• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Buyuyebilir neden olmasin... benim ikinci yumurtayi doktor gormemisti ... ikinci muayenede gormustu... sonra o doktoru dehistirdim zaten
benimde iki tane biri sağda biri solda biri 11 mm diğeri 13 dedi
benim sıkıntım eşimin yarın akşam gidecek olması malesef doktorun iğne vericeği zaman yanımda olmıcak cumartesi 20mm olursa iğne verirse spermler 3 gün yaşıyormuş belki bir şansım olur diğer türlü zor :(

Canim 4 senedir çikom var mm de olsa küçülme olmadı ben de takma onu kafana... benim klomen den sonra kistten görülmuyordu yumurtaliklarim 4 5 tane oluşmuş hepsi adetleri gitti onu da dert etme canım. Yarayı bilmiyorum tam olarak. .. canım moralini bozma hepsi geçecek dua et bol bol
sağol arkadaşım inşlh geçer

canlarım merhaba:KK25: nasılsınız?
İlk heyecan canım çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah tez zamanda düzelir durumun ve sürpriz yapar bebişin. yalnız moral bozma canım biliyosun hastalıkların en önemli sebepleri stres sıkıntı.tekrar çok çok geçmiş olsun canım benimHoppa

benimde iki tane biri sağda biri solda biri 11 mm diğeri 13 dedi
benim sıkıntım eşimin yarın akşam gidecek olması malesef doktorun iğne vericeği zaman yanımda olmıcak cumartesi 20mm olursa iğne verirse spermler 3 gün yaşıyormuş belki bir şansım olur diğer türlü zor :KK43:
Of bu kOcalar. Benimki de tatile gidelim oraya gidelim onlar bize gelsin derken ne tedaviye gidebiliyiruz ne dogru duzgun iliski oluyo. Bu cocugu leylekler mi getirecek saniyo nedir :mad: ama sen uzulme catlatma ignesinden 5 gun sonra catladi bnm yumurtalar. Agridan anladim.seninki ne zman gelcek?

canlarım merhaba:KK25: nasılsınız?
İlk heyecan canım çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah tez zamanda düzelir durumun ve sürpriz yapar bebişin. yalnız moral bozma canım biliyosun hastalıkların en önemli sebepleri stres sıkıntı.tekrar çok çok geçmiş olsun canım benimHoppa
sağol canım inşşlh

Back