- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.461
iM bayan cok sertti cnm kotubseyler bile dedi o yuzden cnmi cik yaktineden öyle diyorsun ben erkekte çok kasılırdım bunda bile aşırı kasıldım rahat olamm gerek ben bayanı tercih ettim ne biliyim
haydi inşlh adettirde temizlenince hemen başlarsınız çalışmalaraEtti cnm ultrasyonda kuculmus dedi, banada adet gibi geldim cunku dsancim var cnm
benimki de hiç umutvari değildi somurtkandı biraz inşlh iyi davranır zaten çok hassasımBnm gittig
iM bayan cok sertti cnm kotubseyler bile dedi o yuzden cnmi cik yakti
Cnm diger ilaclarim bitmedi bni cok halsiz yapiyoir daha baslayamamhaydi inşlh adettirde temizlenince hemen başlarsınız çalışmalara
adetin bitesiye kadar onlarda biter inşlh kaç gün sürer adetin canımCnm diger ilaclarim bitmedi bni cok halsiz yapiyoir daha baslayamam
bilmem ben hiç erkeğe gitmedim muayene için bekarken gitmiştim dk ilacı için evlenmeden 1 ay önce ondada muyeneye gerek yooktu zatenErkekler kadinlardan daha hasas davraniyor bu durumlasrdan .. Ya bana denk gelmedi belklde
Cnm bu ilkac degistirebilir bir kac ay duzenli olmaz cnm diger ayda leke tarzinda goruyordm on bes gun suruyordu ilaca baslamadan once alti gundu cnmadetin bitesiye kadar onlarda biter inşlh kaç gün sürer adetin canım
Bn iki kadin digerler hep erkekti cnm 20 ye yakin doktora gitmisimdir oturdugum sehirdeki doktorlatin heposini gezdim yakin cevredeki doktorlarida gezdim cnm gitmedigim kalmadi yani ilk baslarda zor geliyordu alistimbilmem ben hiç erkeğe gitmedim muayene için bekarken gitmiştim dk ilacı için evlenmeden 1 ay önce ondada muyeneye gerek yooktu zaten
ilaç kuvvetli gerçekten ama şimdi benim içtiğim 5mg daha ağır gibi visanne çok pahalı 85lira satış fiyatı Allahtan sigorta varda hiç vermiyoruz çok şükür halimize Rabbim herkesn yardımcısı olsunCnm bu ilkac degistirebilir bir kac ay duzenli olmaz cnm diger ayda leke tarzinda goruyordm on bes gun suruyordu ilaca baslamadan once alti gundu cnm
Sekiz tl veriyoruz cnm sade sali gunu mu baslayacan cnm visannegiilaç kuvvetli gerçekten ama şimdi benim içtiğim 5mg daha ağır gibi visanne çok pahalı 85lira satış fiyatı Allahtan sigorta varda hiç vermiyoruz çok şükür halimize Rabbim herkesn yardımcısı olsun
ben okadar çok doktora gidemezdim herhalde çünkü çok yıpranıyor insan hepsi ilk gidişte alttan muayene ediyor sıkıntı olmadımıBn iki kadin digerler hep erkekti cnm 20 ye yakin doktora gitmisimdir oturdugum sehirdeki doktorlatin heposini gezdim yakin cevredeki doktorlarida gezdim cnm gitmedigim kalmadi yani ilk baslarda zor geliyordu alistim
canım bilemiyorum doktor nasıl yönlendirecek söyledim hiç içmediğimi soğan kürü yaptım dedim soğan ters etki yapabilir dahada büyütebilir dedi kızmadı Allahtan ama hastaneyi sevdim yakın sıcak geldiSekiz tl veriyoruz cnm sade sali gunu mu baslayacan cnm visannegi
Bakalim ne diyecekno zmncanım bilemiyorum doktor nasıl yönlendirecek söyledim hiç içmediğimi soğan kürü yaptım dedim soğan ters etki yapabilir dahada büyütebilir dedi kızmadı Allahtan ama hastaneyi sevdim yakın sıcak geldi
inşlh iyi şeyler söyler diyeceğim ama bunun iyi yanı yok bilemiyorum kesin bilgiyi birtek ALLAH(c.c) bilirBakalim ne diyecekno zmn
İnsallah iyi seylerder cnm sana cok dua edecem tanidiklarima da siyecdm dua etmeleri icin guzel dusun guzel olsuninşlh iyi şeyler söyler diyeceğim ama bunun iyi yanı yok bilemiyorum kesin bilgiyi birtek ALLAH(c.c) bilir
inşlh canım Allah razi olsun senden biz ne desek boş vardır Allahın bir planı elbetİnsallah iyi seylerder cnm sana cok dua edecem tanidiklarima da siyecdm dua etmeleri icin guzel dusun guzel olsun
sağol arkadaşım hayırlı geceler görüşmek dileğiyle Allaha emanet olCanim ben cikiyorum allaha emanet ol.. Hersey gonlunce olur insallah butun sikintilarin gecer alahin izni ile rabbim yardimcin olsun cnm hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?