- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.281
Canım o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı nı kumral adaya ve ilk heyecan a versinTatlim ne oldu son durum, geldi mi melegin?
Bu arada benim de size bir mujdem var kizlar ben de hamileyim
Canım inan sende hamile olacaksın rabbim sanada nasip edecek biz 35 günlük olduk.Ben 25 gün önce laparoskopi oldum . İnşallah bu ay hemen hayirlisiyla kalsam da kistim tekrarlamadan.
Amanda aman gebelik takvimi yapılmış ALLAH kucagina almayi nasip etsin inşallah
Canım o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı nı kumral adaya ve ilk heyecan a versin
Kuzum bnm rabbim tamamını erdirsin inşallah. Kendine dikkat et yorma.Sagolun canlarim... vallahi her aklima geldiginde onlara dua ediyorum... Rabbim olanlara saglik sihhat hayirli omur nasip etsin... olmayanlara da tez zamanda hayirlisiyla mujdelerini almayi...
Tam da herseyi tup bebege buraktigim zamanda oldu... esime morfoloji dusuk ondan olmuyodur dediler... biz de tup bebek deneriz yaza demistik birden tam da o ay oldu... Mevlam isteyen benim gibi hasretle bekleyen herkese nasip etsin... kizlar hep dualarimdasiniz inanin cunku biz inaniyoruz...
Merhaba ilk önce allah sağlıkla bebeğinizi kocağınıza almayı nasip etsin, kırk kere maşallah :) benim eşimde de morfoloji sorunu var tüp bebeğe başlıyoruz eşimin morfoloji %3 tü şimdi ise sıfırSagolun canlarim... vallahi her aklima geldiginde onlara dua ediyorum... Rabbim olanlara saglik sihhat hayirli omur nasip etsin... olmayanlara da tez zamanda hayirlisiyla mujdelerini almayi...
Tam da herseyi tup bebege buraktigim zamanda oldu... esime morfoloji dusuk ondan olmuyodur dediler... biz de tup bebek deneriz yaza demistik birden tam da o ay oldu... Mevlam isteyen benim gibi hasretle bekleyen herkese nasip etsin... kizlar hep dualarimdasiniz inanin cunku biz inaniyoruz...
İyiz canım. Bizim dr gaz problemiz var. Çok ağlıyor .ve kolik canım. Ne yapsam geçmiyor. Bizimde 40 ı mız çıktı. Canım geceleri sen kaç saatte bir emziriyorsunNailsiniz canlar .ben iyiyim 17 günlük olduk.gaz priblemi dışında cok şükür biseyimiz yok . ama oğlum cok kıskanıyor. Huyu değişti. Hircinlasti.o masum oglusum bana ters yapmaya başladı. ..xok üzülüyoruz bu duruma ...kendinize iyi bakinn
Canım sen naptın ameliyat olacağım diyordun oldun muMaşallah canım . Oğlunda zamanla alışır daha çok yeni ona da hak vermek lazım. Rakip gibi görüyor şimdi kardeşini :)) bütün ilgi şimdi prenseste napsin çocuk
Oldum canım. İstanbulda oldum ameliyatı.1 ay oldu olalı çalışmalara başladık inşallah ben de müjdeli haber veririm sizeCanım sen naptın ameliyat olacağım diyordun oldun mu
Geçmiş olsun cnm inşallah güzel haberini bekliyoruz. Eşin keçi boynuzu pekmezi içsin.Oldum canım. İstanbulda oldum ameliyatı.1 ay oldu olalı çalışmalara başladık inşallah ben de müjdeli haber veririm size
Valla canim bizde de 3tu doktor urologa gidin dedi saldi bizi...Merhaba ilk önce allah sağlıkla bebeğinizi kocağınıza almayı nasip etsin, kırk kere maşallah :) benim eşimde de morfoloji sorunu var tüp bebeğe başlıyoruz eşimin morfoloji %3 tü şimdi ise sıfırsizin nasılsı acaba ?
14 15 16. Gunlerde yogun calisinOldum canım. İstanbulda oldum ameliyatı.1 ay oldu olalı çalışmalara başladık inşallah ben de müjdeli haber veririm size
Eşimde de morfoloji sorunu çıktı malasef14 15 16. Gunlerde yogun calisin
Mujdeni bekliyorum dualarimdasin
Canim bir onceki mesajimi oku ve lutfen Allah icin kolay olan seyleri sorun diye gorme...Eşimde de morfoloji sorunu çıktı malasef(
2 saatte birdi canim ama artık kendi kalkinca veriyorum uyku düzeni olussun diye hani derler ya kirkinda öğrendiğini 70 senede öğrenmezmis oglumda o hatayi yaptim saatte bir emzirdim cocuk halen gece uykusunu sevmez..bunu da kendine biraktim kendi kalkinca veriyorumİyiz canım. Bizim dr gaz problemiz var. Çok ağlıyor .ve kolik canım. Ne yapsam geçmiyor. Bizimde 40 ı mız çıktı. Canım geceleri sen kaç saatte bir emziriyorsun
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım.2 saatte birdi canim ama artık kendi kalkinca veriyorum uyku düzeni olussun diye hani derler ya kirkinda öğrendiğini 70 senede öğrenmezmis oglumda o hatayi yaptim saatte bir emzirdim cocuk halen gece uykusunu sevmez..bunu da kendine biraktim kendi kalkinca veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?