- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.341
Canim sen surekli dene ve strese girme cnm afiyet olsun cnmYemek zamani canim..:).napiyosunuz bir bakayim demistim.esim gelince.yazamiyorum genelde.hepinize umutlu iyi aksamlar diliyorum..<3 <3
Belki kocisiyle geziyordurDemi normalde girmesi gerekiyordu hic ses yok o yuzden baua endise ediyorum
Oyledir insallah cnm ama saat 3.30 daydi muanesi cikinca yazar die dusundum ama yok sesBelki kocisiyle geziyordur
Allah a şükür ama biz bayanlar yapılan hicbirseyi unutmayiz biliyorsun... ama hala anneci mlsfKumral ada esinle aran nasil cnm
Canim 4 senedir çikom var mm de olsa küçülme olmadı ben de takma onu kafana... benim klomen den sonra kistten görülmuyordu yumurtaliklarim 4 5 tane oluşmuş hepsi adetleri gitti onu da dert etme canım. Yarayı bilmiyorum tam olarak. .. canım moralini bozma hepsi geçecek dua et bol bolkızlar benden kötü haber var ne yazıkki kistlerim olduğu gibi duruyor sadece milimetrik küçülmeler olmuş ayrıca yumurtam çatlamamış bir kist daha oluşmuş 3 cm lik ayrıca rahim girişinde yara oluşmuş ilişki esnasında iltihap oluşmuş o yüzden kanama oluyormuş simir ve kan testi yapıldı sonuçlar salı günü çıkacak tekrar çağırdı salı günü doktor çok kötü durumdayım eşim moral vermeye çalışıyor ancak oda çok üzüldü Allah yardımcım olsun inşlh ilaç verdi doktor tarlusal adında bilemiyorum ne diyeceğimi hakkımda hayırlısı
Cok gecmis olsun canim... tez zamanda hayirlisiyla müjdeni alirsin inşAllah ... Rabbim sana da bize de müjdeyi ulaştırır...kızlar benden kötü haber var ne yazıkki kistlerim olduğu gibi duruyor sadece milimetrik küçülmeler olmuş ayrıca yumurtam çatlamamış bir kist daha oluşmuş 3 cm lik ayrıca rahim girişinde yara oluşmuş ilişki esnasında iltihap oluşmuş o yüzden kanama oluyormuş simir ve kan testi yapıldı sonuçlar salı günü çıkacak tekrar çağırdı salı günü doktor çok kötü durumdayım eşim moral vermeye çalışıyor ancak oda çok üzüldü Allah yardımcım olsun inşlh ilaç verdi doktor tarlusal adında bilemiyorum ne diyeceğimi hakkımda hayırlısı
Hakkinda hayirlisi olsun cnm insallag gecer bir an once sagligina kavusursun bnde cok uzuldum cnm ilacini duzenli ic yara neden olmus cnmkızlar benden kötü haber var ne yazıkki kcnmlerim olduğu gibi duruyor sadece milimetrik küçülmeler olmuş ayrıca yumurtam çatlamamış bir kist daha oluşmuş 3 cm lik ayrıca rahim girişinde yara oluşmuş ilişki esnasında iltihap oluşmuş o yüzden kanama oluyormuş simir ve kan testi yapıldı sonuçlar salı günü çıkacak tekrar çağırdı salı günü doktor çok kötü durumdayım eşim moral vermeye çalışıyor ancak oda çok üzüldü Allah yardımcım olsun inşlh ilaç verdi doktor tarlusal adında bilemiyorum ne diyeceğimi hakkımda hayırlısı
İnsallah duzelecek cnm kendine cekmeye bak ewet biliyorum unutmuyoruz ama unutmus numarasi yapiyoruz[/QUOTE][QUOTE="Kumral-ada, post: 40415900, member: 6451biliyorum h a şükür ama biz bayanlar yapılan hicbirseyi unutmayiz biliyorsun... ama hala anneci mlsf
Aynen öyle canım numara yapıyoruz. Inşallah düzelir. Bi bebisimiz olsa o zaman daha iyi olur[/QUOTE]İnsallah duzelecek cnm kendine cekmeye bak ewet biliyorum unutmuyoruz ama unutmus numarasi yapiyoruz
Bebis size cok iyi geleck cnm kayinvaliden bile giremez araniza hayirlisi ile tez zamanda bebeizin our cnm[/QUOTE]Aynen öyle canım numara yapıyoruz. Inşallah düzelir. Bi bebisimiz olsa o zaman daha iyi olur
Hiçbir fikrim yok canım ama inşaallah buyur catlarkızlar ya 2 günde 7 mm büyürmü yumurta çok az geldi sure bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?