- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.441
anladım canım tamamBilgisayari acmayi erindim tablettn yada telden giriyom oyle olunca gormedim cnm
Viisanneye mi baslayacan cnm doktir nr dedi tm anlatsanacanım bebeğim olur belki ama ileride bir zmanda olur şu an olmaz ilaca başlayacağım çünkü
buradan çok sıkıldım bir atanıp gitseydim değişik insanlar güzel bir işim olsaydı belki bukadar takmazdım bilemiyorum beynim savaşıyor benimle sürekli farklı şeyler düşünüyorum boşlukta değilim elhamdülillah ancak bu durumu kabullenmek çok güçCanim zaman cabuk geciyor yeterki can sagligin yerinde olsun
doktor tahlilllerden sonra birşeyler diyecek sanırım tarlusal die bir hap verdi sabah akşam içiyorum şimdilik çarşamba bitecek 6 günlük sonrada adet olacağım 19nda kan tahlili alındı dün ve simir testi yaptı bakalım salı belli olacak yapışıklık var dedi doktor buda bebeğe engel dediViisanneye mi baslayacan cnm doktir nr dedi tm anlatsana
sen iyi ol canım gerisi gelircanım benim durumum sizden farklı ben şuanki halimi ve gelecekteki günlerimi kabullenmeye çalışıyorum ben tedavi olacağım başka yapacak birşey yok buduruma alışmam gerek
Seni cok iyi anliyorum cbnideanirsin insallah cnm hersey yoluna girer ummadigin zamanda allah bir kapiyi kapatmadan baska kapiyi acar cnm unutma sinaniyoruz biz cnm '' bana neler dediler okudu napti halen ewde simdide bebegi olmutor diyorlar birsey bilmeden hic umursamiyorum takmiyorum allahim var cunku goruyor duyuyor biliyor bnanada zamani gelince nasip edecegini biliyorum oburadan çok sıkıldım bir atanıp gitseydim değişik insanlar güzel bir işim olsaydı belki bukadar takmazdım bilemiyorum beynim savaşıyor benimle sürekli farklı şeyler düşünüyorum boşlukta değilim elhamdülillah ancak bu durumu kabullenmek çok güç
gOrdu cnm bn o kadardoktora sordum ultrasyonda gorunmez dedi ve alttandadoktor tahlilllerden sonra birşeyler diyecek sanırım tarlusal die bir hap verdi sabah akşam içiyorum şimdilik çarşamba bitecek 6 günlük sonrada adet olacağım 19nda kan tahlili alındı dün ve simir testi yaptı bakalım salı belli olacak yapışıklık var dedi doktor buda bebeğe engel dedi
Ask olsun cnm
Seni guldurebildiysek ne guzel
canım alttan teferruatlı muayene etti iki aletle baktı bastırdıda bastırdı gıkımı çıkarmadım ama bilemiyrum yapışıklık var dediYapisikligi nasil
gOrdu cnm bn o kadardoktora sordum ultrasyonda gorunmez dedi ve alttanda
Bnde bi kez oyle muane ettiler cnm ama doktor bursanbilinmez dedi doktoelara guvenikmiyor anamcanım alttan teferruatlı muayene etti iki aletle baktı bastırdıda bastırdı gıkımı çıkarmadım ama bilemiyrum yapışıklık var dedi
bilmiyorum ki canım ya doktor iyiydi ancak biraz yüzü düştü beni muayene ettikten sonra hiç gülmedi normaldede zatenBnde bi kez oyle muane ettiler cnm ama doktor bursanbilinmez dedi doktoelara guvenikmiyor anam
Bayanlar oyle cnm bn bi kez bayana gittim bi daha bayana gitmem dedim cnmbilmiyorum ki canım ya doktor iyiydi ancak biraz yüzü düştü beni muayene ettikten sonra hiç gülmedi normaldede zaten
adetinin nezaman geleceğini bilmiyorsun değilmi ilaçtan dolayı belki adettir canım doktor gittiğinde muayene ettimi güzelceKan geliyor kac gundur leke tarzinda doktoru arradim adet degildir diyor ama bana oncekilerden farkli geldi adett gibi gldi yoruldum kendimi dinlemekten
Bayanlar oyle cnm bn bi kez bayana gittim bi daha bayana gitmem dedim cnbilmiyorum ki canım ya doktor iyiydi ancak biraz yüzü düştü beni muayene ettikten sonra hiç gülmedi normaldede zaten
neden öyle diyorsun ben erkekte çok kasılırdım bunda bile aşırı kasıldım rahat olamm gerek ben bayanı tercih ettim ne biliyimBayanlar oyle cnm bn bi kez bayana gittim bi daha bayana gitmem dedim cnm
Etti cnm ultrasyonda kuculmus dedi, banada adet gibi geldim cunku dsancim var cnmadetinin nezaman geleceğini bilmiyorsun değilmi ilaçtan dolayı belki adettir canım doktor gittiğinde muayene ettimi güzelce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?