- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.321
İlk heyecan merak ettim naptin ne dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşaKızlar yumurtaciklar gelismis cumartesi tekrar gidicem 20 mmyi geçmiş se igne vericek doktor
Canim bekle yarın birden kizariverir belki ... sen çalışmaları aksatma kuzumkizlar cok uzuldum oturdum sinirden hungur hungur agladim bugun 12.gunum ovulasyon testi basliyayim dedim ama silik dahi olsa hic cizgi gormedim ayni hamilelik testi gibi tertemiz sinirlerim bozuldu benimde herkes cok silikte olsa goruyomus bende niye yok bide12 oldu yani sanirim hic cift cizviyi goremicem ne ovulasyonda ne gebelik testinde
Burda kim verirse mujdeyi çok sevincem ben veya başkası. ..Bnm icimdende oyle geciyor kumral ada hamilelik belli olmdaz bakarsin ilk mujdeyi sen verirsin
18 mm olduğunda ben çatlatma iğnesi oldum...Kızlar benimde morelim bozuldu igneyi vuruldugum zamanlarda esim yanimda olmicak malesef yarin aksam gidiyor yumurtalar 13 mm ddi yarina kadar kendiliginden buyuyup catlasa keske ama imkansiz yani benim umutlarim daha yumurtalayamadan bitti
Ewet cnm ama sunuda soyleyin adetin yaklasinca cift cizgi gorursen hamissin demekKızlar ovulasyon testi adete kadar hep silik mi çıkacak artık kayboluyor mu ikinci cizgi
Benim biraz ağrım var ama bugünü de değerlendirelim o zaman ne olur olmaz canım.Ewet cnm ama sunuda soyleyin adetin yaklasinca cift cizgi gorursen hamissin demek
Degerlendir cnm ... İnsallah cift cizgiyi gorursun cnm.. Ewet ilk heyecani merak ettim girmedi netee doktor ne dedi kiBenim biraz ağrım var ama bugünü de değerlendirelim o zaman ne olur olmaz canım.
Ilk heyecan nerelerde ne oldu acaba
Yemek yapiyoruuumm gel yiyelimKizlar napiyonuzzzzzzzz
Ne yapiyordun canim snuper olurdu bn bugun cok yoruldum iste yemek yapamadim kahvalti yaptikYemek yapiyoruuumm gel yiyelim
sıvı tüketmemeye dikkat ettin mi canım 4 saat kadar?kizlar cok uzuldum oturdum sinirden hungur hungur agladim bugun 12.gunum ovulasyon testi basliyayim dedim ama silik dahi olsa hic cizgi gormedim ayni hamilelik testi gibi tertemiz sinirlerim bozuldu benimde herkes cok silikte olsa goruyomus bende niye yok bide12 oldu yani sanirim hic cift cizviyi goremicem ne ovulasyonda ne gebelik testinde
Kuru fasulye pilav canım. Ayy keşke verebilseydim hakkını helal et bizim öğlen ayrı akşam ayrı yemek ben de yoruldimNe yapiyordun canim snuper olurdu bn bugun cok yoruldum iste yemek yapamadim kahvalti yaptik
Helal olsun ne demek cnm ayrica cok severim bnm okul tam gun cnm o yuzden vok yoruluyomKuru fasulye pilav sekeşke verebilseydim hakkını helal et bizim öğlen ayrı akşam ayrı yemek ben de yoruldim
canım internetten hesapladım ona göre 20-21 falan çıktı senin bat
rica ederim canım. sabretmek çok zor iş.Cok tesekkur ediyorum canim.19 nisani bekliyordum desene iki gun daha atiyorum ve beklicem..sabirrrr..:).
Kizlar napiyonuzzzzzzzz