kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Ah canim ya bak nasil guzel haber... Rabb im hayirli etsin... gonlene gore versin canim

Kumral sen nerelerdesin? Kizlar nasil gidiyor hamilelik tekmelerle araniz nasil? :)

Iyiyim canim sen nasılsın. .geceleri cok ic ateşim oluyo uyuyamiyorum..oglumda benimle yatmaya basladi biseylerin farkinda konuşuyorum artik buyudun yataginda yatmalisin falan diye ama okulda seni cok özlüyorum diyo kiyamiyorum..o yuzden yatakta 3 tane gozyken beden bi tanede gorunmeyenle yatmak zor.esimi gonderecem artik oglanin odasina

Bende iyim cnm bence de eşini gönder :) bnm de ağrılarım oluyor canım geceleri bugün tekrar bulantılarım başladı cnm bebeğin nasıl ismine karar verdiniz mi

Bende iyim cnm bence de eşini gönder :) bnm de ağrılarım oluyor canım geceleri bugün tekrar bulantılarım başladı cnm bebeğin nasıl ismine karar verdiniz mi
Bulantı son haftalarda da olacak canim normal o.karnin büyüyor ya midene baski yaptigi icinn..karar verdik can8m ipek olacak inşallah. .bebegim iyi pazartesi gitttm bir hafta gibbi bir geriligi var dr normal dedi

Bulantı son haftalarda da olacak canim normal o.karnin büyüyor ya midene baski yaptigi icinn..karar verdik can8m ipek olacak inşallah. .bebegim iyi pazartesi gitttm bir hafta gibbi bir geriligi var dr normal dedi
Kapatır canım arayı. İpek ismi güzel canım bizde daha doğrusu eşimin isteği ile Ertuğ koymaya karar verdik :) canım hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alsaydık

Kapatır canım arayı. İpek ismi güzel canım bizde daha doğrusu eşimin isteği ile Ertuğ koymaya karar verdik :) canım hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alsaydık
Immmm sizinkide güzelmiş. ..son haftalarda gecmek bilmiyor oglumda son 3 hafta 3 ay gibi gelmisti

Ewet canım bende korku da başladı..
Korkma tatlim yaaa korkulacak bisey yok ki hergun diyalize giren hastaları dusun..yatalak insanlari dusun ...korkma bol bol estağfurullah cek en az 100 kere ya safi de bol boll

Kızlar çarşamba akşamı ilk çalışmayı yaptık dün akşam ve bu akşam yorgunduk bugün hafif ağrım oldu sanki yumurtladı mı bilemedim Allahım inşlh tutar bebeğim bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…