- 27 Aralık 2014
- 1.495
- 774
- 108
- 36
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #5.861
evet hemen anlat bizde kistlerle hamile kalmayı bekliyoruzÇikolata kisti olan arkadaşlar benim imkansız gibi birşeydi bi tarafta 10 cm diğer tarafta 5 cm kistim vardı çok şükür ameliyatsız hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Dua edin bol bol ve çikolata kisti olanlar Nasıl hamile kaldığımı merak eden olursa cevaplayabilirim
Iste doktorunu bulmak lazimEvet ona benziyor ben normal muayenede agliyorum acıdan doktor acıyan gözlerle bakıyor.doktora ben nekadar acı ceksemde diz devam edin. 2 yildir her doktora söyledim umursamadilar acının sebebi nodülmus
Ay çok sevindim canım darısı bnm başıma rabbim büyük canım sen yeterki inan olacağına bebişin de olacak bn inanıyorum canımkızlaaaarrrr ben atandım çok şükür 4 yılın sonunda dün atandım ısparta keçiborlu kyk yurt yönetim memurluğuna atandım Allahımm çok mutluyum çok şükür bin şükür Rabbime şimdi sıra bebişime geldi inşşlh dün hapı bıraktım adetim pazartesi bitti inşşlh ilk ayda hamile kalanlar dan olurum bende dua edin benim için hepinizi çok seviyorum
amin kuşum inşlh Allah sana da nasip etsin bana da hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşlhAy çok sevindim canım darısı bnm başıma rabbim büyük canım sen yeterki inan olacağına bebişin de olacak bn inanıyorum canım
Amin canım ne zaman başlayacaksınamin kuşum inşlh Allah sana da nasip etsin bana da hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşlh
hiç bilmiyorum ki bugün kurumun internet sitesinde yayınlanacak göndereceğimiz belgeler sonra tebligat gelecek ve 15 gün içinde işe başlayacağız inşlhAmin canım ne zaman başlayacaksın
Ay çok sevindim canım. Sıra bebiştehiç bilmiyorum ki bugün kurumun internet sitesinde yayınlanacak göndereceğimiz belgeler sonra tebligat gelecek ve 15 gün içinde işe başlayacağız inşlh
inşşlh arkadaşım akşam ilacı bıraktım 3 tane kalmıştı daha ama eşim içme artık dedi pazartesi de adetim bitti artık çalışmalar başlar :)Ay çok sevindim canım. Sıra bebişte
Adetin ne zaman bitti canıminşşlh arkadaşım akşam ilacı bıraktım 3 tane kalmıştı daha ama eşim içme artık dedi pazartesi de adetim bitti artık çalışmalar başlar :)
pazartesi gelmedi hiç normal akıntıya döndü krem renkte dün banyo etti bugün büyük günAdetin ne zaman bitti canım
Canım bir gün ara ile başla canım . Bebek fikri olmadanpazartesi gelmedi hiç normal akıntıya döndü krem renkte dün banyo etti bugün büyük gün
canım bugün başlarız inşlh hafif ağrı başladı karnımda ve su gibi akıntım başladı yumurtluyorum sanırımCanım bir gün ara ile başla canım . Bebek fikri olmadan
Başla canım adetin olana kadar devam etcanım bugün başlarız inşlh hafif ağrı başladı karnımda ve su gibi akıntım başladı yumurtluyorum sanırım
evet yada işe başlayasıya kadar devam edeceğim çünkü eşim burada kalacakBaşla canım adetin olana kadar devam et
Doğru yaevet yada işe başlayasıya kadar devam edeceğim çünkü eşim burada kalacak
senin doğumuna da az kaldı ah canım inşlh bende hemen hamile kalırımDoğru ya
İnşallah Nilgün arkadaşım rabbim sanada nasip etsin inşallah Ewet az kaldı 2 Ayım var baya ağrılarım oluyor canımsenin doğumuna da az kaldı ah canım inşlh bende hemen hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?