- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
-
- Konu Sahibi Kelebek_10
belki yine yoktur canım sen adetinde yaptır emin oloofff kesin pko var o zaman kan testinden belli oluyo demişlerdi ben de yaptırdım yok diye seviniyodum..
Allah istedikten sonra hiçbir şey engel değilki canım.forumda çok arkadaş var pko olup hamile kalan.ilk denemede kalanlar bile varbu ay ne zaman adet olacam kim bilir..çok mu zor pkoluyken hamile kalmak
neye yemin ettim canımanlayamdım benCanim kizdin yeminettin gitmem diye ama gitmende gerekiyor sagliigim icin yemin nasil bozulur
amin canım.eğer hamilelik olmazsa bu ay kesin git adetinde dra ihmal etmeöyle tabii Allah içimize ferahlık versin
canım nasılsın senle günlerimiz aynıydı belirtilerin var mı?neye yemin ettim canımanlayamdım ben
Cok gecmis olsun cnmiki kez uykuda nöbet geçirdim epilepsi dediler ilaç kullandım canım oyüzden hep erteledik
Cnm sen bi rahatla kistin olsaydi doktor gorurdu cnm ultrasyonda da goruluyor bn adetli degildim mesala ogrendigimde sen rahatlat kendini hersey normale donecek cnmoofff kesin pko var o zaman kan testinden belli oluyo demişlerdi ben de yaptırdım yok diye seviniyodum..
neye yemin ettim canımanlayamdım ben
Cnm seninle bi denk gelemedik denk gelince anlatayimneye yemin ettim canımanlayamdım ben
Sen rahatladigin zmn adetin de duenli olur kendini motive et cnm aklini baska birseyle kurcala adet yaklasinca arkadaslarinla vakit gecir bir yerlere git kitap oku cn. Yoksa hasta olursun cnmCnm sen bi rahatla kistin olsaydi doktor gorurdu cnm ultrasyonda da goruluyor bn adetli degildim mesala ogrendigimde sen rahatlat kendini hersey normale donecek cnm
sağol canımCok gecmis olsun cnm
Sen rahatladigin zmn adetin de duenli olur kendini motive et cnm aklini baska birseyle kurcala adet yaklasinca arkadaslarinla vakit gecir bir yerlere git kitap oku cn. Yoksa hasta olurCnm sen bi rahatla kistin olsaydi doktor gorurdu cnm ultrasyonda da goruluyor bn adetli degildim mesala ogrendigimde sen rahatlat kendini hersey normale donecek cnm
Adetin ne zamandi cnmsağol canım
15 nisan canımSen ra
Sen rahatladigin zmn adetin de duenli olur kendini motive et cnm aklini baska birseyle kurcala adet yaklasinca arkadaslarinla vakit gecir bir yerlere git kitap oku cn. Yoksa hasta olur
Adetin ne zamandi cnm
Aa sen ilk heyecanla ayniymis cnm15 nisan canım
evet canım aynı.bu belirtiler ne ara başlar acaba? ama hissediyorum ya olmadı sankiAa sen ilk heyecanla ayniymis cnm
Oyle dusunme cnm adetin gecikince baslar belirtiler cnm.. Aman adetain duzenli ise adetten birkac gun once kan testinde cikar'' belirtiyi biz arayipta buluyaoruz cnm adet gecikmeden belirti olmaz cnmevecnmanım aynı.bu belirtiler ne ara başlar acaba? ama hissediyorum ya olmadı sanki
lur ilk heyecanla sen ilk once veriyormusunuz hamileyiz diye' en erken tarih sizinkisiOyle dusunme cnm adetin gecikince baslar belirtiler cnm.. Aman adetain duzenli ise adetten birkac gun once kan testinde cikar'' belirtiyi biz arayipta buluyaoruz cnm adet gecikmeden belirti olmaz cnm
doğru söylüyosun.bizimki çok istediğimizden teselli ediyoruz işte kendimizi belirti diyeOyle dusunme cnm adetin gecikince baslar belirtiler cnm.. Aman adetain duzenli ise adetten birkac gun once kan testinde cikar'' belirtiyi biz arayipta buluyaoruz cnm adet gecikmeden belirti olmaz cnm