Kız İsteme kızlar görücü geliyor ne yapıcagımı bılemıyorum :(

kızlar ben 23 yasındayım ve su anda benımle evlılıgı dusunmeyen bır erkek arkadasım var ve bız 3 senedır beraberız evlılıgın e sını duymadım agzından bende yasım daha kucuk ılerıde dıyerek bende evlılıkten bahsetmedım.ben kastamonuda yasıyorum bayramdan once teyzem gorucu gelecegını soyledı bende ıstemedım ama bayramda teyzemle yuzyuze gorustum.cocugun kendı ısı oldugunu evının arabasının oldugunu kacırılmıyacak fırsat oldugunu soyledı ben oldum olası gorucu usulu evlılıge ters ınsanım ama sans vermelımıyım kendıme.simdiki ilişkimde sanmıyorum evlılık olacagını bosa zaman kaybedıyorum.gelecek kısı karabukten gelıyor bızım buraya 2 saat uzaklıkta muhtemelen bu hafta sonu teyzem cocuk ve aılesı gelecekler ne yapacagımı bılemedım bana yardımcı olurmusunuz yasım 23 daha nasıbım cıkarmı dıyım yoksa aılemınde gorusmemde ısrar ettıgı bu kısıye sans vermelımıyımm.a.s.

kızlar daha bısey yok bende beklıyorum erkek arkadasımada bırsey soylemedım oda zaten bu soguklugun nedır anlamıyorum dıyıp duruyor sankı bıseyler oldugunu anladı uzerıme fazla dusuyor.bu hafta sonu gelecekler muhtemelen bakalım hayırlısı ne olucak zemuszemus

kafamçokkarıştı yazık erkek arkadaşına. arkasından dolaplar dönüyor ruhu duymuyor-tatlicadiarzu-

bence bi şans vermelisin tanımadan yargılama sırf görücü usulu die
ayrıca görücü usulu de olmuyo seninki..en azından tanımadan etmeden evlenmiş olmicaksın eskilerde söz hakkı yokmuş ama sen beğenilmişsin canım tavsiye etmiş teyzen seni
istemessen de olmaz zaten:))ön yargıya gerek yok belkide senin aradığın kişidr bilemessin sakin ol ve tanımaya çalış

bence bi şans vermelisin tanımadan yargılama sırf görücü usulu die
ayrıca görücü usulu de olmuyo seninki..en azından tanımadan etmeden evlenmiş olmicaksın eskilerde söz hakkı yokmuş ama sen beğenilmişsin canım tavsiye etmiş teyzen seni
istemessen de olmaz zaten:))ön yargıya gerek yok belkide senin aradığın kişidr bilemessin sakin ol ve tanımaya çalış

canım valla bende aynen senın gıbı dusunuyorum sonucta bana kalmıs ıstıyorum yada ıstemıyorum kımse zorla vermıyorya.daha gelmedıler gecen hafta geleceklerdi ben istemedım bu hafta gelsınler dedım annemde aramıs soyledi.

yok canım gelmdıler daha dogrusu biz istemedik gelmelerini babam biraz cocugu arastırmıs içkisi falan varmıs serserilik falan istemedık bızde.hayırlısı

canim bütün yorumlari okudum, ve sevgilinle acik acik konus bence, evlenmeye niyeti varsa tanismaya gelsinler bir adi koyulsun.. hayir yoksa ozaman zamanini harcamasin bence acik acik konus yani..., bu cocukda gelmedigi iyi olmus cünkü ickisi falan yani iyi degil... bosver sen takma kismet...

canım ben kendimden anlatayım ben 24 yaşında hiiiç evliliği düşünmeyen biriydim ama ne olduysa halam bana birinden bahsetti kızının komşusunun kardeşiymiş işte hemde başka şehirde işte kız bakıyorlarmış ve benden bahsedilmiş tabi benim haberim yok bana söylediler ben hemen ASLA OLMAZZZ bunu kabul edemem falan dedim ne olduysa ben bari nette konuşalım nasılsa resti çekerim dedim msnler verildi falan biz konuşmaya başladık yok msnde olcak gibi değil ne cam açıldı ne bişey ben sıkıldım dedimki telini ver böyle çocuk gibi msnde olmaz oda tamam dedi meğersem utanmış benden istemeye :kedi: ay ben konuşmaya başladıkça sevdim fikirlerimiz uyuştu her akşam uzun saatler konuştuk ve beni görmeye geldi görmemle tamam bu evleneceğim erkek dedim o da öyle demiş olacakki hemen sözlendik şuan nişanlıyız ve çok mutluyuz toplam 10 ay içinde oldu herşey kısmet işte tabiki nişanlımdan öncede sevgilim oldu ama evliliğin adı geçmezdi bana verebilecek hiçbirşeyi yoktu bende resti çektim şimdi mutluyum ve asla pişman değilimopuyorumnanaktan

kızlar ben 23 yasındayım ve su anda benımle evlılıgı dusunmeyen bır erkek arkadasım var ve bız 3 senedır beraberız evlılıgın e sını duymadım agzından bende yasım daha kucuk ılerıde dıyerek bende evlılıkten bahsetmedım.ben kastamonuda yasıyorum bayramdan once teyzem gorucu gelecegını soyledı bende ıstemedım ama bayramda teyzemle yuzyuze gorustum.cocugun kendı ısı oldugunu evının arabasının oldugunu kacırılmıyacak fırsat oldugunu soyledı ben oldum olası gorucu usulu evlılıge ters ınsanım ama sans vermelımıyım kendıme.simdiki ilişkimde sanmıyorum evlılık olacagını bosa zaman kaybedıyorum.gelecek kısı karabukten gelıyor bızım buraya 2 saat uzaklıkta muhtemelen bu hafta sonu teyzem cocuk ve aılesı gelecekler ne yapacagımı bılemedım bana yardımcı olurmusunuz yasım 23 daha nasıbım cıkarmı dıyım yoksa aılemınde gorusmemde ısrar ettıgı bu kısıye sans vermelımıyımm.a.s.

Ne olursa olsun yapılan doğru bir davranış değil. Eğer hayatında birisi varsa onunla ilişkini bitirmeden birinin seni isteye gelmesini istemek kötü bir durum. İlişkini sürdürdüğün kişi seni mutlu edemiyorsa yada senin beklentilerini karşılamıyorsa açık açık konuşup ayrılırsın sonra diğer isteme olaynı düşünürsün. Aynı şey senin de başına gelebilir. Hiç de hoş olmaz. Bu da bir aldatma şeklidir. Açıkcası senin sevgiline çok üzüldüm. kendini onun yerine koy. Ayrıca istemey gelmemiş olmaları senin buradaki yanlışını ve onu aldatmış olmanı ortadan kaldırmaz.

Back