Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl sizce???

scusamalizia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
77
5
86

kızlar sırt kısmı çok hosuma gitti,tam istediğim gibi olmuş.fakat ön kısmı emanet gibi mi durmuş yoksa suslenip püslenmediğim için mi öle görünüyor anlayamadım.annem ve kayınvalidem çok beğendiler.zaten bir yerinde bir terslik olsaydı onlarda söylerdi.içim bi garip oldu gelinliği giydikten sonra,hem sevinç hem üzüntüden mi olsa gerek anlayamadım

ön kısmında dekolteyi biraz daha artırsan daha hoş olur takıda takarsan çok boğarsın boynunu cnm sırt kısmı çok hoş olmuş :)

sırtını ben de çok beğendim, göğüs kısmını biraz açabilirlerse daha hoş olacaktır önü de... mutluluklar....

gelınlıge gore onu cok kaba sekılde kapalı
ve arkasında etlerınız cok durmamıs bence

önü tamamen kapalı olup da sırt dekoltesi olan, yanıltıcı abiyeler bir ara çok modaydı, hollywood yıldızları falan giyerdi, ona benzetmek istemişler bence, yakada bir problem yok.
şunu belirtmek istiyorum sadece, düğün ne zaman bilmiyorum ama biraz kilo verseniz çok daha güzel yakışacak üzerinize çünkü arkadan mesela etleriniz hafif taşmış gibi duruyor fotoda. onun dışında gelinlik de siz de güzelsiniz

gelinliğin tamamıyla asil duruyor..Biraz kilo verseniz daha da güzel olabliir.Ama böyle de güzel..:)

güzel ama önünün emanet gibi olmasının sebebi göğüs kısmı çok yukrıda kalmış 1 2 cm inse tam olacak:)

Biraz daha dekolte olsa ön kısmı daha iyi olur.Çok keskin olmuş bence.
Ve bel bölgesinde biraz daha hareketlendirme yapılsa daha iyi olur gibi geldi bana ne biliyim büzmedir,bir güldür,kemerdir vs.

ön kısmı gerçekten çok kapalı değiştirme şansınız varsa vücudunuzu daha kibar gösterecek başka bir model deneyin bence...mutluluklar

bence size yakışmış ve arkası gerçekten çok hoş ..moralini bozma ama kesinlikle önü biraz daha dekolteli olabilir, eğer yaptırabilirseniz açtırınca daha iyi duracaktır bir de azcık kilo verirseniz arka kısmı daha güzel görünecek canım.şimdiden mutluluklar dilerim.

nişanlım ve kendi annem göğsü acık olmasın diye,bastan sölemişlerdi.bende o yuzden gögüs acık olmasın demiştim.ama bu kadar kötü olacagını hiç düşünmemiştimoff ya içim kötü oldu şimdi

diktirdim ama keşke diktirmeseydim çok pişman oldum.hazır alsaydım keşke.ben böyle hayal etmemiştim gelinliğimi hiç.tanıdıgım birisine diktirdim üstelik.of off,ben izmirde oturuyorum ve burda diktirdim

ön tarafı fazla yukarda duruyor.arka tarafdan baktığında çok dar,etlerini sıkıştırmış gibi duruyor.
ön taraftan baktığındada vücudunu tam sarmamış,kütük gibi duruyor,yani vücut hatların yok ortada.
ama genel görünüş olarak ön taraftan hoş durmamış olsada arkadan güzel duruyor.

diktirdim ama keşke diktirmeseydim çok pişman oldum.hazır alsaydım keşke.ben böyle hayal etmemiştim gelinliğimi hiç.tanıdıgım birisine diktirdim üstelik.of off,ben izmirde oturuyorum ve burda diktirdim

Canım madem tanıdığına diktirdin sor bakalım yapabileceği bir şey var mıymış düğününe daha zaman var gördüğüm kadarıyla...ön kısmını aynı arka kısmı gibi kare şeklinde biraz daha açtırabilirsin bence böylece daha zarif durur diye düşünüyorum. Olmazsa başka bir şey bak çünkü bu senin en özel günün ve gelinliğinin de içine sinmesi lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…