- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.061
Senin işin çok zor tabi canım. Su çok iç canım enfeksiyon A iyi gelir yarın gidecem bnde doktoraBende dun cok rahatsizdim dogiryorum sandim ama degilmis enfeksiyon çıktı. Nstye girdim bisey cikmadi bzim kiz doğum pozisyonundan makat pozisyonuna dönmüş. .onun disinda iyiyim uyku dışında uykumu alamiyorum. Oglan hastalandı amannn ben baya yogunum yorgunum canim
Ne zman gittin ne kadar kilosu benimde zayif canimMoralim bozuluyor canım. Oğlum da zayıf
33 hafta da canım 1800 du yarın tekrar gidecemNe zman gittin ne kadar kilosu benimde zayif canim
Canım nasıl dönmüş ya. Bnm doktorum 30 dan sonra dönen bebekler bir daha dönmez demişti demekki senin kş yaramaz :))Bende dun cok rahatsizdim dogiryorum sandim ama degilmis enfeksiyon çıktı. Nstye girdim bisey cikmadi bzim kiz doğum pozisyonundan makat pozisyonuna dönmüş. .onun disinda iyiyim uyku dışında uykumu alamiyorum. Oglan hastalandı amannn ben baya yogunum yorgunum canim
Gittin mi canim ne kadar olmus oglusn33 hafta da canım 1800 du yarın tekrar gidecem
Senin kş kaç kilo ve kaçıncı haftan
Gittim canım 2100 gram olmuş oğlumGittin mi canim ne kadar olmus oglusn
Maşallah 3 kesin tamamlar canim sıkma canını iyi ol son 1 ayGittim canım 2100 gram olmuş oğlum
İnşallah canım sağlıklı olsunda. Sen ne yaptın gittin mi doktoraMaşallah 3 kesin tamamlar canim sıkma canını iyi ol son 1 ay
İnşallah bu ay olur nilgün arkadaşımkızlar 6gün gecikmeden sonra adet oldum ama çok sıkıntılıydı hamile değilim yani
Olabilir canım. Ne yapmaya karar verdin kuzumKızlar ilk defa bu ay ağrısız sancısız adet oldum . Iltihap varmış ilaç kullanmıştım acaba iltihaptan mi ağrım çok oluyordu ki
Hiç bilmiyorum ne yapacağımı okullar bi tatil olsun istanbula gidicem sanirimOlabilir canım. Ne yapmaya karar verdin kuzum
Evet canim iltihap ve kist ağrı yaparmış insallah nedenin iltihaptir da bu ay kalırsınKızlar ilk defa bu ay ağrısız sancısız adet oldum . Iltihap varmış ilaç kullanmıştım acaba iltihaptan mi ağrım çok oluyordu ki
İnşallah canım benim ameliyata hiç gerek kalmaz .Evet canim iltihap ve kist ağrı yaparmış insallah nedenin iltihaptir da bu ay kalırsın
Olur canım hiç merak etme peki dönmüş mü bebeğin.Gittim canim Çarşamba günu bizmkki de 1860 olmus cok şükür iyi gidiyoruz dr 2bucuk olsun bize yeter dedi
Canım bebek çalışmasına devam ediyorsunuz demi. İnşallah doktora gitmeden güzel haber alırsınİnşallah canım benim ameliyata hiç gerek kalmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?