- 24 Haziran 2014
- 2.581
- 3.534
- 133
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.881
Ah canim ya bak nasil guzel haber... Rabb im hayirli etsin... gonlene gore versin canimkızlaaaarrrr ben atandım çok şükür 4 yılın sonunda dün atandım ısparta keçiborlu kyk yurt yönetim memurluğuna atandım Allahımm çok mutluyum çok şükür bin şükür Rabbime şimdi sıra bebişime geldi inşşlh dün hapı bıraktım adetim pazartesi bitti inşşlh ilk ayda hamile kalanlar dan olurum bende dua edin benim için hepinizi çok seviyorum
Şükür iyi gidiyor canım gece çok tekme atıyor rabbim darısı nı sana versin sen napıyonKumral sen nerelerdesin? Kizlar nasil gidiyor hamilelik tekmelerle araniz nasil? :)
Kuzum kendini yıpratma. Bir karar al o karar doğrultusunda ilerle rabbim büyük bu cuma gününde senin duaların ı kabul etsin inşallahBEn hiç iyi değilim kızlar sürekli agliyorum.ne yapacağımı bilmiyorum
Tekmeler den cok kimildiyo bizimki teyzesi b8raz narinizKumral sen nerelerdesin? Kizlar nasil gidiyor hamilelik tekmelerle araniz nasil? :)
Canimmm uzme kendini mevsimlerinde verdigi bi durum olabilir ansızın yüzün güler INSALLAH kuzumBEn hiç iyi değilim kızlar sürekli agliyorum.ne yapacağımı bilmiyorum
Cnm nasılsınTekmeler den cok kimildiyo bizimki teyzesi b8raz nariniz
Iyiyim canim sen nasılsın. .geceleri cok ic ateşim oluyo uyuyamiyorum..oglumda benimle yatmaya basladi biseylerin farkinda konuşuyorum artik buyudun yataginda yatmalisin falan diye ama okulda seni cok özlüyorum diyo kiyamiyorum..o yuzden yatakta 3 tane gozyken beden bi tanede gorunmeyenle yatmak zor.esimi gonderecem artik oglanin odasinaCnm nasılsın
Bende iyim cnm bence de eşini gönder :) bnm de ağrılarım oluyor canım geceleri bugün tekrar bulantılarım başladı cnm bebeğin nasıl ismine karar verdiniz miIyiyim canim sen nasılsın. .geceleri cok ic ateşim oluyo uyuyamiyorum..oglumda benimle yatmaya basladi biseylerin farkinda konuşuyorum artik buyudun yataginda yatmalisin falan diye ama okulda seni cok özlüyorum diyo kiyamiyorum..o yuzden yatakta 3 tane gozyken beden bi tanede gorunmeyenle yatmak zor.esimi gonderecem artik oglanin odasina
Bulantı son haftalarda da olacak canim normal o.karnin büyüyor ya midene baski yaptigi icinn..karar verdik can8m ipek olacak inşallah. .bebegim iyi pazartesi gitttm bir hafta gibbi bir geriligi var dr normal dediBende iyim cnm bence de eşini gönder :) bnm de ağrılarım oluyor canım geceleri bugün tekrar bulantılarım başladı cnm bebeğin nasıl ismine karar verdiniz mi
Kapatır canım arayı. İpek ismi güzel canım bizde daha doğrusu eşimin isteği ile Ertuğ koymaya karar verdik :) canım hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alsaydıkBulantı son haftalarda da olacak canim normal o.karnin büyüyor ya midene baski yaptigi icinn..karar verdik can8m ipek olacak inşallah. .bebegim iyi pazartesi gitttm bir hafta gibbi bir geriligi var dr normal dedi
Immmm sizinkide güzelmiş. ..son haftalarda gecmek bilmiyor oglumda son 3 hafta 3 ay gibi gelmistiKapatır canım arayı. İpek ismi güzel canım bizde daha doğrusu eşimin isteği ile Ertuğ koymaya karar verdik :) canım hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alsaydık
Ewet canım bende korku da başladı..Immmm sizinkide güzelmiş. ..son haftalarda gecmek bilmiyor oglumda son 3 hafta 3 ay gibi gelmisti
Korkma tatlim yaaa korkulacak bisey yok ki hergun diyalize giren hastaları dusun..yatalak insanlari dusun ...korkma bol bol estağfurullah cek en az 100 kere ya safi de bol bollEwet canım bende korku da başladı..
Cnm bni dualar ına ekle canım. :)Korkma tatlim yaaa korkulacak bisey yok ki hergun diyalize giren hastaları dusun..yatalak insanlari dusun ...korkma bol bol estağfurullah cek en az 100 kere ya safi de bol boll
Cnm bni dualar ına ekle canım. :)[/QUOTE
Ederim tabi canim ALLAHIN İZNİYLE SEN KURTULACAKSIN SONRADA BEN
Amin arkadaşım çok sağolAh canim ya bak nasil guzel haber... Rabb im hayirli etsin... gonlene gore versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?