kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

canım şimdi kistin var mı bnimde kistim var bir yıl denedik çocuk olmayınca visanne ilacına başladım allaha şükür küçüldü
var vaaar olmaz mı...bana hiç ilaç vermediler..ben soğan kürü yaptım geçen yıl 2 kere. küçüldü...şimdi 3. yapıyorum inşallah faydası olur

çok yıpratıcı bir dönem 6 ay beklemek insanı çok yorar ama tabiki Allahın takdiri ne zaman verecekse o güne razıyız
Ewt cnmm bu uc ay icinde hic adet gormedim bu ikac adet gordurmuyor her seyin hayirlisi. Hayirlisi ile insallah saglikli hayirli evlatlar nasip eder rabbim birbirimuze haber edelim gelismelerden

canım benim kistim var hayıt tohumu çayını o yüzden içiyordum incir kürüde yumurta olgunlaştırma ve çatlatma için

evet öyle... canım sen kaç aydır korunmuyorsunuz
canım biz aralıktan bu yana korunmuyoruz nisanda 5. ayımız bitecek hakkımızda hayırlısı benim bat 15nisan ondan sonra doktora gideyim diyorum nasıl yapsam bilemedim sen özelemi gidiyorsun yoksa devletemi hsg de hamileliğe yardımcıymış bende çektirmek istiyorum kapalı tüpleri açıyorlarmış çektirdikten sonra hemen hamile kalanlar var

canım biz aralıktan bu yana korunmuyoruz nisanda 5. ayımız bitecek hakkımızda hayırlısı benim ba 15nisan ondan sonra doktora gideyimdiyorum nasıl yapsam bilemedim sen özelemi gidiyorsun yoksa devletemi hsg de hamileliğe yardımcıymış bende çektirmek istiyorum kapalı tüpleri açıyorlarmış çektirdikten sonra hemen hamile kalanlar var
Canum bBn ozele gidiyorum. Devlette doktorlara kalsa ameliyat diyor iyi bi doktorabuldum ona vgidiyorum profosere de gittittm simdi bir hafta sonra tekrar gidecem iilacu burakmak istedigimi soyleyecem bnm esiminde varikosel var o yuzdenden birakacam ilaci. İki ay icinde hamile kalmazsam rahim filmi cekilecem cnm

X