Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl sizce???

ön kısım çok yukarıda duruyo yani bence dekolteden ziyade göğsünün üstünde bitsin bu boğazına kadar çıkmış neredeyse kolye duvak felan olunca bele kuşak takılınca daha boğucu duracak göğüs kısmı bencede biraz aşagıda olmalı arkası gerçekten çok güzel bencede

kilo verme imkanın varsa tabi verirsen daha güzel olursun

Ön kısımdaki askıların şeklini beğenmedim ben bir de çok yukarda sanki gerdanın gözüksün biraz canım

gelinliğin alt kısmı ve arkası çok güzel sanada çok yakışmış ön kısmıda bence kötü değil :) Allah mesut etsin şimdiden :)

aynen bende emanet gibi duruyor dicektim.....bir de bel kıvrımın belli olmamış yani bir zerafet yok....bence değişikliğe git ön kısmında....

biraz kilolu mu göstermiş? bel kısmını daha oturta bilirler

Gelinliğinizdeki bence esas olay balık etli olduğunuz için belinizi biraz sıkacak, inceltecek bir korse yapmaları gerekirken sırtınızda bu kadar dekolte yapılması. Sırttan sıkamıyorlar dolayısıyla gelinliğinizi. Bu yüzden de önden bel oyuntunuz yeterli değil. Ancak bu konuda artık yapılacak bir durum yok, belki bir gelin kemeri takabilirsiniz sıkarak. Yine de canınızı sıkacağınız kadar kötü bir gelinlik değil...

gerdanını çok kapamış neredeyse boğazında gibi duruyor. önünü açtırırsan çok daha güzel olur

bence çok güzel emanet gibi durmuyo şöyle bi saç makyaj yapınca duvak takılınca çok çok daha güzel olucak ben sana yakıştırdım maşallah prensesler gibi olucaksın inşallah her zaman ilk günkü kadar mutlu olursunuz

önünde hıc model yok, fotograf cekılecek sevdıklerınız sızınle ve ekstra bı guzellık gozukmeyecek. güzellık arkada kalmış. sureklı arkanıza dönup bakacak degıller, ayrıca kılo fazlalıgı cok ön planda bencede.
en guzel gununuzde yanlış secım yapmamanız ıcın bu yorumlar. yanlış anlamayın

mutluluklar dılıyorum

Sırt modeli hoş.
Lakin önü için aynı şeyi söyleyemeceğim :26:
Askıları çok kalın...Ve çok yukarda...
Biraz dekolte birazda askılarda oynamayla düzeltilebilir

bende sırtını beğendim sadece önünde bir terslik var gibi
umarım düzeltilir.

dekolte vermeden de hoş bir yaka yapabilirlerdi.
en azından kalp kesim olmasaymış.
kare ya da tamamen kapalı kayık yaka olsa daha iyi olurmuş.
yine de göguslerin gözükmeyecek şekilde biraz açılabilir :26:

kalın askılarla kare yakaların daha hoş durduğunu düşünmekteyim ben ayrıca bir kaç resim koyacağım belki düzeltmek isterken fikir oluşturur sana

Eklentiler

• $pronovias-2011-gelinlik-modelleri-yaka-3.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $yaka1.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $yaka2.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…