- Konu Sahibi Kelebek_10
- #1.141
[
sen nasılsın vildanca nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gurur yapıyor çocuğu olmayan erkekler nasıl tahlil oluyormuş falan diyor amannn uğraşamıyacağım onunla ben gider olurum muayene ne yapayım obeklesincanım kanda cıkmaz eşin çocukluk yapıyor bnce biz nelere katlanıyoruz alttan muane bile oluyoruz bunumu yapamayacak eşin esini ikna et cnm
[
süper yapmısın cnm sırasıyla alırız haberlerımızı canım ewet artık bebeğe başlayacagız adet bi göreyim sonra bebek çalışmalarınaKistinin kuculmesine cok sevindim canim.sirada bebek var ozaman hadi bakalim..:)..bende iyiyim.kasiklarda gaz gibi siskinlik var..reglime kaldi 13 gun..gunleri sayiyorum iste..kafam dagilsin diye ismek kursuna gidiyorum.haftada iki gun cok iyi geliyor bana..:).oyle iste.sen neler yaptin.?
kendini dinlememeye gayret göster cnmKistinin kuculmesine cok sevindim canim.sirada bebek var ozaman hadi bakalim..:)..bende iyiyim.kasiklarda gaz gibi siskinlik var..reglime kaldi 13 gun..gunleri sayiyorum iste..kafam dagilsin diye ismek kursuna gidiyorum.haftada iki gun cok iyi geliyor bana..:).oyle iste.sen neler yaptin.?
neden olmasın kı cnm yükselebilir yap bakalım tekrar testArkadaslar belli olan yok mu? Yani adeti yakladip da adet olmayan?? Benim basim donuyor su an. Yarin tekrar test yapicam.
Bi arkadasim 5 gün önce test yapmistu degeri 0 cikmisti. Simdi 17 kusur cikmis yani hamile cok sevindim. Ben de umutlandim. 4 gün once test yapmistim 2.3 cikmisti.. hafmdi hayirlisi yarin icin sabirsizlaniyorim gerçekten. .
kendini dinlememeye gayret göster cnm
neden olmasın kı cnm yükselebilir yap bakalım tekrar test
yap cnm bizede haber ver ama mutlakaInsallah insallah. Vardir. Cok heyecanlandim bakalim..
Arkadaslar belli olan yok mu? Yani adeti yakladip da adet olmayan?? Benim basim donuyor su an. Yarin tekrar test yapicam.
Bi arkadasim 5 gün önce test yapmistu degeri 0 cikmisti. Simdi 17 kusur cikmis yani hamile cok sevindim. Ben de umutlandim. 4 gün once test yapmistim 2.3 cikmisti.. hafmdi hayirlisi yarin icin sabirsizlaniyorim gerçekten. .
ewet oyleydi ama simdi oyle yapmayacam cnm getirmeyecem kendine ugraş bu tatlımAhh elimde olsa keske dusunmesem.aklimin bir kosesinde hic cikmiyor..sizdede oyledir..
takılmayacağım canım istemiyor zorlayamam ne yapayımbunda gurur yapacak bir şey yok saglık sonuçta takma canım boşver.. düşük çıkarsa tedavi olacak ne var ki bunda işte erkek boşver o zaman cnm takma kafana
ilk isim insallah size haber vermek olacak..yap cnm bizede haber ver ama mutlaka
Ben gunum gecmeden test yapmak istemiyorum bilgece sabirsizimdir ama sabir diyorum..:).ins sende vardir..aminn..
e anlat cnm ne var ne yoktakılmayacağım canım istemiyor zorlayamam ne yapayım
ne tür onlem alacaksınızilk isim insallah size haber vermek olacak..
Sagol. Ama ben adetten once ogreneyim istiyorum ki onlemini alayim.. o yuzden bu ay boyle denemek istiyorum. .
ilk isim insallah size haber vermek olacak..
Sagol. Ama ben adetten once ogreneyim istiyorum ki onlemini alayim.. o yuzden bu ay boyle denemek istiyorum. .
canım ne olsun bugün daha iyiydim ancak ağrım var sürekli belim kopacak ilaç kullanıyorum bebek olmaz bu ay tutmamıştır kuvvetli ağrı kesici aldım çünkü innşlh kötü olmam bu akşam yinee anlat cnm ne var ne yok