- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.381
GEBELİK Testi mi yaptın canım. Bende daha önce saatler sonra da çizgi falan olusmadi amakızlar ya saatler sonra çıkan silik çizgi hakkında neler düşünüyorsunuz?
Ilan neydi canimkızlar bu ilaç adet getiriyormuş inşlh benim erken gelmez ya zamanında gelir
inşallah canım. hepimiz inşallah.benim de üşümek dışında bir belirtim yok.onun da belirti olduğunu yeni öğrendimCanim belirti ne olabilir ki ben hiç öyle şeyler hissedemem kihadi inşaallah hamislik haberi verirsin canim
evet canım hani yapmıştım ya geçenlerde.ertesi sabah baktım ona çok çok zor görünen çizgi vardı.dün yine yaptım yine sabah çizgi vardı ama bu kez daha belirgindi.yine de umutlanmıyorum tabi çünkü 10 dk sonra geçersizdir diyorlar.GEBELİK Testi mi yaptın canım. Bende daha önce saatler sonra da çizgi falan olusmadi ama
Ben olsam umutlandirdim heralde öyle çizgi çıksa 10 dk aslında uzun süre değil kievet canım hani yapmıştım ya geçenlerde.ertesi sabah baktım ona çok çok zor görünen çizgi vardı.dün yine yaptım yine sabah çizgi vardı ama bu kez daha belirgindi.yine de umutlanmıyorum tabi çünkü 10 dk sonra geçersizdir diyorlar.
Alla alla bilmiyordum bak bunuinşallah canım. hepimiz inşallah.benim de üşümek dışında bir belirtim yok.onun da belirti olduğunu yeni öğrendim
Cnm ne zaman yaomayi dusunuyorsun testi elinde ovulosyon testi varsa yapsana o da gebelik sonucunu gosteriyormus cnmKızlar 6 gün kaldı benim adete. ..
Canim ben şimdi annemlerdeyim yapamam... 6 gün kala çıkar mı kiCnm ne zaman yaomayi dusunuyorsun testi elinde ovulosyon testi varsa yapsana o da gebelik sonucunu gosteriyormus cnm
Cnm 0n dakika icinde cikmasi gdkekiyor sonucun bnm bir kere oyle oldu bir saat sonra ikinci cizgiyo gordum ama hamis degildim doktorabsordum olmaz dedi xilk on dkdan sonra kirlenme oldugu icin oyle cikiyormus sonuckızlar ya saatler sonra çıkan silik çizgi hakkında neler düşünüyorsunuz?
İnsalah cnn nasil oldunkızlar bu ilaç adet getiriyormuş inşlh benim erken gelmez ya zamanında gelir
bilmiyorum ki pek umutlanmadım ama biraz heyecanlandım doğrusuBen olsam umutlandirdim heralde öyle çizgi çıksa 10 dk aslında uzun süre değil ki
Anladim cnm bazilarinda erkenden cikiyormus bazilarinda ise cikmiyormus kisiye gore degisiyor cnmCanim ben şimdi annemlerdeyim yapamam... 6 gün kala çıkar mı ki
Canim doğrusunu söylemek gerekirse ben bu ay ümitli değilimAnladim cnm bazilarinda erkenden cikiyormus bazilarinda ise cikmiyormus kisiye gore degisiyor cnm
Hic beelli olmaz cnm .. Bi bakarsin cifr cizgiyi gorursun cnmCanim doğrusunu söylemek gerekirse ben bu ay ümitli değilim
Insaallah burda bekleyen herkes görür o cizgiyiHic beelli olmaz cnm .. Bi bakarsin cifr cizgiyi gorursun cnm
daha iyiym canımİnsalah cnn nasil oldun
ağrım vardı biraz canım ama geçti çok şükürNasil oldun kader arkadasim iyimisin agrin varmi cnm,,, hersey yolunda gidecek inan cnm bizimde yuzumuz tebessumle gulecek bebegimizi kucagimiza aldigimizda cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?