- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.081
Bn doktoruma konuştum canım doğumu o ana bağlı dedi.Yok dön memis bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn doktoruma konuştum canım doğumu o ana bağlı dedi.Yok dön memis bakalim
Canım doktorun kaç güne bir çağırıyorYok dön memis bakalim
Senin doğum icin mi yani normal de yapabilirsin o zmanBn doktoruma konuştum canım doğumu o ana bağlı dedi.
10 günde 1 çağırıyor canimCanım doktorun kaç güne bir çağırıyor
Ewet canım Gögüs teki normal doğum zor olur dedi dedim o da o an belirleriz defi çatı muayene si yapmıyormuş doğum zamanı yapıyormuşSenin doğum icin mi yani normal de yapabilirsin o zman
Bnm ki de öyle çağırıyor canım senin doktorun da sürekli bebeğin hareketlerini kontrol et diyor.10 günde 1 çağırıyor canim
Sakin moral bozma... Allah bize de nasip edecek İNŞALLAH hayirlisiylakızlar 6gün gecikmeden sonra adet oldum ama çok sıkıntılıydı hamile değilim yani
Rabbim size de nasip edecek. En yakın zamandaSakin moral bozma... Allah bize de nasip edecek İNŞALLAH hayirlisiyla
Hayirlisi olsun be gülüm... siz de bi doğurun da hayirlisiylaRabbim size de nasip edecek. En yakın zamanda
Hayırlısı ile inşallah canımHayirlisi olsun be gülüm... siz de bi doğurun da hayirlisiyla
Yo demiyo valla ben pimpiril yapiyorum ben takip ediyorumBnm ki de öyle çağırıyor canım senin doktorun da sürekli bebeğin hareketlerini kontrol et diyor.
Hayırlısı ile kucağımıza alsaydık canımYo demiyo valla ben pimpiril yapiyorum ben takip ediyorum
İnşallah inşallah tek temennimizHayırlısı ile kucağımıza alsaydık canım
Hiç belli olmaz cnm döner benim ki çok trs duruyordu zor dönmesi demişti ama döndü bende normal istemiyorumKizlar merhaba benim kiz daha donemmis yaa ne zamn döner ki sezeryana dogru gidiyorum herhalde
33 üncü haftamda döndü canımNe zaman dondu canim kacinci haftanda
Biz yarin 35 giriyoruz canim bakalim ne olacak 14 ne kontrol dönecekmi33 üncü haftamda döndü canım
İnş döner canım. Bnm bugün aşırı bulantım var canım.Biz yarin 35 giriyoruz canim bakalim ne olacak 14 ne kontrol dönecekmi
İnşallah canimİnş döner canım. Bnm bugün aşırı bulantım var canım.