- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
canım bence salı günü yap pazartesi yumurtlasan bile salı günü yinede çıkar çünkü hormon yüksek olacakinşallah canım inşallah testi yarın mı yapsam salı mı acaba sence napıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence salı günü yap pazartesi yumurtlasan bile salı günü yinede çıkar çünkü hormon yüksek olacakinşallah canım inşallah testi yarın mı yapsam salı mı acaba sence napıyım
hoşgeldin canım sen yeni adet oldun sanırım burda en erken 16 nisan bat ancak sende katıl aramıza paylaş bizimle durumlarınımerhaba kızlar 4 nisanda adet olan var mı beraber takip edelim
Hiç belli olmaz canım kısmet hayırlısı ... ben olumsuz olsa da uzulmuyorum artık çok önümüzdeki maçlara bakiyorumahh haydi inşşlh tutar ikimizin de senin kistin aha da küçük rahim filmide çekildin senin şansın daha yüksek
ben de öyle düşündüm salı yaparım artıkcanım bence salı günü yap pazartesi yumurtlasan bile salı günü yinede çıkar çünkü hormon yüksek olacak
İyim cnm sn nasilsin nevar ne yok cnmkızlar nasılsınız bugün?
Sevindim cnm at boyle iste :)iyiyim canım temizlikle uğraştım bugün biraz. kafamdan atmaya çalıştım bebek düşüncesini.
aslında temizlikten sonra 3 saat kadar uyumuşum. istesem de düşünemedimSevindim cnm at boyle iste :)
Demekki kendini yorrman gerekiyormus zihninide yor cnm bak nasil oluyor bebisaslında temizlikten sonra 3 saat kadar uyumuşum. istesem de düşünemedim
ay inşallah canım yaa.dua edelim birbirimize. ben hep ediyorum inşallah en kısa sürede güzel haberler veririz.Demekki kendini yorrman gerekiyormus zihninide yor cnm bak nasil oluyor bebis
Bnde ediyorum cnmninsallah guzel haberler verirsiniz alllahin izni ile gun asiri deneyinncnmay inşallah canım yaa.dua edelim birbirimize. ben hep ediyorum inşallah en kısa sürede güzel haberler veririz.
öyle yapıyoruz canım.ama şimdi benim 10 gün varya yumurtlamayı çoktan geçtim diye düşünüyorum akıntım falan hiç yok normal zamanımda bile böyle kuru olmazdım. yani hala denesek şansımız var mı kiBnde ediyorum cnmninsallah guzel haberler verirsiniz alllahin izni ile gun asiri deneyinncnm
Dne cnm adetine iki gun kalaya kadar dene cnm ve olacagina inanarak dene cnmöyle yapıyoruz canım.ama şimdi benim 10 gün varya yumurtlamayı çoktan geçtim diye düşünüyorum akıntım falan hiç yok normal zamanımda bile böyle kuru olmazdım. yani hala denesek şansımız var mı ki
tamam canım öyle yapıyım o zamanDne cnm adetine iki gun kalaya kadar dene cnm ve olacagina inanarak dene cnm
Ovulasyon testi kullansana cnmtamam canım öyle yapıyım o zaman
bu ay ilk denemydi kullanmadım canım.olmazsa bu ay alıcam bendeOvulasyon testi kullansana cnm
İnsallah profilindeki tatli bebesin olurbu ay ilk denemydi kullanmadım canım.olmazsa bu ay alıcam bende