- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.301
Bu ay müjde verecek kimse yok muuu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım olunca yazar zaten herkesBu ay müjde verecek kimse yok muuu ???
Duzeduzensiz oluyor galiba senin adetin cnm umidunu yitirme. Kendinide dinleme cnm
Doğru soyluyosun... bizde olmayinca milleti merak ediyoz napalim...canım olunca yazar zaten herkes
kotu dusunme canim cok gecmis olsunbiraz araştırdım da folikül çatlamayınca kist oluyomuş
ayy ben okudum hamile kalanlarda oluyormus hadi bakalim ins bat a az kaldi zaten senin demi canimKızlar cisimi yaparken yanma ağrı oluyor bi de kan geldi bugün benden böyle uçuk pembe ne oluyor bana
ay canim ck sevindim benimde ovulasyon testlerim geldi ama daha yapamadim cunku ben hep sivi tuketiyrm yksa dusuyrm basim donuyo yapacak zaman hic bilamamdimMerhaba canlar..nasilsiniz..bel agrisi goguslerde agri azicik kasiklarda agri ve akinti ile bugunum geciyor..kaptirmak istemiyorum kendimi ama kaldi onbir gunum..:).19 nisan gelsin bir an once..:)..sizlerde gelismeler varmi..?
yok canim senin anlattiklarin hamileleik belrtilerindenmis ben baya arastirmistimda hatta bi bayan altina yapcakym dedi bide kan yerlesme kani olablr goguslerin agriyo mu hadi bakalm bence mujde gelcek sendenCanim enfeksiyon sanırım. Allah ın izniyle bir gün müjdeli haber de veririz inşaallah.
benim ovulasyon testimde dioki canim son 3 ayin ortalamasini alindiyorduKizlar aklima takildi..yardimci olabilirseniz cok mutlu olucam..uc aylik adet baslangiclarim
9 ocak-8 subat-19 mart..
Acaba ben bugunlerdemi adet olucam.yoksa 19 marta goremi bekliyim.gecen ay goguslerim hic agrimamisti ama bu sefer agriyor sis adet olucam gibi maalesef..benimde umudum kalmiyor gibi.allahim ellerimizi bos birakmasin..ins fikriniz vardir..
Evet canim az kaldı... olursa da olmazsa da hayırlısı hersey Allah tan ...ayy ben okudum hamile kalanlarda oluyormus hadi bakalim ins bat a az kaldi zaten senin demi canim
CRAZYBEL ağzından bal dalıyor canım. .. göğüslerim agriyorda her ay adete yakın ağrir benim ki ... Bugün okulda derste birden geldi altıma yapıyordum nerdeyse ama ağrılı oluyor bana enfeksiyon gibi gelmistiy
yok canim senin anlattiklarin hamileleik belrtilerindenmis ben baya arastirmistimda hatta bi bayan altina yapcakym dedi bide kan yerlesme kani olablr goguslerin agriyo mu hadi bakalm bence mujde gelcek senden
hadi insallah zumrem burda yazilanlati hep okudum hani can skintisi seni umutlandirmak istemem ama bahsettiklerinden bahsediyolardi bak simdi gogsunu skiyomusun agrimiyomus ama gogus ucun cok aciyomus damarlar belirginlesiyomus bide koyulasiyormus gogus uu bide senin anlattiklarin oluyomus idrra cok cikiolarms sonra tutamiyolarmis zor yetisiyolarmis senden gelen kanama fln ins kumral ada ins okuduklarim bole canimCRAZYBEL ağzından bal dalıyor canım. .. göğüslerim agriyorda her ay adete yakın ağrir benim ki ... Bugün okulda derste birden geldi altıma yapıyordum nerdeyse ama ağrılı oluyor bana enfeksiyon gibi gelmisti
Insaallah canım ... hayırlısı olsun... Bugün derste altıma yapıyordum nerdeysej
hadi insallah zumrem burda yazilanlati hep okudum hani can skintisi seni umutlandirmak istemem ama bahsettiklerinden bahsediyolardi bak simdi gogsunu skiyomusun agrimiyomus ama gogus ucun cok aciyomus damarlar belirginlesiyomus bide koyulasiyormus gogus uu bide senin anlattiklarin oluyomus idrra cok cikiolarms sonra tutamiyolarmis zor yetisiyolarmis senden gelen kanama fln ins kumral ada ins okuduklarim bole canim
kizlar cok uzuldum oturdum sinirden hungur hungur agladim bugun 12.gunum ovulasyon testi basliyayim dedim ama silik dahi olsa hic cizgi gormedim ayni hamilelik testi gibi tertemiz sinirlerim bozuldu benimde herkes cok silikte olsa goruyomus bende niye yok bide12 oldu yani sanirim hic cift cizviyi goremicem ne ovulasyonda ne gebelik testinde
canım internetten hesapladım ona göre 20-21 falan çıktı senin batKizlar aklima takildi..yardimci olabilirseniz cok mutlu olucam..uc aylik adet baslangiclarim
9 ocak-8 subat-19 mart..
Acaba ben bugunlerdemi adet olucam.yoksa 19 marta goremi bekliyim.gecen ay goguslerim hic agrimamisti ama bu sefer agriyor sis adet olucam gibi maalesef..benimde umudum kalmiyor gibi.allahim ellerimizi bos birakmasin..ins fikriniz vardir..
Bnm icimdende oyle geciyor kumral ada hamilelik belli olmdaz bakarsin ilk mujdeyi sen verirsinEvet canim az kaldı... olursa da olmazsa da hayırlısı hersey Allah tan ...
Cnm uzulme streste geciktirir her gun deneyin cnm muhakkak yakalarsin o zamankizlar cok uzuldum oturdum sinirden hungur hungur agladim bugun 12.gunum ovulasyon testi basliyayim dedim ama silik dahi olsa hic cizgi gormedim ayni hamilelik testi gibi tertemiz sinirlerim bozuldu benimde herkes cok silikte olsa goruyomus bende niye yok bide12 oldu yani sanirim hic cift cizviyi goremicem ne ovulasyonda ne gebelik testinde