kızlar göçmen olupta karadenizliyle evli olan varmı?

supurgelicadi

<3
Pro Üye
10 Şubat 2009
5.290
2.102
698
36
kızlar göçmen olupta karadenizliyle evli olan varmı?

ben arnavutum canımın içi rizeli ama ikimizde doğa büyüme istanbulluyuz

bizimle aynı kaderi paylaşan varmı merak ettim

Bennnn aklinialirimsmile bulgaristanlıyızz nişanlımda samsun lu amaa doğma büyüme İstanbulluyz .. Allah nasip ederse 2011 de evlenicezzz.. eee kızlar başka var mııııı?

Slm cnm hoşbulduk..Valla şimdilik iyiyiz şükür.Nişan bohçası tabi ki yaptık ..Niye karadenizliler yapmıyor mu ki siz peki?

Valla klasik alınması gereken ne ise o alındı hırgür çıkmadı çok şükür ki..Asıl sınav şimdi başlıyor bana göre allh yuva kurmaya çalışan sevenlere yardım etsin yaa ... :Saruboceq:

evet benn.bulgaristan gocmeni ben
esim de trabzon.4 senelik evliyim bir oğlum var çok mutluyuz allaha sukur.yalnız ailelerin arası pek iyi olmuyor ama olsun 2 kisi anlasırsa gerisi yalan,insallah çok mutlu olursunuz

evet benn.bulgaristan gocmeni ben
esim de trabzon.4 senelik evliyim bir oğlum var çok mutluyuz allaha sukur.yalnız ailelerin arası pek iyi olmuyor ama olsun 2 kisi anlasırsa gerisi yalan,insallah çok mutlu olursunuz

Evet bizimkilerinde arası ölee aman aman süper değil de allh şükür yine de öle abartılcak bi sorun yok.. İnşallah evlenenince de sorun olmaz,mutlu mesut yaşar giderizz ...Sizinde mutluluğunuz daim olsn askitom_85 ..

Ben karadenizliyim sözlümde öyle ama annem (kayınvalidem ) macir selanik göçmeni .. Yani kayınvalidem bir trabzonluyla evli ve çok ta güzel bir 25 sene geçirmişler maşşalh .. Annem çok uyum sağlamış çokta sevmiş yani horono bayılıyor ordan biçin :):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…