- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #1.161
insallah gecer cnm bnmde bugun agrım var cnmcanım ne olsun bugün daha iyiydim ancak ağrım var sürekli belim kopacak ilaç kullanıyorum bebek olmaz bu ay tutmamıştır kuvvetli ağrı kesici aldım çünkü innşlh kötü olmam bu akşam yine
canım kotrole gittin ya bugün alttan muayene olduysan ağrı yapar biraz benim kanamam bile olmuştuinsallah gecer cnm bnmde bugun agrım var cnm
ne tür onlem alacaksınız
iyi akşamlar cnmHepinize iyi aksamlar canlar..guzel ruyalar gorelim ins..hoscakalin..<3 <3
yok cnm alttan muane olmadım leke geliyor galıba o uzden agrıyor cnmcanım kotrole gittin ya bugün alttan muayene olduysan ağrı yapar biraz benim kanamam bile olmuştu
folik asit içiyon mu pekiHic olmazsa agir kaldirmayacagim, düşük tehlike kanamam olursa doktora gidecegim.. yani farkinda olacagiM..
folik asit içiyon mu peki
bnde ilçlara karsıyım ama içmen gerekiyor cnm hamileyken de içecenHayir icmiyorum. Ben ilaclara karsiyim. Folik asit iceren sebze ve meyveleri günlük tuketiyorum..
bnm canım ne zaman adet göreceğm bile belli değil,benim gibi adetine daha çooook olanlar yokmu
canım nasıl bakıyor ultrasonlamı inşllh bu defa banada öyle bakar ya alttan çok kötü oluyoryok cnm alttan muane olmadım leke geliyor galıba o uzden agrıyor cnm
bat kaç cnmbenim gibi adetine daha çooook olanlar yokmu
bnde ilçlara karsıyım ama içmen gerekiyor cnm hamileyken de içecen
ewet cnm ultrasyonla bakıyor sadece gittiğim proföser alttan bakmıştı ewet cok zor cnmcanım nasıl bakıyor ultrasonlamı inşllh bu defa banada öyle bakar ya alttan çok kötü oluyor
cnm sebzelerden ne kadar yesende folik asit önemli şimdi kullanmasan bile hamile kalınca hemen başla bebeğinin sinir sistemi ve ileride bir anomali olmaması için bu gerekliHayir icmiyorum. Ben ilaclara karsiyim. Folik asit iceren sebze ve meyveleri günlük tuketiyorum..
bende bulguru çok tüketiyom folik asit vucutta depolanmıyor cnmbulgur yemek en buyuk folik asiti sagliyor o yuzden bulguru tercih ediyorum. Ne zaman gebe kalacagimizi bile bilmiyoruz. En bastan beri icseydim bu kadar yil iciyor olurdum. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
canım folik asidin bir zararı yok gereğinden fazlasını atıyor vücud zatenbulgur yemek en buyuk folik asiti sagliyor o yuzden bulguru tercih ediyorum. Ne zaman gebe kalacagimizi bile bilmiyoruz. En bastan beri icseydim bu kadar yil iciyor olurdum. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
canım en fazla mercimekte varbulgur yemek en buyuk folik asiti sagliyor o yuzden bulguru tercih ediyorum. Ne zaman gebe kalacagimizi bile bilmiyoruz. En bastan beri icseydim bu kadar yil iciyor olurdum. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
aynen cnmfolik asit vucutta depolanmadığı için sorun olmaz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?