• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

I
Cok skldm artık. Stres yapmamam gerektiğini biliyorum ama elimde değil .psikolojim bozuldu. Cinsellikten tiksindim. Psikolog a mi gitsem acaba .
Iyi geleceğine inanıyorsan git canim ...ama inanki beklemedigin bir anda calacak kapini minik melegin

Cok skldm artık. Stres yapmamam gerektiğini biliyorum ama elimde değil .psikolojim bozuldu. Cinsellikten tiksindim. Psikolog a mi gitsem acaba .
Kumralcim hepimiz o donemi cok yakin tarihte gecirdik... Ben en son kabullenmistim umudumu kaybetmedim ama kabullendim... dedim benim imtihanim buysa varsin olsun Rabbime isyan edecek degilim... bize Allah vermiyor derim Allah tan geleni kabullenirim dedim... Rabbim de bana madem derdimi kabullendin dualarini kabul ettim dedi inşAllah... Allah in once derdini kabullen bacim O seni ve kalbinden geceni hakkiyla bilendir... bu hayatta cocuga saplanip kalma kendine mesgale bul kursa git... kendini mutlu edecek bir ugrasi bul mutlaka... biz hep buradayiz Allah izin verirse hep yanindayiz unutma canim... ;) mujdeni bekleyecegiz.... ;) dualarimizdasin ;)

Cinsellik zaten kadin icin erkek kadar sık istenen birsey degil ki 15.16.17. Gunlere dikkat et geri kalanlarda yorma kendini cok ;)

İpek hanımın sesinde kendi sesimi unuttum canim.senin hamilelik nasil kalp atışını duydun mu
Duyduk cnm hatta gorduk bile pitpit goruluyor ultrasondan :) bir de bizimki 5 gun geriden geliyormus... 10. Hafta gorunuyor ama ctesi 10 olcak aslinda

Kızlar bu topiği yeni gördüm bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi sekiz aydır bebiş istiyoruz ama tık yok eşimin sperm sonuçları morfoloji yüzde iki sayı yeterli ama hız da düşük doktorlar bu değerlerle olur diyor ama ben nette olanına rastlamadım ne diyorsunuz ben napim aşılama yoluna mı gideyim

Kızlar bu topiği yeni gördüm bilgi sahibi olan varsa yardım edebilir mi sekiz aydır bebiş istiyoruz ama tık yok eşimin sperm sonuçları morfoloji yüzde iki sayı yeterli ama hız da düşük doktorlar bu değerlerle olur diyor ama ben nette olanına rastlamadım ne diyorsunuz ben napim aşılama yoluna mı gideyim
Cnm bnm eşiminde düşüktü keçi boynuzu kürü içti ve ilaç verdi doktor

Back