• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar gelinliğim nasıl sizce

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
arkadaşlar gelinliğim bütün ve hakim yaka olucak bel kısmına taş yapılcak uzun kollu olucak ben kabarık gelinliği pek sevmiyorum ayrıcam boyum çok uzun olmadığı için taşıyamam sizce modeli nasıl veya etek kısmına herhangi bierşey yaptırmalımıyım

Eklentiler

• $04042010573.jpg
    $04042010573.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 144
  • $04042010574.jpg
    $04042010574.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 119
  • $04042010575.jpg
    $04042010575.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 118
üstü çok güzel çok hoşuma gitti ama altını pek beğenmedim canım daha modern bir etek seçersen daha güzel olur....

altına daha hareketli bişeyler olabilir canım alttan görünen ikinci kat işlemeli yada dantelden olabilir bence

Ben bu haliyle çok beğendim üzerinizde güzel durduysa hiç değiştirmeyin derim. Sadece gül yerine broş olabilir ben gülü pek tercih etmiyorum şahsen

üstü çok hosmus canım ama altını yandan toplatmak yerine duz bırakabilirsin taslarda olacaksa daha sık durur

canım bence de üstü çok güzel ama altını pek beğenmedim, daha değişik bir etek bulabilirsin

gelinliğin üstü güzel ama alt kısmını toplaması hiç olmasın ya da yan taraftan olsun yandan olursa çiçeği biraz daha büyük olabilir bence

yorumlarınız için sağolun arkadaşlar provaya gittiğimde değişiklik düşünüyoru etek kısmına normalde gül olan kısım yanda oluyor mankende bu şekldeydi çok sağolun

cnm bende üstünü çok beğendim alt kısmında değişiklik yaparsan daha hoş durur güle güle giy cnm

üstü güzel canım ama eteği hoş durmuyor bide kırık beyaz değilde beyaz daha güzel olur

güzelmişş canımm.beğendimm vala.

mutlulukla giy.opuyorumnanaktan

Back