- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.921
İnşallah bitanem 2016 senin senen olsun inş bebisinin ve senin bitanemCanım Allah razı olsun . İnşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini.
Günü 21 aralık kuzum fotosunu atcam sağlıklı olursak ama dayanamcaz su azaliyo bebekde ters yarın çağırdı erkene alabilir bakalım kuzum haberdar edermSağlıcakla alırsın inşallah kuzum. Belli mi canım günün bizi haberdar et canım
Sende inşallah canım sen nasılsn buaradaSağlıcakla alırsın inşallah kuzum. Belli mi canım günün bizi haberdar et canım
İnşallah yasminim dusunmem mi bitanem inş 2016 uğurlu gelecek size ve bebislerinize Rabbim GÖNLÜNÜZCE versin inşallah sancı çekerken dualr kabul olurmuş sancim var inşallah kabul olur ve haberlerinizi alirizHadi hayirli haberlerlerini bekliyoruz... canim ya bunca derdinin arasinda bizi de düşünmüş... senin yüreğin yeter canım benim... merakta koyma bizi güzel haberlerini bekliyoruz...
İnşallah bebegm etmem mi ck hastaydm bende hala yataktaym inşallah canım çok zor durum biliyorum Rabbim GÖNLÜNÜZCE versin bebisiniz tez zamanda haber verin kesin sancim var dua ediyorum nilguncum adinla ediyorum inşallah canım zor günler gecicekne olursun dua et arkadaşım senin tekniği denemeye başlayacağız Allahım innşlh olur bebeğim sende inşşlh evladını hayırlısıyla alırsın kucağına
İyi olmaya çalışıyorum canım. İnşallah sağ salim alırsın bebeğini bnm arkadaşım 35. Haftasında yaptı doğumu biraz zayıf bebekte ama şimdi maşallah nasıl tombik 7 ay oldu canımm.Sende inşallah canım sen nasılsn buarada
Size özelden de Msj attım aynı dertten muzdaribim cevabınızı bekliyorumÇikolata kisti olan arkadaşlar benim imkansız gibi birşeydi bi tarafta 10 cm diğer tarafta 5 cm kistim vardı çok şükür ameliyatsız hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Dua edin bol bol ve çikolata kisti olanlar Nasıl hamile kaldığımı merak eden olursa cevaplayabilirim
Ben de bekledim yazmasını amaSize özelden de Msj attım aynı dertten muzdaribim cevabınızı bekliyorum
İnşallah yazar sizin kist kaç cm Nasıl bi yol izliyorsunuzBen de bekledim yazmasını ama
Canim benim 4 cm 3 cm ve 2cm kist var . Ama tupte şişme varmış biraz ve asıl sorun bu şişme çünkü içerisinde sıvı varmış embriyo nun tutunmasini engelliyor mus. Şuan laparoskopi olmam gerekiyor sanırım ama doktor tup bebekte deneyebilirsn dedi Şansın biraz daha düşük dedi.İnşallah yazar sizin kist kaç cm Nasıl bi yol izliyorsunuz
Allah yardımcımız olsun bende bu ay hsg yaptırıcam ama çok korkuyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur da çektiğimiz sıkıntılara değerCanim benim 4 cm 3 cm ve 2cm kist var . Ama tupte şişme varmış biraz ve asıl sorun bu şişme çünkü içerisinde sıvı varmış embriyo nun tutunmasini engelliyor mus. Şuan laparoskopi olmam gerekiyor sanırım ama doktor tup bebekte deneyebilirsn dedi Şansın biraz daha düşük dedi.
İnsallah canim .iyi biyerde cektir hsg çok önemli. Adanaya gidiyorum ben tedavi için de tup bebekte sen nerdesinAllah yardımcımız olsun bende bu ay hsg yaptırıcam ama çok korkuyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur da çektiğimiz sıkıntılara değer
Canim benim ne güzel istanbuldasin fatih sendag yucel karaman bildiğim bu konuda iyi doktorlarİstanbuldayım ben araştırdık baya bi hastane bulduk inşallah yanılmayız benim kıstım sağ tarafta ve 3.5 cm Dr hsg de istememişti ben yaptırmak istiyorum tüplerin durumunu öğrenmek için
Canim bana da öyle demişti doktorum.birisi ve onun yüzünden 2 yilim gitti meğerse tüpümde hidrosalpinks varmış aşılamada şansim bile %6 falanmos tup bebek şansım %15 laparoskopi olmazsam iyi bir doktora git fatih sendag araştır internette sadece tup bebekte uzman değilBu doktorlar Tüp bebek alanında uzman galiba dimi ben öncelikle doğal yoldan hamile kalmak için çaba göstermek istiyorum en son çare tüp bebek diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz ona şuan ki Dr tüp bebeğe gerek yok hamile kalabilirsin dedi
Canim ben de istanbuldayim... hangi doktora gidiyorsun. Bende de sebepsiz infertilite var. Hsg icin Şişli Euroderm i tavsiye ederim kesinlikle. Biraz pahali ama ben de orada yaptirdim odum patliyordu neredeyse normal muayene gibi 5 dakkada olup bitti.. o kadar kolay oldu ki sadaka verdim şükür içinBu doktorlar Tüp bebek alanında uzman galiba dimi ben öncelikle doğal yoldan hamile kalmak için çaba göstermek istiyorum en son çare tüp bebek diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz ona şuan ki Dr tüp bebeğe gerek yok hamile kalabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?