• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

cnm sebzelerden ne kadar yesende folik asit önemli şimdi kullanmasan bile hamile kalınca hemen başla bebeğinin sinir sistemi ve ileride bir anomali olmaması için bu gerekli

bende bulguru çok tüketiyom folik asit vucutta depolanmıyor cnm

Ya iste ilk once folik asit degerime baktirmam lazim. Mesela bir uye yazmisti doktoru vermis folik asit ama megersem zaten yuksekmis vucudunda kullansaymia cok kotu sonuclari olacakmis.
Elbet evladimda bir sorun olsun istemem bakalim doktor ne derse hayirlisiyla ona uyacagim elbet..

Kizlar folik asitinin zararlari da var. Vucutta varsa bi de ustune alip daha fazla olursa Allah korusun çocukta otizm ve astim olasiligini yukseltiyormus..

bu ay olmasada üzülmeyin en azından adet görüyorsunuz bir dahaki aya deneme şansınız yine var
ben ilaç kullanmazsam adet göremiyorum bir kere bıraktım amann dedim 5 ay adet olmadım buda şansımı düşürüyor tedavisiz olmuyor daha ne kötü durumda olanlar var halimize şükür

bu ay olmasada üzülmeyin en azından adet görüyorsunuz bir dahaki aya deneme şansınız yine var
ben ilaç kullanmazsam adet göremiyorum bir kere bıraktım amann dedim 5 ay adet olmadım buda şansımı düşürüyor tedavisiz olmuyor daha ne kötü durumda olanlar var halimize şükür
ewet cnm şükredelim

aynen öyle arkadaşım halimize bin şükür hamdolsun

Back