kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

belirtin var mıydı canım?varsa neydi? bir de hiç idrar testi yaptın mı? kusura bakma merak ediyoruz bunları bi hamile görünce de sıralıyoruz bütün soruları
Melrk yarin ilk idrar testi ile yapncnn olumsuz olursada uzelme adet gorene kadar uzulmek yok

Melek sende yapsana cnm darisi sana olsun insallah kumral adaya ikh heyecana bana vildancaya burda pki kizlarin hepsine
canım benim umudum yok artık ilacımı içip aylık kontrollerime gideceğim nasip diyeceğim korunacağız zaten o arada tahminimce benim 1 yıl daha olmaz bebeğim

canım anlamadım ki bulantım falan olmadı gögüslerim braz hassas oldu sanrım.

Melrk yarin ilk idrar testi ile yapncnn olumsuz olursada uzelme adet gorene kadar uzulmek yok
hepimize olsun canım.sizi kendimden hiç ayırt etmiyorum hep aklımdasınız.kan testi bilerek yaptırmıyorum olumsuz olursa çok üzülürüm.yarın inşallah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum.kesin çıkmıycak üzülcem ama napıyım böyle beklemek de zor

Melek adetin gecikince agrilar daha dogrusu belirtiler baslar cnm hamileysende yine adet sancisi cekersin cnm

İlk heyecan oyle deme cnm bnm bakalim sali gunj doktor ne diyecek'' ilk once senin sagligin onemli dokuz ay boyunca bebisi tasiyacan cnm o yuzden oncelik senin sagligin insallah iyilesir ve bebisine kavusursun bn inaniyorum cnm

umutsuzluk ne demek yahuu.duymamış oluyumsiz bana diyodunuz umutsuzluk asla diye.sakın kendini böyle şartlama canım
canım benim durumum sizden farklı ben şuanki halimi ve gelecekteki günlerimi kabullenmeye çalışıyorum ben tedavi olacağım başka yapacak birşey yok buduruma alışmam gerek

İlk heyecan oyle deme cnm bnm bakalim sali gunj doktor ne diyecek'' ilk once senin sagligin onemli dokuz ay boyunca bebisi tasiyacan cnm o yuzden oncelik senin sagligin insallah iyilesir ve bebisine kavusursun bn inaniyorum cnm
canım bebeğim olur belki ama ileride bir zmanda olur şu an olmaz ilaca başlayacağım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…