kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Hadi hayirli haberlerlerini bekliyoruz... canim ya bunca derdinin arasinda bizi de düşünmüş... senin yüreğin yeter canım benim... merakta koyma bizi güzel haberlerini bekliyoruz...
İnşallah yasminim dusunmem mi bitanem inş 2016 uğurlu gelecek size ve bebislerinize Rabbim GÖNLÜNÜZCE versin inşallah sancı çekerken dualr kabul olurmuş sancim var inşallah kabul olur ve haberlerinizi aliriz

ne olursun dua et arkadaşım senin tekniği denemeye başlayacağız Allahım innşlh olur bebeğim sende inşşlh evladını hayırlısıyla alırsın kucağına
İnşallah bebegm etmem mi ck hastaydm bende hala yataktaym inşallah canım çok zor durum biliyorum Rabbim GÖNLÜNÜZCE versin bebisiniz tez zamanda haber verin kesin sancim var dua ediyorum nilguncum adinla ediyorum inşallah canım zor günler gecicek

Size özelden de Msj attım aynı dertten muzdaribim cevabınızı bekliyorum

İnşallah yazar sizin kist kaç cm Nasıl bi yol izliyorsunuz
Canim benim 4 cm 3 cm ve 2cm kist var . Ama tupte şişme varmış biraz ve asıl sorun bu şişme çünkü içerisinde sıvı varmış embriyo nun tutunmasini engelliyor mus. Şuan laparoskopi olmam gerekiyor sanırım ama doktor tup bebekte deneyebilirsn dedi Şansın biraz daha düşük dedi.

Allah yardımcımız olsun bende bu ay hsg yaptırıcam ama çok korkuyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur da çektiğimiz sıkıntılara değer

Allah yardımcımız olsun bende bu ay hsg yaptırıcam ama çok korkuyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur da çektiğimiz sıkıntılara değer
İnsallah canim .iyi biyerde cektir hsg çok önemli. Adanaya gidiyorum ben tedavi için de tup bebekte sen nerdesin

İstanbuldayım ben araştırdık baya bi hastane bulduk inşallah yanılmayız benim kıstım sağ tarafta ve 3.5 cm Dr hsg de istememişti ben yaptırmak istiyorum tüplerin durumunu öğrenmek için

İstanbuldayım ben araştırdık baya bi hastane bulduk inşallah yanılmayız benim kıstım sağ tarafta ve 3.5 cm Dr hsg de istememişti ben yaptırmak istiyorum tüplerin durumunu öğrenmek için
Canim benim ne güzel istanbuldasin fatih sendag yucel karaman bildiğim bu konuda iyi doktorlar

Bu doktorlar Tüp bebek alanında uzman galiba dimi ben öncelikle doğal yoldan hamile kalmak için çaba göstermek istiyorum en son çare tüp bebek diye düşünüyorum ama inşallah gerek kalmaz ona şuan ki Dr tüp bebeğe gerek yok hamile kalabilirsin dedi

Canim bana da öyle demişti doktorum.birisi ve onun yüzünden 2 yilim gitti meğerse tüpümde hidrosalpinks varmış aşılamada şansim bile %6 falanmos tup bebek şansım %15 laparoskopi olmazsam iyi bir doktora git fatih sendag araştır internette sadece tup bebekte uzman değil

Canim ben de istanbuldayim... hangi doktora gidiyorsun. Bende de sebepsiz infertilite var. Hsg icin Şişli Euroderm i tavsiye ederim kesinlikle. Biraz pahali ama ben de orada yaptirdim odum patliyordu neredeyse normal muayene gibi 5 dakkada olup bitti.. o kadar kolay oldu ki sadaka verdim şükür için

Bağcılar Medicine hast. Doktorum Prof. Mustafa küçük hsg içinde yine medicine sen randevu aldım p.tesi yaptırıcam inşallah benimde kolay geçer ama galiba ben daha çok sonucundan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…