• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

Çikolata kisti olan arkadaşlar benim imkansız gibi birşeydi bi tarafta 10 cm diğer tarafta 5 cm kistim vardı çok şükür ameliyatsız hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Dua edin bol bol ve çikolata kisti olanlar Nasıl hamile kaldığımı merak eden olursa cevaplayabilirim
evet hemen anlat bizde kistlerle hamile kalmayı bekliyoruz

kızlarr 7 adet hapım kalmış bu akşam bir tane içeceğim 6 gün var önümde ama adet dönemim belli olmadığı için yumurtlama zamanını bilemiycem hafif ağrı oluyor o gün ama ben pek anlayamıyorum acaba ovulasyon testi alsam mı ki stres yaparmıyım onlar la

kızlaaaarrrr ben atandım çok şükür 4 yılın sonunda dün atandım ısparta keçiborlu kyk yurt yönetim memurluğuna atandım Allahımm çok mutluyum çok şükür bin şükür Rabbime şimdi sıra bebişime geldi inşşlh dün hapı bıraktım adetim pazartesi bitti inşşlh ilk ayda hamile kalanlar dan olurum bende dua edin benim için hepinizi çok seviyorum

kızlaaaarrrr ben atandım çok şükür 4 yılın sonunda dün atandım ısparta keçiborlu kyk yurt yönetim memurluğuna atandım Allahımm çok mutluyum çok şükür bin şükür Rabbime şimdi sıra bebişime geldi inşşlh dün hapı bıraktım adetim pazartesi bitti inşşlh ilk ayda hamile kalanlar dan olurum bende dua edin benim için hepinizi çok seviyorum
Ay çok sevindim canım darısı bnm başıma rabbim büyük canım sen yeterki inan olacağına bebişin de olacak bn inanıyorum canım

Ilk heyecan cok sevindim adina isin hayirli olsun bence bir zamani var herseyin INSALLAH bebeisn bekletmez seni hayirla gelir melegin

Back