• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl sizce

Etek kısmında mutlaka değişiklik yaptırt çok basit ve sıradan duruyor.. Üst kısım güzel ama alt olmamış. 2007 de ben evlenirken vardı bu modeller, ve o zaman bile demodeydi...
Dantelden fırfır falan oyup biraz hareketlendirsinler, ve etek kısmında toplanan o tül o kadar yumuşak bi tül olmasın biraz daha volümlü bişey yden yapsınlar o kısmı...

öncelikle mutluklar inşallah içinize siner :nazar:
gelinliğinz bnce çok hoş özellikle üst kısmını çok begendim alt kısmı çiçeksiz ve yukarı kaldırılan kısmı indirilip sadece dantelden ve taşlardan işlenirse daha şık olr die düşünüorm boshayallersmile

canım benim resmi biraz daha buyuk olsa daha net gorebılırızz galıbaa.....Ayrıca üst kısmı güzelll ama alt kısmı begenmedimm...boyum kısaaa kabarık olursaa daha kısa olur demişsin benimde boyum cok uzun sayılmaz 1.65 ama kabarık dusunuyorum hatta gecen gun gelınlık denemesıne gıttıgımde moda evındeki kız ben demedenn hafıf kabarık olsun daha hoş ve uzun olursun dediii :)

hepinize çok teşekkür ederim aslında birazda pişman oldum çok aceleci davrandım bir anda karar verdim şimdi napcam bilmiyorum etek kısmına dantel yaptırcam ara ara olur çiçek yerinede bronş taş yaptırcam zaten bel kıosmıda o şekilde olcak büyük resim nasıl eklerim

Back