- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #6.041
Canim inşallah hamilesindir kanda baktır hemenKızlar adetim 5gün gecikti az önce test yaptım ama negatif çıktı sizce çıkmamıydı olsaydı
Canım sabah tekrar yap idrarı sıkışık olarakKızlar adetim 5gün gecikti az önce test yaptım ama negatif çıktı sizce çıkmamıydı olsaydı
Canim benim once sakin ol hersey Allah tan... bazilarinda idrarda cikmiyor... bir daha yap sabah birsey yiyip icmeden... kanda cikmazsa cok uzuluyor insan... ondan diyorum... İNŞALLAH müjdeni alırız kuzumYa sabaha test yok tekrar gidip almam gerek ama olsa çıkmazmıydı zaten tam 5gün gecikti neden böyle oldu acaba kızlar ya
Kuzum nasılsın napıyorsunCanim benim once sakin ol hersey Allah tan... bazilarinda idrarda cikmiyor... bir daha yap sabah birsey yiyip icmeden... kanda cikmazsa cok uzuluyor insan... ondan diyorum... İNŞALLAH müjdeni alırız kuzum
İlacın etkisi de olabilir canım geçiktirmiş olabilir. Belkide hamilesindir sen tekrar test yap canım. Sabah yap yakınlarda eczane varsa sabah al canımYa sabaha test yok tekrar gidip almam gerek ama olsa çıkmazmıydı zaten tam 5gün gecikti neden böyle oldu acaba kızlar ya
Ne yapim be canim ben ayni devam yaza isten cikicam nasipse... ondan sonra tup denemeyi dusunuyorum bakalim... sen nasilsin asil heyecan var mi? Kendini hazir hissediyor musun?Kuzum nasılsın napıyorsun
Ne yaptin canim meraklandik burda?Ya sabaha test yok tekrar gidip almam gerek ama olsa çıkmazmıydı zaten tam 5gün gecikti neden böyle oldu acaba kızlar ya
Hayırlısı canım inşallah o zamana kadar kendiliğinden olur.heyecan var canım bir o kadar da korkuyorumNe yapim be canim ben ayni devam yaza isten cikicam nasipse... ondan sonra tup denemeyi dusunuyorum bakalim... sen nasilsin asil heyecan var mi? Kendini hazir hissediyor musun?
İNŞALLAH kuzum...araştirmalar nasil gidiyor canim?Selam kızlar ... pek yazamıyorum artık. Laparoskopi araştırmak tan herseyi bir kenara bıraktım. Dua edin bana da .
Yasminim ill heyecan inşallah 2016 da bizim yılimiz olur
İnşallah canım güzel haber verirsiniz bize sırasıylaSelam kızlar ... pek yazamıyorum artık. Laparoskopi araştırmak tan herseyi bir kenara bıraktım. Dua edin bana da .
Yasminim ill heyecan inşallah 2016 da bizim yılimiz olur
Yorgun halsiz. Adet sancılarım var canım sen nasılsınKızlar iyi aksamlar nasılsınız
İnşallah inşallahİnşallah canım güzel haber verirsiniz bize sırasıyla
Canım bnm hiç karnım yok 4 aylık gibi duruyor niye kşİnşallah inşallah
Bende dun cok rahatsizdim dogiryorum sandim ama degilmis enfeksiyon çıktı. Nstye girdim bisey cikmadi bzim kiz doğum pozisyonundan makat pozisyonuna dönmüş. .onun disinda iyiyim uyku dışında uykumu alamiyorum. Oglan hastalandı amannn ben baya yogunum yorgunum canimYorgun halsiz. Adet sancılarım var canım sen nasılsın
Canım bnm hiç karnım yok 4
Ilk karin fazla cikmaz canim .bide erkek cok yaymaz anneyi.oglumda kimse anlamiyordu benim gebeligimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?