kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Canim zaman cabuk geciyor yeterki can sagligin yerinde olsun
buradan çok sıkıldım bir atanıp gitseydim değişik insanlar güzel bir işim olsaydı belki bukadar takmazdım bilemiyorum beynim savaşıyor benimle sürekli farklı şeyler düşünüyorum boşlukta değilim elhamdülillah ancak bu durumu kabullenmek çok güç

Viisanneye mi baslayacan cnm doktir nr dedi tm anlatsana
doktor tahlilllerden sonra birşeyler diyecek sanırım tarlusal die bir hap verdi sabah akşam içiyorum şimdilik çarşamba bitecek 6 günlük sonrada adet olacağım 19nda kan tahlili alındı dün ve simir testi yaptı bakalım salı belli olacak yapışıklık var dedi doktor buda bebeğe engel dedi

Seni cok iyi anliyorum cbnideanirsin insallah cnm hersey yoluna girer ummadigin zamanda allah bir kapiyi kapatmadan baska kapiyi acar cnm unutma sinaniyoruz biz cnm '' bana neler dediler okudu napti halen ewde simdide bebegi olmutor diyorlar birsey bilmeden hic umursamiyorum takmiyorum allahim var cunku goruyor duyuyor biliyor bnanada zamani gelince nasip edecegini biliyorum o

Yapisikligi nasil
gOrdu cnm bn o kadardoktora sordum ultrasyonda gorunmez dedi ve alttanda

Kan geliyor kac gundur leke tarzinda doktoru arradim adet degildir diyor ama bana oncekilerden farkli geldi adett gibi gldi yoruldum kendimi dinlemekten

Kan geliyor kac gundur leke tarzinda doktoru arradim adet degildir diyor ama bana oncekilerden farkli geldi adett gibi gldi yoruldum kendimi dinlemekten
adetinin nezaman geleceğini bilmiyorsun değilmi ilaçtan dolayı belki adettir canım doktor gittiğinde muayene ettimi güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…