kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kızlar benden kötü haber var ne yazıkki kistlerim olduğu gibi duruyor sadece milimetrik küçülmeler olmuş ayrıca yumurtam çatlamamış bir kist daha oluşmuş 3 cm lik ayrıca rahim girişinde yara oluşmuş ilişki esnasında iltihap oluşmuş o yüzden kanama oluyormuş simir ve kan testi yapıldı sonuçlar salı günü çıkacak tekrar çağırdı salı günü doktor çok kötü durumdayım eşim moral vermeye çalışıyor ancak oda çok üzüldü Allah yardımcım olsun inşlh ilaç verdi doktor tarlusal adında bilemiyorum ne diyeceğimi hakkımda hayırlısı

Canim 4 senedir çikom var mm de olsa küçülme olmadı ben de takma onu kafana... benim klomen den sonra kistten görülmuyordu yumurtaliklarim 4 5 tane oluşmuş hepsi adetleri gitti onu da dert etme canım. Yarayı bilmiyorum tam olarak. .. canım moralini bozma hepsi geçecek dua et bol bol

Cok gecmis olsun canim... tez zamanda hayirlisiyla müjdeni alirsin inşAllah ... Rabbim sana da bize de müjdeyi ulaştırır...

Hakkinda hayirlisi olsun cnm insallag gecer bir an once sagligina kavusursun bnde cok uzuldum cnm ilacini duzenli ic yara neden olmus cnm

[QUOTE="Kumral-ada, post: 40415900, member: 6451biliyorum h a şükür ama biz bayanlar yapılan hicbirseyi unutmayiz biliyorsun... ama hala anneci mlsf[/QUOTE]
İnsallah duzelecek cnm kendine cekmeye bak ewet biliyorum unutmuyoruz ama unutmus numarasi yapiyoruz

[QUOTE="Kumral-ada, post: 40415900, member: 6451biliyorum h a şükür ama biz bayanlar yapılan hicbirseyi unutmayiz biliyorsun... ama hala anneci mlsf
İnsallah duzelecek cnm kendine cekmeye bak ewet biliyorum unutmuyoruz ama unutmus numarasi yapiyoruz[/QUOTE]
Aynen öyle canım numara yapıyoruz. Inşallah düzelir. Bi bebisimiz olsa o zaman daha iyi olur

İnsallah duzelecek cnm kendine cekmeye bak ewet biliyorum unutmuyoruz ama unutmus numarasi yapiyoruz
Aynen öyle canım numara yapıyoruz. Inşallah düzelir. Bi bebisimiz olsa o zaman daha iyi olur[/QUOTE]
Bebis size cok iyi geleck cnm kayinvaliden bile giremez araniza hayirlisi ile tez zamanda bebeizin our cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…