- 27 Nisan 2015
- 1.100
- 805
- 73
- 39
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.901
INSALLAH canim hayırlısı ile inşallahKızlar çarşamba akşamı ilk çalışmayı yaptık dün akşam ve bu akşam yorgunduk bugün hafif ağrım oldu sanki yumurtladı mı bilemedim Allahım inşlh tutar bebeğim bu ay
Benim için dua et ne olursun arkadaşım ismimle dua et ismim nilgün inşlh benim de bebeğim olurINSALLAH canim hayırlısı ile inşallah
Olacak kuzumBenim için dua et ne olursun arkadaşım ismimle dua et ismim nilgün inşlh benim de bebeğim olur
İnşallah nilgun arkadasim hakkinda hayirlisi insallahBenim için dua et ne olursun arkadaşım ismimle dua et ismim nilgün inşlh benim de bebeğim olur
Canım sen depend hasta bezini kullandın mıİnşallah nilgun arkadasim hakkinda hayirlisi insallah
Dışı ne alaka canım dış ağrısından birşey olmaz söyle canım eşine sen söylekızlar yaa benim kocamın hiç isteği yok hep ben zorlayacağım ilişkiye bak çarşambadan beri boş geçiyoruz bugün de hep dişi ağrıdı uuffff sinir oluyorum ya
Canım benim eşim çok değişik ya canı istemeden olmaz asla hiç umru değil bakalım ne olacakDışı ne alaka canım dış ağrısından birşey olmaz söyle canım eşine sen söyle
Ewet çok değişikmiş canım durumu biliyorken böyle yapması enteresan.Canım benim eşim çok değişik ya canı istemeden olmaz asla hiç umru değil bakalım ne olacak
Hareketli yumurcakTekmeler den cok kimildiyo bizimki teyzesi b8raz nariniz
Canim ara ara bana da aglama krizi geliyor üzülüyorum yaş geçiyor bir yandan ama ne yapalim Allah tan gelene hamd ediyoruz... duaya devam canim kendini ve işlerini Allah a emanet et... harap etme kendini... duaya devam tüm inancinlaBEn hiç iyi değilim kızlar sürekli agliyorum.ne yapacağımı bilmiyorum
Kullandim ama bitane falan sonra ogkumun bezinin kanatlarini kesip kullandim o cokntahris etti beniCanım sen depend hasta bezini kullandın mı
Amin yassimin canimm inşallah sizin de hamileliginizi buradan takip ederizHareketli yumurcakolsun canimcim Allah hayirla sağlikla kucağina almayi nasip etsin canimcim
İnş canım bende ederm nilguncum inş ben bi ablaya ettim baya hastaym cnku o hamile şuan 40 yasında benim ettiğim ay hamile kaldı darısı başınıza mambia topragm ve ben size çok dua ediozBenim için dua et ne olursun arkadaşım ismimle dua et ismim nilgün inşlh benim de bebeğim olur
Sağlıcakla alırsın inşallah kuzum. Belli mi canım günün bizi haberdar et canımİnş canım bende ederm nilguncum inş ben bi ablaya ettim baya hastaym cnku o hamile şuan 40 yasında benim ettiğim ay hamile kaldı darısı başınıza mambia topragm ve ben size çok dua edioz
Hadi hayirli haberlerlerini bekliyoruz... canim ya bunca derdinin arasinda bizi de düşünmüş... senin yüreğin yeter canım benim... merakta koyma bizi güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar ben geldim baya zor zamanlar geçirdim bebeğim ters suyum azalmış zayıf rahmim açılmış yakında sezaryana Alçaklar inş saglicakla alırım kucağına..sezaryana girmeden de dualarim sizinle kumral adam yasminim inş sizinde haberlerinizi alcaz kimler ne durumda kizlar
Amin be canım... Allah Kerim... :)Amin yassimin canimm inşallah sizin de hamileliginizi buradan takip ederiz
ne olursun dua et arkadaşım senin tekniği denemeye başlayacağız Allahım innşlh olur bebeğim sende inşşlh evladını hayırlısıyla alırsın kucağınaİnş canım bende ederm nilguncum inş ben bi ablaya ettim baya hastaym cnku o hamile şuan 40 yasında benim ettiğim ay hamile kaldı darısı başınıza mambia topragm ve ben size çok dua edioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?