- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.401
tarlusal canımIlan neydi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarlusal canımIlan neydi canim
6gün varken ovu testinde çıkmaz 2 yada 3 gün kala çıkar ovudaCnm ne zaman yaomayi dusunuyorsun testi elinde ovulosyon testi varsa yapsana o da gebelik sonucunu gosteriyormus cnm
biri bana mı seslendiAmin melek sen naptin
sen napıyorsun canımAnladim cnm insallah gelir brbisin
canım insan çok üzülüyor heleki bir bebek görünce az önce komşumun oğlu vardı hemen annesini istiyor Allahım sen bizede nasip et yaRabbimKızlar adet oldum bi ay yaşadığım bütün umutlar heyecanlar gitti uzulemiyom bile nolcak böyle herkes sorup duruyo 5.ayima girdim hayırlısı artik
Yani hemde nasıl insanın ici gidiyo geçen ay çok üzülmstm ama şimdi yok o kadar değil bilmiyorum niye ama yakında gelecek gibi hissediyorum kendimi yipratmak istemiyorum Artıkcanım insan çok üzülüyor heleki bir bebek görünce az önce komşumun oğlu vardı hemen annesini istiyor Allahım sen bizede nasip et yaRabbim
kan testimi yaptırdın canımkızlar ben hamilym galiba testler yksek çıktı
evet canım 90 küsur çıktıkan testimi yaptırdın canım
hayırlısı olsun canım doktor ne dedievet canım 90 küsur çıktı
O nasil gosteriyor yahu??Cnm ne zaman yaomayi dusunuyorsun testi elinde ovulosyon testi varsa yapsana o da gebelik sonucunu gosteriyormus cnm
Cok sevindim hayirli olsun cnmkızlar ben hamilym galiba testler yksek çıktı
canım adetine 2 yda 3 gün kala çift çizgi çıkar ovulasyon testinde hormon tavan yapınca test çift oluyor haliyleO nasil gosteriyor yahu??
Adetine kac gun kala ogrendin cnm hamis oldugunuevet canım 90 küsur çıktı
hayırlı olsuunnn darısı başımıza inşallahevet canım 90 küsur çıktı
belirtin var mıydı canım?varsa neydi? bir de hiç idrar testi yaptın mı? kusura bakma merak ediyoruz bunları bi hamile görünce de sıralıyoruz bütün soruları5 gun cnm