kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

bilmem ben hiç erkeğe gitmedim muayene için bekarken gitmiştim dk ilacı için evlenmeden 1 ay önce ondada muyeneye gerek yooktu zaten
Bn iki kadin digerler hep erkekti cnm 20 ye yakin doktora gitmisimdir oturdugum sehirdeki doktorlatin heposini gezdim yakin cevredeki doktorlarida gezdim cnm gitmedigim kalmadi yani ilk baslarda zor geliyordu alistim

Cnm bu ilkac degistirebilir bir kac ay duzenli olmaz cnm diger ayda leke tarzinda goruyordm on bes gun suruyordu ilaca baslamadan once alti gundu cnm
ilaç kuvvetli gerçekten ama şimdi benim içtiğim 5mg daha ağır gibi visanne çok pahalı 85lira satış fiyatı Allahtan sigorta varda hiç vermiyoruz çok şükür halimize Rabbim herkesn yardımcısı olsun

Bn iki kadin digerler hep erkekti cnm 20 ye yakin doktora gitmisimdir oturdugum sehirdeki doktorlatin heposini gezdim yakin cevredeki doktorlarida gezdim cnm gitmedigim kalmadi yani ilk baslarda zor geliyordu alistim
ben okadar çok doktora gidemezdim herhalde çünkü çok yıpranıyor insan hepsi ilk gidişte alttan muayene ediyor sıkıntı olmadımı

Sekiz tl veriyoruz cnm sade sali gunu mu baslayacan cnm visannegi
canım bilemiyorum doktor nasıl yönlendirecek söyledim hiç içmediğimi soğan kürü yaptım dedim soğan ters etki yapabilir dahada büyütebilir dedi kızmadı Allahtan ama hastaneyi sevdim yakın sıcak geldi

[QUOTE="ilk heyecan, post: 40437605, member: 648111. ben okadar çok doktora gidemezdim herhalde çünkü çok yıpranıyor insan hepsi ilk gidişte alttan muayene ediyor sıkıntı olmadımı[/QUOTE]
İki tanesi alttan muane yapti digerleri normal etti simar testi de yaptirdim mr da cekinildi cnm

Canim ben cikiyorum allaha emanet ol.. Hersey gonlunce olur insallah butun sikintilarin gecer alahin izni ile rabbim yardimcin olsun cnm hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…