- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.361
Doktor mu dedi cnm bilmiyorum ki o konuda hic bilgim yok insallah hayirlisi ile seninde bebisin olur cnmkızlar ya 2 günde 7 mm büyürmü yumurta çok az geldi sure bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor mu dedi cnm bilmiyorum ki o konuda hic bilgim yok insallah hayirlisi ile seninde bebisin olur cnmkızlar ya 2 günde 7 mm büyürmü yumurta çok az geldi sure bana
doktor cumartesi gel 20 mm olursa iğneyi veririm dedi ama ben okadar ksa sürede o kadar büyümez gibi geldi bugün gittiğimde 13 mm dediDoktor mu dedi cnm bilmiyorum ki o konuda hic bilgim yok insallah hayirlisi ile seninde bebisin olur cnm
Buyuyebilir neden olmasin... benim ikinci yumurtayi doktor gormemisti ... ikinci muayenede gormustu... sonra o doktoru dehistirdim zatenkızlar ya 2 günde 7 mm büyürmü yumurta çok az geldi sure bana
benimde iki tane biri sağda biri solda biri 11 mm diğeri 13 dediBuyuyebilir neden olmasin... benim ikinci yumurtayi doktor gormemisti ... ikinci muayenede gormustu... sonra o doktoru dehistirdim zaten
hiç sorma ya bugün üçüncü günümdu doktora Gittim doktora diyorum ki hocam ilk defa oldu çok saskinim güldü diyor ki kutlama yaptın mi kutlama yapmaya değerÜzülme bizm icin kendiliginden gelen adet bir nimet :)
benim gibi adetine daha çooook olanlar yokmu
yara ilişki esnasında olmuş dedi ama neden oldu bilemiyorumHakkinda hayirlisi olsun cnm insallag gecer bir an once sagligina kavusursun bnde cok uzuldum cnm ilacini duzenli ic yara neden olmus cnm
sağol arkadaşım inşlh geçerCanim 4 senedir çikom var mm de olsa küçülme olmadı ben de takma onu kafana... benim klomen den sonra kistten görülmuyordu yumurtaliklarim 4 5 tane oluşmuş hepsi adetleri gitti onu da dert etme canım. Yarayı bilmiyorum tam olarak. .. canım moralini bozma hepsi geçecek dua et bol bol
Ay hadi az kalmıs hayirli haberler insallahKızlar 6 gün kaldı benim adete. ..
Insaallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz...Ay hadi az kalmıs hayirli haberler insallah
canım napıyosun? belirtilerin var mı? benim de son 5 bakalım.Insaallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz...
Of bu kOcalar. Benimki de tatile gidelim oraya gidelim onlar bize gelsin derken ne tedaviye gidebiliyiruz ne dogru duzgun iliski oluyo. Bu cocugu leylekler mi getirecek saniyo nedir ama sen uzulme catlatma ignesinden 5 gun sonra catladi bnm yumurtalar. Agridan anladim.seninki ne zman gelcek?benimde iki tane biri sağda biri solda biri 11 mm diğeri 13 dedi
benim sıkıntım eşimin yarın akşam gidecek olması malesef doktorun iğne vericeği zaman yanımda olmıcak cumartesi 20mm olursa iğne verirse spermler 3 gün yaşıyormuş belki bir şansım olur diğer türlü zor
dikkate alma canım ilk 10 dk önemlikızlar ya saatler sonra çıkan silik çizgi hakkında neler düşünüyorsunuz?
sağol canım inşşlhcanlarım merhaba nasılsınız?
İlk heyecan canım çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah tez zamanda düzelir durumun ve sürpriz yapar bebişin. yalnız moral bozma canım biliyosun hastalıkların en önemli sebepleri stres sıkıntı.tekrar çok çok geçmiş olsun canım benim
Canim belirti ne olabilir ki ben hiç öyle şeyler hissedemem ki hadi inşaallah hamislik haberi verirsin canimcanım napıyosun? belirtilerin var mı? benim de son 5 bakalım.