kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

evet hemen anlat bizde kistlerle hamile kalmayı bekliyoruz

kızlarr 7 adet hapım kalmış bu akşam bir tane içeceğim 6 gün var önümde ama adet dönemim belli olmadığı için yumurtlama zamanını bilemiycem hafif ağrı oluyor o gün ama ben pek anlayamıyorum acaba ovulasyon testi alsam mı ki stres yaparmıyım onlar la

Evet ona benziyor ben normal muayenede agliyorum acıdan doktor acıyan gözlerle bakıyor.doktora ben nekadar acı ceksemde diz devam edin. 2 yildir her doktora söyledim umursamadilar acının sebebi nodülmus
Iste doktorunu bulmak lazim

kızlaaaarrrr ben atandım çok şükür 4 yılın sonunda dün atandım ısparta keçiborlu kyk yurt yönetim memurluğuna atandım Allahımm çok mutluyum çok şükür bin şükür Rabbime şimdi sıra bebişime geldi inşşlh dün hapı bıraktım adetim pazartesi bitti inşşlh ilk ayda hamile kalanlar dan olurum bende dua edin benim için hepinizi çok seviyorum

Ay çok sevindim canım darısı bnm başıma rabbim büyük canım sen yeterki inan olacağına bebişin de olacak bn inanıyorum canım

Ilk heyecan cok sevindim adina isin hayirli olsun bence bir zamani var herseyin INSALLAH bebeisn bekletmez seni hayirla gelir melegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…