizlerle paylaşmak istedim belkı aynı dertten muzdarip olanlar da vardır diyerek:çok üzgünüm:
3 senelik bi ilişkim var ben yurt dısındayım o eskisehir de sadece yazları gorusmekle yetınmek zorunda olunca zaten en kucuk sorunlar bile buyuyp kocaman oluyor.
Yasım daha cok kucuk 18 im. Boyle birsey de yasamak ıstemezdım asık oldum olmaz olaydım. Unıversiteye kadar en azından ciddi ilişkiler yasanmamalı bence ama neyse.

Sorun su benim sevgilim cok kıskanc ve sinirli bi insan sinirli derken bı kadına el kaldırcak bı tıp degıl sadece ne bılım su erkekle neden el sıkıstın dıyerek kavgaya baslayabılecek bırı. Bunun yanında cok iyi, yardımsever ve guvenilir bi insan bunu o kadr cok kişiden duydum ki... Eskisehirden arkadaslarıyla tanıstım tabii kız erkek herkesle. Ablasının nısanlısının annesıle bıle tanıstım seneye de annanesile tanıstırmak ıstedigini soledi evine gidicez ziyarete. Hersey cok guzel yani tek sorun herseye sinirlenip bana sureklı hakaret etmesi. Cok sacma seyler için bile hakaret ediyo bır kıza edılebilcek en agır kufurleri yedim yani.:sinifsinif:
Ona bu durumdan cok uzuntu duydumu anlattıgımda gecmişi neden actıgımı soruyo benı mutsuzlukları hatırlayarak mutlu olmakla sucluyo bu konuyu tartısamıyoruz bile en son 2 hafta once yanındayken eteim acılmis bir cafede otururkn neden bacaklarını acıyorsun fln dedi yuz tane laf saydı oturdumuz yerde cok sınırlendm dogum gunumduakannehir ve zehır oldu yapma askım germe ıkımızıde lutfen dıkkat etmedım fln derken ben olay buyudu daha baska seyler de saydı hatırlamıyorum cıktık ordan niye mahvediyorsun gunumu diye baırırken yine kufurler geldi. Ben cok sınırlendım kac kez dedım bana hakaret etme dıye cok agır kızlar ınanın bana bı erkegin sevdigi kıza soyleyecek tarzda seyler degil. Dogum gunum mahvoldu benım tansıyon falan dustu heralde aglaya aglaya oturduk oyle bıyerde.
Bunun sonu gelmıyo kızlar bu yuzden aklımda bırsuru soru ısaretı var sınırlendıgınde herkes soyler dıyebılırsınız belkı ama sınırlendıgı seyler hıc bıtmıyor kı! yanında degılım bıde dısarı da cıkmıyorum kımseyle gorusmuyorum yurt dısındasın orası cok kotu bılıyorum ben dıyor sınemaya gıtsem ıcı rahat etmıyor dıe gıtmıyorum bende. kızkardesımle cıkıyorum bazen o kadar.

Bugun de yıne konu acıldı bana hakaret etmenden hoslanmıyorum fln dedım ben boleyım ıstemıyorsan bıtır kendıne hakaret etmıcek bır sevgılı bul dedı kendısını de ezdırmez hıc asla! Bende madem o kadar kolay soluyorsun bende bıtırdım o zmn dedım konusmaa bılmem ne fln hala bnde cıktım msnden.

Bu nası sevgi anlamadım ne yapmalıyım kızlar yardım edin 3 senedir cözemedım ben cok da seviyorum o da seviyor herseyi kıskanclıktan.senağlama

Selamm kızlar,
Sorunum buyuk mu kucuk mu bılmıyorum, karar veremıyorum. sizlerle paylaşmak istedim belkı aynı dertten muzdarip olanlar da vardır diyerek:çok üzgünüm:
3 senelik bi ilişkim var ben yurt dısındayım o eskisehir de sadece yazları gorusmekle yetınmek zorunda olunca zaten en kucuk sorunlar bile buyuyp kocaman oluyor.
Yasım daha cok kucuk 18 im. Boyle birsey de yasamak ıstemezdım asık oldum olmaz olaydım. Unıversiteye kadar en azından ciddi ilişkiler yasanmamalı bence ama neyse.

Sorun su benim sevgilim cok kıskanc ve sinirli bi insan sinirli derken bı kadına el kaldırcak bı tıp degıl sadece ne bılım su erkekle neden el sıkıstın dıyerek kavgaya baslayabılecek bırı. Bunun yanında cok iyi, yardımsever ve guvenilir bi insan bunu o kadr cok kişiden duydum ki... Eskisehirden arkadaslarıyla tanıstım tabii kız erkek herkesle. Ablasının nısanlısının annesıle bıle tanıstım seneye de annanesile tanıstırmak ıstedigini soledi evine gidicez ziyarete. Hersey cok guzel yani tek sorun herseye sinirlenip bana sureklı hakaret etmesi. Cok sacma seyler için bile hakaret ediyo bır kıza edılebilcek en agır kufurleri yedim yani.:sinifsinif:
Ona bu durumdan cok uzuntu duydumu anlattıgımda gecmişi neden actıgımı soruyo benı mutsuzlukları hatırlayarak mutlu olmakla sucluyo bu konuyu tartısamıyoruz bile en son 2 hafta once yanındayken eteim acılmis bir cafede otururkn neden bacaklarını acıyorsun fln dedi yuz tane laf saydı oturdumuz yerde cok sınırlendm dogum gunumduakannehir ve zehır oldu yapma askım germe ıkımızıde lutfen dıkkat etmedım fln derken ben olay buyudu daha baska seyler de saydı hatırlamıyorum cıktık ordan niye mahvediyorsun gunumu diye baırırken yine kufurler geldi. Ben cok sınırlendım kac kez dedım bana hakaret etme dıye cok agır kızlar ınanın bana bı erkegin sevdigi kıza soyleyecek tarzda seyler degil. Dogum gunum mahvoldu benım tansıyon falan dustu heralde aglaya aglaya oturduk oyle bıyerde.
Bunun sonu gelmıyo kızlar bu yuzden aklımda bırsuru soru ısaretı var sınırlendıgınde herkes soyler dıyebılırsınız belkı ama sınırlendıgı seyler hıc bıtmıyor kı! yanında degılım bıde dısarı da cıkmıyorum kımseyle gorusmuyorum yurt dısındasın orası cok kotu bılıyorum ben dıyor sınemaya gıtsem ıcı rahat etmıyor dıe gıtmıyorum bende. kızkardesımle cıkıyorum bazen o kadar.

Bugun de yıne konu acıldı bana hakaret etmenden hoslanmıyorum fln dedım ben boleyım ıstemıyorsan bıtır kendıne hakaret etmıcek bır sevgılı bul dedı kendısını de ezdırmez hıc asla! Bende madem o kadar kolay soluyorsun bende bıtırdım o zmn dedım konusmaa bılmem ne fln hala bnde cıktım msnden.

Bu nası sevgi anlamadım ne yapmalıyım kızlar yardım edin 3 senedir cözemedım ben cok da seviyorum o da seviyor herseyi kıskanclıktan.senağlama

seviyor mu akannehir

hakaretsiz sevgi olmaz. kadın dediğin erkeğin yüzüne tükürmesini (hakaretlerini) yağmur ( kıskandığı için) olarak algılamalı. sempatiksalakcinni

sana saygısı olmayan adamın sevgisi olur mu sanıyorsun. kendini kandırma bence. yok seviyor yok sevdiğinden kıskanıyor .....vs. :delphin:

bence o sinirini çıkartamıyor aynı sorun bendede var ve bunu karsımdakini ezmek için değil sadece kendimi ifade edemediğim zamanlarda ve cok sinirlendiğimde yapıyorum .

Selamm kızlar,

sana hakaret etmeyecek birini bul demiş işte...ne duruyorsun???:delphin:

bu nasıl sevgi diye yanlış sormuşsun...bu sevgi değil..karşındaki hasta....

bir an önce kendine gelsen iyi edersin....:delphin:

Sevgi,hakaret,küfür
3 yıllık aşk!akannehir
Gerçekten ya ben eski kafalıyım ya da şimdiki gençlik aşmış bu işleri..
Hey gidi saygı,kibarlık,hoşgörü hey.... Bizim zamanımızda el üstünde tutulurdunuz,olmazsa olmazdınız.. Şimdi sizlerin anlamını bilen var mı acaba?:delphin:

niye böyle davranmasına göz yumuyorsun,kendine saygın kalıyor mu?Bu ilişkinin sonu olmayacağı belli,ne kadar üzülsen de ayrılmalısın.

Çok saygısız. Bu kıskançlık değil hastalık. Kendine saygından ötürü o lafları yememen gerekirdi. Ne demek ben böyleyim. O öyle olabilir ama sende onları yiyecek biri değilsin. İlişkinin temelinde saygı ve sevgi olduğu sürece yürür. Ama siz saygıyı kaybetmişsiniz. Yaşın çok genç kendi değerinin farkına var. Onurunun bu kadar saygısızca ezilmesine izin verme.

Vay beee ne ruh hastaları varr..!!CaNım üzgünüm ama bu adamdan bir an önce kurtulmalısın ee kendide baştan razı zaten ne duruyorsun kendine yazık etme sağlığından olursun..3yıl nasıl dayandın merak ediyorum ama uzakta olduğu için bukadar sürdü herhalde yoksa 5 dk geçinilmez bu herifle umarım aklını başına toplarsın allh yardımcın olsun..

canım ben evliyim bnm eşimde aynı senin sevgilin gibi 15 yıldır katlanıyorum son yıllarda sinir hastası oldum bu sabah kalktıqımda klimanın kumandasını saklayıp gitmiş ben açamıyım diye sıyırdım kafayı sonunda sakınnn evlenme ve bitir sonra çok pişman olursun kendini rahat ve mutlu hissedebileceqin bir evlilik yap ama bo kişi o kişi deqil..

Kızlar bende sizlere katılıyorum ama bilmiyorum kıskanıcak bi konu olmadıgı zaman iyiyiz tek sorunu erkekler bende de hata var biraz biz cıkmaya basladığımzda facebookta 50 60 erkek vardı sonunda facebook hesabımı kapattım msn imde sadece kızlar var ama kıskanclık hala sürüyor. Bilemiyorum erkek arkadasım 20 yasında. Benden onceki kız arkadasıyla 1.5 yıllık bi ilişkisi varmıs aldatmıs kız. ona cok benziyorsun korkuyorum diyordu. 5 ay once herseye bir cizgi cekip yeniden deneme kararı aldık ben cok degiştim artık erkek gördüğüm zaman konusmuyorum bu sefer de etegin acık diyo yakafamçokkarıştı. Bilmiyorum kızlar sevdiğine eminim hiç bir şüphem yok o konuda. Sizce bir kac ay daha denemeli miyim? Dün konustuk tamam saygılı olucam askım dedi. :çok üzgünüm::sinifsinif:

bence kendini bu kdar yipratmana degmez..
anlamiyorum ki ben karsindaki sana hakaret ettikten sonra nasil hala ona asik canim demek icinden geliyor?
bgun kiskancliktan yapiyor dersin yarin bir gun aliskanlik oldu yanlis biliyorum ama birakamiyorum dersin..
dikkat et derim yasin daha cok kucuk, 3 sene hakaret duymussun da 30 sene daha duymaya sabrin var mi?
bir adam kufur ediyorsa ediyordur onu duzeltmen cok ama cok zor.. ustelik dogum gunu felan hic dinlemiyor. sen kendi hayatini ne kadar kisitlarsan kisitla degismeyecektir..
ustelik kendini kisitlamakla da hata ediyorsun benden demesi..

güzelim seven bi erkek el üstünde tutar hiçbir erkek kıskandığı için küfür etmez ve ben de senin yaşadıklarını yaşadım üstelik aynı yaştayız ama küfür hakaret benim için ayrılık nedenidir ya ben erkekte sevgiden önce saygı ararım...

Arkadaşım bak burada bu kadar insan,bu kadar tecrübe var..Kimseden olumlu bir laf ya da devam et gibi bir şey duydun mu?...Gerçekten yanlış yolda olduğunu anlaman lazım.İlişkide saygı esastır,geriye kalan değerler hep bu saygının üzerine kurulur..Peki temel sağlam değilse o ilişkide sevgi olsa ne olur,aşk olsa ne olur?
Ve bil ki bir adam kolay kolay değişmez,şimdiden bu kadar sinirliyse evlenince şiddet kaçınılmaz olur..

daha bu sorunun büyük mü küçük mü olduğuna bile karar veremedin sen öyle mi ilginç !! bu sebepten eşlerinden boşanan ya da çocuk vs gibi sebeplerden boşanamayıp hergün kahrolan insanlar var daha kaç yaşındasın ki tereddüt ediyosun eski aldatılmışlığının faturasını sana kesen bi çocuğa

bende ne hakaretler yedim... ne o... kaldı ne bitaraflarımı satmadığım... hep dedim ki düzelir düzelir ya sabır ama düzelmiyo.. hatta bana el kaldırdı ve o el yüzüme şaaak diye indi.. dedimki sinirdir ondandır üstüne gittim aptalmışım yaaa bakıyorumda şimdi aptalın daniskasıymışım... o el bana geldi hemde bikaçkere sonra sinirliydim bilmem ne hep kıvırdı ama o senin kadınlık gururunu yerlden kaldırmıyo... ben ailemden asla böyle birşey görmedim babam annemi kırıcak inciticek diye adamın ödü kopardı..bunların sonu yok asla düzelmiycek seni sevmiyo bende beni cok seviyor derdim hala da sevdi diyorum ama kendimi kandırıyorum seven insan sevdiğine hakaret etmez.. ben babamdan böyle gördüm olması gereken bu sen barışma bununla...

Adamın ağzının ortasına bir çarparım ki ne olduğunu şaşırır.
Manyağa bak git kendine hakaret etmeyecek birini bul diyor.
Sende bir garipsin hala ne yapayım diyorsun..?
bitir..! azıcık aklın var ise bitir

Back