- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
- #6.101
Kızlar ca 125 50 çıktı bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar yüksek değil canım benim 185 çıkmıştı. Seninki biraz yüksek çıkmışKızlar ca 125 50 çıktı bende.
Hersey normalse neden olmuyor acaba . Rahime spekulum takilamadi. Rahmimde sıkıntı var sanırım ben histeroskopi olayimO kadar yüksek değil canım benim 185 çıkmıştı. Seninki biraz yüksek çıkmış
Canım bu test kötü huylu mu diye yapılıyor. Canım sen karar verdin mi ne yapacağınıHersey normalse neden olmuyor acaba . Rahime spekulum takilamadi. Rahmimde sıkıntı var sanırım ben histeroskopi olayim
Cnm ilk önce tüp bebek yaptırıp olmazsa ameliyat ol. Tüp bebek konusunda doktor ne diyor. Şubat tatilinde başlayabilirsinizHersey normalse neden olmuyor acaba . Rahime spekulum takilamadi. Rahmimde sıkıntı var sanırım ben histeroskopi olayim
Cnm tüp bebek yaptiramiyorum beni bayiltmadan rahime spekulum takilamiyor nedense. Tüp bebekte de rahime girilmesi gerekir ondan canimCnm ilk önce tüp bebek yaptırıp olmazsa ameliyat ol. Tüp bebek konusunda doktor ne diyor. Şubat tatilinde başlayabilirsiniz
Nie takılamıyor canımCnm tüp bebek yaptiramiyorum beni bayiltmadan rahime spekulum takilamiyor nedense. Tüp bebekte de rahime girilmesi gerekir ondan canim
Bilmiyorum kiNie takılamıyor canım
Hayırlısı cnm inşallah olurBilmiyorum ki
İnsallah canim dua et senHayırlısı cnm inşallah olur
Ederim kuzumİnsallah canim dua et sen
30 güne düştün mambia canimnEderim kuzum
Evet canım artık heyecan dorukta. Benden sonrada sen ☺30 güne düştün mambia canimn
InsaALLAH canim seninle ayni gun olan arkadasim sezeryan günü aldi 2 Şubat senin ki ne zman konustunuz mu kontrol ne zmanEvet canım artık heyecan dorukta. Benden sonrada sen ☺
Yarın kontrolüm var canım doktor birşey demedi durumumu anlattım son dakika karar veririz dediInsaALLAH canim seninle ayni gun olan arkadasim sezeryan günü aldi 2 Şubat senin ki ne zman konustunuz mu kontrol ne zman
Crazybel doğum yapmış canımInsaALLAH canim seninle ayni gun olan arkadasim sezeryan günü aldi 2 Şubat senin ki ne zman konustunuz mu kontrol ne zman
Aaaa cok iyi darısı bize inşallahCrazybel doğum yapmış canım
MaşAllah kizlar hadi sira sizdeCrazybel doğum yapmış canım